"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 25 079
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Рени Hug
ти сериозно ли newsm78
А, аз ,като съм жена ,защо ме трият newsm78

# 256

Единственото за което се сещам са поредни постове.  Peace В правилата на форума е записано, че не се допуска. Когато никой след теб не е публикувал, ако пак ти се публикува нещо просто си редактирай поста.  Peace

# 257

Единственото за което се сещам са поредни постове.  Peace В правилата на форума е записано, че не се допуска. Когато никой след теб не е публикувал, ако пак ти се публикува нещо просто си редактирай поста.  Peace
Селфи Hugможе да си права, ама изчезват определени постове newsm78

# 258
Ще се регистрирам още веднъж и пиздонимът ми ще е.... Сандокан... напримерно  tooth

Ай, хубавецът ми спящ той smile3508 Каква форма, каква гладка кожа... ммммммм Mr. Green

# 259
Кити Hug
Скрит текст:
май, пак си яла от,козунака Joy Joy Joy

# 260
Кити Hug
Скрит текст:
май, пак си яла от,козунака Joy Joy Joy

Нема вече козунак, други неща ям в чест на дизито tooth tooth

# 261
Рени Hug
ти сериозно ли newsm78

Скрит текст:

# 262
Рени Hug
ти сериозно ли newsm78

Скрит текст:

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 263

Думите са малко...

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 20:42 от Maya@

# 264
[
Здравей Тим Wink
Аз следя всички теми за Енгин и то от доста отдавна. Не съм се обаждала често, но познавам микроклимата в темите. Да ти кажа според мен каква е хавата с триенето.Вместо отговор ще ти задам няколко въпроса и мисля ти сам ще се досетиш защо Wink  Просто ти си мъж и си избрал да пишеш в тази тема. Защо аджеба? Ами другите завиждат Wink Как ще обръщаш внимание само на едната тема и на мацките в нея?

Reyna_07 нещо не разбирам тази теория?! newsm78 Не ми се вярва да ме докладват заради завист други миски? Naughty Аз за завиждане ли съм? Ерген втора ръка (първото подаване го загубих за мой късмет Mr. Green ), живеещ в самостоятелна  квартира в центъра, каращ 3 годишно Ауди А6, с лудо куче и бабе за което се грижа и подпомагам всяка седмица, но намиращо се на 130 км от мен, и за капак върла почитателка на КПА, и изкарващ добри за страната доходи.  Thinking Peace Отделно липсата на морал и скрупули в тази тема ме развалиха и унищожиха и малкото положителни качества които притежавах,та мисля че вече не съм обект за завиждане от другите колективи!? Hug
Сега по темата. Откъде сте сигурни ,че бижутерката ще свърши в болницата? Thinking Нали брадатия е с нея? Все пак това ще е доста интересно ако се случи. Определено ще стане доста завързано и ще има як екшън в последните серии! Все пак си мисля,че на сценаристките им липсва такова въображение и ще я карат по течението. Hug
Лека вечер и умната ей.  Peace Да живеят админите.  Mr. Green

# 265

[/quote]

Reyna_07 нещо не разбирам тази теория?! newsm78 Не ми се вярва да ме докладват заради завист други миски? Naughty Аз за завиждане ли съм? Ерген втора ръка (първото подаване го загубих за мой късмет Mr. Green ), живеещ в самостоятелна  квартира в центъра, каращ 3 годишно Ауди А6, с лудо куче и бабе за което се грижа и подпомагам всяка седмица, но намиращо се на 130 км от мен, и за капак върла почитателка на КПА, и изкарващ добри за страната доходи.  Thinking Peace Отделно липсата на морал и скрупули в тази тема ме развалиха и унищожиха и малкото положителни качества които притежавах,та мисля че вече не съм обект за завиждане от другите колективи!? Hug

[/quote]

Скрит текст:
Добре ме разбра, но щом си решил да се представиш лошо няма Wink

# 266

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 21:54 от zvezdomira78

# 267
# 268
# 269

Общи условия

Активация на акаунт