"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 25 117
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Много малко камионче.  Grinning От тия дето ги има в шоколадовите яйца. Не бих заложила това камионче да е в състояние надлежно да опази морала.  Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532

# 196

Подскачаща Мая.
Едната близначка на Туба.

# 197

Подскачаща Мая.

Не е. Ретуитнала е един стих на италианец и туитът е с тази снимка.

# 198
Голямата илюзия е другото име на киното. Ние тук гледаме сериал, но можем да го отнесем към кино, защото кино е всичко различно от театъра.

Без значение какъв жанр се снима, почти няма произведение без любовна линия. Броят се на пръсти филмите без любовна линия, без нито една гола сцена, да, има и такива и даже някой води статистика.
Без да броим изключенията, всички останали, а те са огромния процент филми или сериали /за тях даже е задължително/ да имат любовна линия и нещо, за което се отделя много време и енергия е да се подберат точно такива актьори, които да имат "химия", това е едно от фундаменталните условия да се получи филма.
Ако все още можем да вярваме на СЦ, че те са писали сценария точно за Т и Е, а после режисьора дълго е уговарял Т да се включи, значи много са държали на този дует, дори са нямали нужда от пробни снимки с двамата актьори, явно са били сигурни в избора си.
За мен това е едно от малкото неща за които са били безпогрешни и интуицията им е била вярна.

Обсъждайки ГГ нямаме за цел да ги злепоставяме или компрометираме, живота си е техен, каквото си искат ще правят или не правят  Grinning , но аз вина нямам, че са толкова "химични" и им "вярвам" повече отколкото трябва  Grinning Аз така си вярвам за много филми  Grinning, съпреживявам любовите много сериозно, явно голямата илюзия е точно за хора като мен  Grinning и добре, че не съм станала актриса  Mr. Green, щях да съм вечно влюбена.
Скрит текст:
В реала не си показвам много любовните чувства, но задължително рева обилно на книги и филми, когато любовта е нещастна и най-безсрамно я консумирам, когато е щастлива.

# 199

Подскачаща Мая.

Не ми се вярва.  Peace

Нещо от руските форуми.
Моля, не използвайте почина на Тайяр амджа, да застрелва вестоносците на лоши новини, още повече, че не вярвам да са истина...  Peace

http://bugunneduyduk.blogspot.com.tr/2015/06/elif-kara-para-aska … a-ediyor.html?m=1

Скрит текст:
сначал про КПа, типа полюбившийся всем сериал подохдит к концу, тыры пыры. потом что же будет в последне серии? омерка узнает про братца, Элиф закрывает глазами со словами "даже умирать прекрасно в твоих руках", потом слова доктора про то что не спас и соболезнование заставили фанов задуматься над тем, умрет ли гл героиня Элиф? в общем вначале статьи ниче нового.
Играющая каждую секунду великолепно гланая героиня сериала КПА Элиф покинет ли сериал? Ответ на этот вопрос найдем завтра в серии. Но по сценарию и фрагману будет такая сцена в серии, что нам надо будет просто с ума сойти.
Говорят закадром о том, что Элиф попрощается с сериалом и уйдет.По слухам главная роль достанется героине Ипек.

превод: Анастасия Новак

https://vk.com/club83771486

# 200
Сабинка Hug
благодаря за уточнението, рускините ,пак ме подведоха. Joy

# 201
  Линка, въобще не вярвам в това в спойлера. Снимат и двамата ГГ са живи. Peace

# 202
  Линка, въобще не вярвам в това в спойлера. Снимат и двамата ГГ са живи. Peace

Ясно де, но може само в мечтите на комисарио...  Mr. Green

пп. И аз не вярвам, всичко е за реклама и шаш и паника...  Joy Joy Joy

# 203
Това от рускините ако е вярно кой по дяволите ще им гледа дизито?  newsm78

# 204
  Тази снимка забравихме. Имаше и с Лелка на борда.

# 205
Това от рускините ако е вярно кой по дяволите ще им гледа дизито?  newsm78

Скрит текст:
Хулиганът колко серии има до сона?

# 206
Лина, ша ма прощава вестоносецът, ама Елиф я видяхме жива и здрава, прегърната с Йомер, в кадър или извън кадър, пред розАвото еве. Grinning

# 207
Фентъзи, я подскажи малко какво са изпляскали у вестникот Praynig

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Чекай и аз да ти разкажа една случка Wink Преди време карах един Нисан Съни 4х4 - стар, ама змей горянин. Имаше си возилото отзад теглич - цял блок да помъкнеш. Веднъж на единственото кръгово у градо ни... пик-трафик, пълзим с 5 км/ч. Изведнъж нещо ме разтриса, ама така, че за секунди загубих ориентация къде съм. В следващия момент всички зад мен започват да натискат клаксоните - бавя ги демек. С люта газ излитам от място до едно островче с маркировка. Виждам, че подире ми идва една кола. Изскачам аз, готова за скандал и бой, но като видях, че шофьорът е мъж, леко се стричих. Ама не се давам. Крещя му - "Къде караш бе, не гледаш ли", а той - плете ръце, пелтечи - "Госпожо, добре ли сте, нали не сте пострадала.." Аз го гледам все още свирепо, а той притеснено ми казва - моля ви се, дайте ми предната решетка...... Тогава поглеждам колата отзад - като се е натресъл в мен, решетката му здраво се е закачила за теглича. А аз така зверски потеглих, че направо съм му я отскубнала Joy Решетката обаче седи и не помръдва. И двамата дърпахме докато я откачим Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 15:52 от kyty

# 208
Скрит текст:

Скрит текст:
Снощи беше предпоследната, която по мое скромно мнение беше истински СОН. Така беше и предвидено да е последна 114. Предстои в понеделник да се излъчи в последствие добавената 115, която не знам по какви причини изскочи в плановете на екипа.  newsm78 Така както завърши снощи с раждането на хулиган дж. си беше супер. Мръсниците веднага пуснаха и веда трея с гроба на ГГ.  Mr. Green За мен тъпо и излишно, но ще гледам да видя какви са ги накъдрили.  Wink

# 209
Скрит текст:

Скрит текст:
Снощи беше предпоследната, която по мое скромно мнение беше истински СОН. Така беше и предвидено да е последна 114. Предстои в понеделник да се излъчи в последствие добавената 115, която не знам по какви причини изскочи в плановете на екипа.  newsm78 Така както завърши снощи с раждането на хулиган дж. си беше супер. Мръсниците веднага пуснаха и веда трея с гроба на ГГ.  Mr. Green За мен тъпо и излишно, но ще гледам да видя какви са ги накъдрили.  Wink

това с веда трея е някаква мода и в друг сериал го има

Общи условия

Активация на акаунт