"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 73 тема

• 25 113
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Айде лека нощ и от мене с един лежерен клип.  Може да си го гледате и сутринта за тонус.  Mr. Green

https://www.facebook.com/1399839900312920/videos/vb.1399839900312920/1452471315049778/?type=2&theater

# 316
... няма как да те разберем, нито да се съгласим...

Разбирате, не разбирате няма отърване от мене. КД свърши и ще се излагам до края на КПА!  Crossing Arms Wink Hug

# 317
Малко на патерица да ви поздравя по случай Деня на Приятелството, Елмери
Но пък вече е толкова дългоочакваната от всички ни сряда  newsm68

Лишиха ни от трети фрагман, но то май нЕмаше нужда да ни показват драмата на сестри Денизер, като Нилю съм сигурна, че ще плаче през повечето време, лежащата в кома Ел и страдащия Йо Peace Така, че довечера ще видим ще има ли с какво да ни изненадат двете каки Whistling

Да разберете, че сам добронамерена ще сложа един колаж и към другото Кара. Знам, че много девреми го следят и него. И аз го гледам, но чак сега започнах трети сезон. Още съм на 81 епизод.

Сега, много Фнимателно се вгледайте в ГГ. Фкьорихте ли се как си требе?!
  Слагайте  сега ръка на сърцето и кажете , аджеба коя точно двойка е по-химизирана - откъм визия, години и всякви там други щуротии дет ви хрумнат?!
Боби Peace тук в тази тема отговорът е ясен химико-физически  Whistling - Кити Laughing Все пак не сме обективни. Виж Селфи Peace може да е по-обективна  Whistling

Цитат
  По повод от 6-то до 16-то чувство, ще споделя само това, което аз усещам.
                 " ....Всичко и само игра,
                   всичко е само спектакъл..."   /Това някой девреми знаят съвсем точно от къде и от кого е!/

Боби smile3521

Сабинка Hug мерси за  клипа.  Личи си как Енгин се подготвя да влезне в образа. Трябваше да е изнервен и това добре си личи в клипа зад кадър Peace

И да не изневеря на себе си Wink ви слагам в спойлер  Стар Италиански рецептурник за това какво вино какво може да лекува smile3502 Защото дозата прави лекарството Whistling
Скрит текст:

1 колона- заболяване; 2 колона - кое вино го лекува;3 колона- дозата, т.е чашите newsm53
1 ред- за Анемия
2 ред - за Атеросклероза
3 ред - за Бронхит
4 ред - за Сенилна Деменция
5 ред-  при Висока температура/Фебрилитет
6 ред - за Хипертония
7 ред - при Менопауза/Андропауза
8 ред - при Рефлукс Езофагит /ГЕРБ
9 ред - при Хълцане
10 ред - при Липса на Любов - тук мерителната единица е бутилка Mr. Green

За тази вечер е късно, ама за утре можем да започнем да попълваме запасите Wink

Много се радвам, че покрай КРА Туба и Енгин намериха приятелството помежду си  yes Надявам се, че и занапред ще продължат да са добри приятели в живота Peace

Лека нощ и от мен!   sleepuu

ПП.Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора. #Crazy Да не са пуснали трети трей? Joy Сега се връщам да ви чета Heart Eyes

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 01:02 от kanti

# 318
Айде лека нощ и от мене с един лежерен клип.  Може да си го гледате и сутринта за тонус.  Mr. Green

https://www.facebook.com/1399839900312920/videos/vb.1399839900312920/1452471315049778/?type=2&theater
Да си лоша, да си лоша, не си! Ужасна си!    Heart Eyes

Аз няма да споря коя двойка е по-химична, не гледам другото дизи, но се радвам, че изобщо има повод за спор, ами така де, комшиите да не се правят на ощипани, време е да показват и любовта обективно, не само убийствата! Така, че да живее любовта и съседските актьори, които не се притесняват да я изиграят. Като се покрие Енгин, Туба като реше да отдели време за децата, аз може и да позагледам хулиганите как го правят. Нека да има!

# 319
  • Сливен
        Канти, Hug разбрахме се - точно и ясно!

Лягам, че не остана време за сън. Довечера ще видим какво ще стане с продължението на репликата от снимката.

Лека нощ за трети път! Това е последно! Hug

# 320
# 321
Добро утро, момичета Hugв ден сряда,

Димони Hugмерси за кафето. Peace

Кески Hug

Слънчев ден на всички Hug Peace

# 322
Добро утро!  Hug

Най-сетне е сряда!  Laughing

Очакваме с нетърпение новия епизод!  Simple Smile

Дано да ни хареса.  Praynig

Кескинова  Hug  честито!  Hug

newsm59 nbirthday newsm67  ura

Бъди щастлива и наздраве!  newsm51

Приятен ден!  Hug

# 323
Здравейте елмерчета!  Hug
Дочакахме и заветната сряда!  Peace

Кески, честит рожден ден!  newsm51

Скрит текст:
Здраве, щастие, любов, късмет, успехи!   Hug

Приятен ден!  Hug

# 324
Скрит текст:

Омер.Самый болезненный день Kara Para Ask.

И ,една радостна вест-довечера Джерен ще бъде на линия.Ако, няма проблем с нет-а.

# 325
Добро утро,момичета!Днес е хубав ден за нас-денят на КПА!

Кески,честит рожден ден-желая ти да се сбъдва всичко,за което си мечтаеш.

Лава,на твоята принцеса желая здраве и много любов!

# 326

Кески
Скрит текст:

Лава
Скрит текст:

Момичета,
Скрит текст:
черпенето, поздравленията и всичко, което не е по темата , е против форумните правила. Това се води като чат. Тъй че не се чудете. Вече някой е успял да привлече вниманието на модераторите към нашата тема. Да е жив и здрав и всичко дето ни пожелава на нас, да му се връща многократно.

# 327

Ето, по темата съм!!!
Това добиче в шарено що се прави, че реве newsm78. Дали не трябваше отдавна да го сублимират newsm78. Вече и тайните й май не са ми толкова интересни Peace

Скрит текст:
Димони, абсолютно си права - за целия спойлер си права Wink и се присъединявам към пожеланията Wink hahaha. Обаче аз тъпо продължавам да си твърдя, че не виждам нищо толкова наказуемо в това да споделиш радостта си с хора, с някои от които контактуваш само виртуално. Ама сигурно аз нещо не доразбирам Wink Peace Hug Що тогава не санкционират, когато се правят обидни квалификации newsm78 - тя, логиката /за санкциониране, де/, не трябва ли да е същата Hug

п.п. Остават по-малко от 10 часа, работете бързо, наспете се Wink и се запасете с необходимите хигиенни и хранителни материали tooth Аз отивам да се погрижа за питието на Хрис... и за моето, де Wink hahaha

# 328
  Споко, момичета! Hug Може да има международно наблюдение и тогава ще обясня, каква демокрация цари във форума и защо чезнат клипове,гифове,снимки,колажи и т.н. Party
Госпожа Хесус от Испания има координатите й. Излагаме се спокойно Hug - тя не знае български, турски и сериален турски с българска спелация. Тя се интересува от оригиналния говор на ГГ и най-вече от тяхната химия smile3521 За физика не разбрах, но човещинка - може и това да й е интересно. Grinning Мисля, че темата е благодатна за нея, дори да е само на балкона. Grinning

Скрит текст:
La cara de Ömer al ver a Elif vestida de novia en #KaraParaAsk Tuba Büyüstün & Engin Akyürek
Лицето на Омер, когато вижда Елиф облечена като булка.

# 329
  • В Града на липите
Привет  Hug желая ви прекрасен и усмихнат ден.

Кески  Hug   bouquet ЧРД, бъди много здрава, щастлива и обичана. Весел празник   ura

Лава,  Hug   bouquet ЧРД и на твоята принцеса. Дано е много здрава и щастлива и да има много късмет.  newsm67

Това добиче в шарено що се прави, че реве newsm78. Дали не трябваше отдавна да го сублимират newsm78. Вече и тайните й май не са ми толкова интересни Peace

Кити, как може да се съмняваш в Леля  newsm78 Виж само колко искрено е разстроена, дори китките на пеньоара й драматично са клюмнали в синхрон. Филиз и тя реве. Само Кольомбо се държи, ама дано продължи. Че зареве ли й той, е ще я втасаме. Grinning

п.п. Никакви питиета за мен довечера.
От снощи имам махмурлук. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт