"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 25 114
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  Да. Но някои пишат други неща и фантазират. И сега и Нервакова изгоря с чая и току кръшнала тази една година, ако не изкочи заекът. Party Поне да отиде с деттодорова в Стамбула. Wink

Нещо общо, нещо човешко.
Сабинче ,
тук се опитват да реализират илюзиите си ,"Колко много си приличат Туба и Енгин и в реала ..
И двамата обичат да си носят старите дрешки -Туба с роклята от времето на Под липите ,Енгин с якето от времето на КВФ..
Вчера ги сравняваха по стойките с кръстосаните  крака ,онзи ден по жестовете с ръцете ,предишния ден по  муцките с устните и така..н...
Няма лошо ....

# 226
Сабина, този на снимката е съпругът на едната СЦ - Сема. Игра в КД един съшит с бели конци образ. Същият е и певец. Играл е малка роля и е пял песента в по-стар проект на СЦ - Перла. Сега ако го трансферират в КПА - ба си шуробаджанащината!  smile3555

# 227
Е, БТЕ Селфи, много си люта днес. Ти да не си журналист, че се засягаш на глупостите дето ги пиша?  Grinning Как какво ще поеме Ипеко? Главната роля ще поеме до края на дизито.
И не, не са чели Бисена. И освен това не следят сериала, за който пишат. Имало слухове,че Елиф ще приключи участието си в сериала, а Ипек ще стане централен образ. И тези слухове се базират на думите на Елиф, че ще е щастлива да умре в ръцете на Йомер.

Лина, вчера лично прочетох тоз с трейовете, но докато видя не вярвам.  Mr. Green

# 228

Скрит текст:
Karadayı’nın Seyis’i Uğur Aslan şarkısıyla Kara Para Aşk Dizisinde!
Kara Para Aşk ile Karadayı arasında dizi sektöründe bugüne kadar alışkın olduğumuz oyuncu transferinin tam tersine oyuncu dayanışması yaşanıyor.
İkisi de Ay Yapım’ın projesi olan Karadayı’nın efsanevi karakterlerinden Seyis’i canlandıran Uğur Aslan, Kara para Aşk dizisinde oyuncu kimliği dışında müzisyen kimliği ile yer alıyor, milyonları ekrana kilitleyen sevilen dizinin yarın akşam yayınlanacak bölümünde Sonumuz Bu Mu?  şarkısını seslendiriyor.

Сема пак ли урежда мъжа си?  newsm78 hahaha Joy
Уур Аслан/Сеис от Карадайъ -мъжът на Сема Е-
 утре вечер в  епизода на КПА ще чуем песента "Това ли е краят ни "в изпълнение на Уур Аслан
Момичета докато си конущисваме , нека да подкрепим и нашето дизи1че тези черешки са неспирни
http://www.seouldrama.org/EN/entry/AwardsStatus.aspx

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 16:23 от Maya@

# 229
утре вечер в  епизода на КПА ще чуем песента "Това ли е краят ни "в изпълнение на Уур Аслан

Добре, че ще е само песен!  Peace Впрочем пее по-добре от колкото играе.   Thinking

# 230
Тази циркулация из дизитата да не докара Хулигана при нас,а да прати Елиф в другото дизи Joy Joy Joy
Кой занулен,кой спасен-не се знае! Laughing
Мъжът на Сема пее една песен,която на мен ми харесва в Перла

# 231
Е, БТЕ Селфи, много си люта днес.

Проблеми в холдинга, деврем.  Wink

Само да питам щом Ел умира в сцените с черно бялата рокля като ангел ли ще се явява?
А Ипеко в главна роля дали е предвидено да се разгорят стари въглени?  newsm78 Или само в полицейската работа ще е главна?  newsm78

# 232
През есента се очакват  два филма с участието на Туба
Спомените на вятъра и Тясна рокля
 http://gecce.com/magazin/haber/tuba-buyukustunden-iki-bomba-birden

# 233
Е, БТЕ Селфи, много си люта днес.

Проблеми в холдинга, деврем.  Wink

Само да питам щом Ел умира в сцените с черно бялата рокля като ангел ли ще се явява?
А Ипеко в главна роля дали е предвидено да се разгорят стари въглени?  newsm78 Или само в полицейската работа ще е главна?  newsm78

И тогава вече може да поеме...чая, защото тя не е Пельо и акълът й е дошъл вече.
Ох, успокоих се, че ще пее само. Макар че гост-актьорът "Серхат" ми хареса. Добре си изигра ролята на мутра от по-нисък ранг. И показаха малко жиу-жицу с ком'саря, да разберем, че гледаме кара сериал, а не само да тича след сеньорината и да рони "А,а" за гората в очите й.

- с този колаж са чули"Хм,хм".(преводът в кавичките/монолога ми е верен от турски на български Peace)

# 234
утре вечер в  епизода на КПА ще чуем песента "Това ли е краят ни "в изпълнение на Уур Аслан

Добре, че ще е само песен!  Peace Впрочем пее по-добре от колкото играе.   Thinking

това няма да е песента Елмерова. В тяхната се казва,  че

# 235
Селфи, не слушаш кака ти и това е.  ooooh! Колко пъти да ти казвам, че твоята работа е да харчиш парите на холдинга, а не да ги печелиш.  Mr. Green

А колкото до Ел и Ипеко, питай журналистите дето са измислили този развой на сериала. Аз само ги цитирах.  Grinning

# 236
Водя Ви и режисьора ,който е доволен от работата си.
А Вие?

# 237
Девремкии Hug Бурни страсти се вихрят на тема: кютю сон ли ще има нащо дизи Wink
Хич,ама хич не съм си и помисляла за лош край и тия двечките няма да ни подведат Naughty Не ме питайте защо-айстото чувство ми подсказва така Wink
Няма логика след толкова КАРА преживявания нашите гълъбчета да загинат безславно наравно с някои напълно заслужили да им запържим халвата Mr. Green Ами просто не е честно-някакси трябва да останем удовлетворени след близо две години напрежение и удържане на фронта Wink
И си признавам без бой-пред свидетели от темата много отдавна исках да ги видя двамата като ГГ в дизи Laughing Сега съм супер щастлива,защото всичко,което си мислех за тях,се оказа вярно Wink Без долно подсъзнание моля hahaha

П.п. Уур Аслан ми харесва като певец,а песента  "Това ли е краят ни ",съдейки по заглавието,ще звучи докато Елифче е в кома или с опасност за живота Peace

# 238
Водя Ви и режисьора ,който е доволен от работата си.
А Вие?

Тоя човек /изглежда свестен с тая положителна усмивка/ ако знае що критика е отнесъл.... сигурно няма да  се хване да режисира втори път по тоя път  Grinning

Дано е научил нещо и за себе си и за работата си и ако има следващ проект да е много по-добър  Peace

# 239
  • В Града на липите
https://pbs.twimg.com/media/CHDRvbIXAAA5Rzj.jpg
Тоя човек /изглежда свестен с тая положителна усмивка/ ако знае що критика е отнесъл.... сигурно няма да  се хване да режисира втори път по тоя път  Grinning
Дано е научил нещо и за себе си и за работата си и ако има следващ проект да е много по-добър  Peace

Или да стане космонавт, най-добре  Grinning

П.П. Макар че,  Thinking ако се понапъне още малко, е направо готов за Боливут.

Общи условия

Активация на акаунт