ти сериозно ли

А, аз ,като съм жена ,защо ме трият

В правилата на форума е записано, че не се допуска. Когато никой след теб не е публикувал, ако пак ти се публикува нещо просто си редактирай поста. 

В правилата на форума е записано, че не се допуска. Когато никой след теб не е публикувал, ако пак ти се публикува нещо просто си редактирай поста. 
може да си права, ама изчезват определени постове

Просто ти си мъж и си избрал да пишеш в тази тема. Защо аджеба? Ами другите завиждат
Как ще обръщаш внимание само на едната тема и на мацките в нея?
Не ми се вярва да ме докладват заради завист други миски?
Аз за завиждане ли съм? Ерген втора ръка (първото подаване го загубих за мой късмет
Отделно липсата на морал и скрупули в тази тема ме развалиха и унищожиха и малкото положителни качества които притежавах,та мисля че вече не съм обект за завиждане от другите колективи!?
Нали брадатия е с нея? Все пак това ще е доста интересно ако се случи. Определено ще стане доста завързано и ще има як екшън в последните серии! Все пак си мисля,че на сценаристките им липсва такова въображение и ще я карат по течението. 
Да живеят админите.
Не ми се вярва да ме докладват заради завист други миски?
Аз за завиждане ли съм? Ерген втора ръка (първото подаване го загубих за мой късмет
Отделно липсата на морал и скрупули в тази тема ме развалиха и унищожиха и малкото положителни качества които притежавах,та мисля че вече не съм обект за завиждане от другите колективи!?
Препоръчани теми