"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 25 060
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
# 286
# 287
# 288
# 289
  Лека нощ от мен! Hug

# 290
# 291

Това ми беше много интересно да го изгледам.  Peace И не знам защо си представих заснемането на сцената в леглото в пембе евето. Всичкия тоя народ наблъскан в малката стая и отвън с отворени прозорци. Оня дребния с косматия микрофон надвесен над ГГ. Като я повторят няколко пъти дали ЕА става по дънки гол до кръста да се навежда и концентрира?  newsm78 Или пък ТБ с бодито телесен цвят се отвива и овива в чаршафите?  newsm78 Wink Laughing

# 292
Не знам, ама на мен ми се видя ,че Енгин е много нервен.

# 293

..... Като я повторят няколко пъти дали ЕА става по дънки гол до кръста да се навежда и концентрира?  newsm78 Или пък ТБ с бодито телесен цвят се отвива и овива в чаршафите?  newsm78 Wink Laughing ...

Да не са луди да стават.  Mr. Green Имаше снимки от Сапанджа зад кадър и те си се бяха излегнали в леглото, а режисьорът нещо се обясняваше.

# 294
  • Сливен

# 295

..... Като я повторят няколко пъти дали ЕА става по дънки гол до кръста да се навежда и концентрира?  newsm78 Или пък ТБ с бодито телесен цвят се отвива и овива в чаршафите?  newsm78 Wink Laughing ...

Да не са луди да стават.  Mr. Green Имаше снимки от Сапанджа зад кадър и те си се бяха излегнали в леглото, а режисьорът нещо се обясняваше.

Ами да ви питам
Скрит текст:
ако някоя от вас беше в леглото - дали щеше да става между дублите newsm78. Щото аз изобщо не бих се трепала да се разкарвам  tooth tooth

# 296

Лека нощ, момичета.

# 297

+ 1

Мислех, че е от ролята, но май си е нервак.  Wink

# 298

+ 1

Мислех, че е от ролята, но май си е нервак.  Wink

Скрита лимонка newsm47. Може и нервак newsm47

Демонстрация на бедър Mr. Green

# 299

Там беше по-просторно.  Wink Предразполагащо към излежаване.  Grinning Тази розова къщурка как само се тресе и дрънка?!  Rolling Eyes А и стаите са ню ню.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт