"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 24 940
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Има ли Енги монтирана възглавница на корема?  newsm78  newsm78  newsm78 И Туба май има?  newsm78 newsm78 newsm78 Иначе ще излезе, че са издули шкембета и двамата.

Абе, дружки, аз като поизостанала с турската сериална информация, се напъвах да измисля що за възглавници са тез, монтираните и имат ли почва там? Mr. Green Честно - нещо не сгрявам какво правят на шкембетата им Thinking Ако е за поддържане на дистанция newsm78 - ми те възглавниците лесно се мачкат tooth tooth tooth
Мола - образовайте ме малко - да не се излагам пред чужденците Praynig Wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 76
Ами, така и така ме трият, поне да знам ,защо Joy

Това е дубльорката. Peace smile3556
Аха Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Те затова ли ме ,докладват и ме трият постоянно newsm78

Тези ли ги трият? Затова аз не помня, защото не съм ги видяла. ooooh!
Тези, тези ,снощи ги копнах от хърватките, ама, е имало голямо метене. Joy

Хайде за кой път да ги постнем. Бравос на хърватките. Peace Тази вечр започва първа серия по хърватски.

# 77
Има ли Енги монтирана възглавница на корема?  newsm78  newsm78  newsm78 И Туба май има?  newsm78 newsm78 newsm78 Иначе ще излезе, че са издули шкембета и двамата.

Абе, дружки, аз като поизостанала с турската сериална информация, се напъвах да измисля що за възглавници са тез, монтираните и имат ли почва там? Mr. Green Честно - нещо не сгрявам какво правят на шкембетата им Thinking Ако е за поддържане на дистанция newsm78 - ми те възглавниците лесно се мачкат tooth tooth tooth
Мола - образовайте ме малко - да не се излагам пред чужденците Praynig Wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Може пакетът да пречи за намаляване на дистанцията. И сладоледите пречеха и затова всички критикуваха тази целувка. Тук виждат ли се възглавници? Shocked

Аз  съвсем се обърках. Горе са без сладолед. Rolling Eyes

# 78
А това е една снимка зад кадър от времето на Мустафа Булут. Ама нищо не знам за това девойче. Във филма беше много сладка. И ролята и беше хубава.

# 79
А това е една снимка зад кадър от времето на Мустафа Булут. Ама нищо не знам за това девойче. Във филма беше много сладка. И ролята и беше хубава.

Нея ще я каните ли в КРА-2? Тя селфи ще гледа другото кара и може там да пуснат трея. Ще докладва, ако има някоя свободна ръка.

# 80
Може пакетът да пречи за намаляване на дистанцията.

Йок!  Naughty Хайир!  Naughty Олмаз!  Naughty

# 81
Може пакетът да пречи за намаляване на дистанцията. И сладоледите пречеха и затова всички критикуваха тази целувка. Тук виждат ли се възглавници? Shocked

Аз  съвсем се обърках. Горе са без сладолед. Rolling Eyes

Сабинка, изобщо не ми помагаш с отговор Wink Mr. Green Що са им на шкембетата възглавници newsm78. А, между другото, на една от по-близките снимки се виждат лекета на суичъра Енгов от сладолед tooth tooth

Само да отбележа - в сцената на площада изобщо не са били без "мороженое" Naughty, от което следва естествения въпрос - каква е таз, снимка и отде се взе newsm78

# 82
# 83
Тя селфи ще гледа другото кара и може там да пуснат трея. Ще докладва, ако има някоя свободна ръка.

Сьоз!  Peace Шимди сме на реклам.  Wink

# 84
Може пакетът да пречи за намаляване на дистанцията.

Йок!  Naughty Хайир!  Naughty Олмаз!  Naughty

Като не му сложиха възглавница, слагахте ли ципа? Naughty

# 85
Що са им на шкембетата възглавници newsm78.

За да са раздалечени частите под шкембетата, деврем.  Wink

# 86

Аз  съвсем се обърках. Горе са без сладолед. Rolling Eyes

Сабинка, изобщо не ми помагаш с отговор Wink Mr. Green Що са им на шкембетата възглавници newsm78. А, между другото, на една от по-близките снимки се виждат лекета на суичъра Енгов от сладолед tooth tooth

Я сложи две възглавнички, да видиш, като се допрат, как ще наклонят телата нагоре за целувка.

# 87
Що са им на шкембетата възглавници newsm78.

А ако се карлебнат надолу? Party

# 88
# 89

Joy Joy Joy Бита кауза!.... Мисия невъзможна! Joy Joy Joy

Я сложи две възглавнички, да видиш, като се допрат, как ще наклонят телата нагоре за целувка.

Амчи те си се целуваха без затруднения Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт