Пети клас - ваканционна

• 34 553
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе

Събрах всички сборници с тестове, някои от които неотваряни  Mr. Green и ги приготвих за следващите ентусиасти в пети клас догодина. Имаме едно близко приятелско детенце, което ще бъде жертвата.  Grinning
  Ако трябва нещо конкретно да снимам.

# 31
  • София
И аз съм накупила десетки помагала за 6-ти и 7-ми клас, мога с тях поне 4-5 деца да изуча ☺

# 32
На есен ще купуваме общо с  класа, като си кажат учителите какви помагала ще им трябват на децата в 6-ти клас.  Hug

# 33
При нас - тотално уволнение. Утре са на екскурзия, в сряда ще връщат учебниците. Само по ЧП и история не се знае. Но, девойката два дни не отвори учебник. каза, че вече нямало да учи. За четвъртък има да пише съчинение-разсъждение на тема "Парата душа няма, но душата на човека може да вземе". не успях да я накарам нищо да направи - тотално лигавене.
В събота иска да ходи на изпит по Таекуон-До за зелена лентичка на жълт колан...ама дали ще успее не е ясно.

# 34
При нас разпускането ще е след края на тази седмица.  Rolling Eyes Учебници  според мен ще връщат или в петък , или на 15,06,. Тогава имат часове с класната.  Hug Днешният ден отпада като вариант. Пък и още няколко дена ще им трябват.  Peace

# 35
  • с/у ОколоМръсТното
Само 5 дни и свършва този 5-ти клас... Юхууууууу   Hands Clap

# 36
Само 5 дни и свършва този 5-ти клас... Юхууууууу  
Да-а-а.  newsm44

# 37
"Ваканционна", а днес е втория шанс на моя младеж да "се пребори" за 6 по БЕЛ. Аз се учудих след всичкото това заяждане този срок, че не му сложи директно 5 за годината, но... нещо й стана на тази жена... Казала, че очевидно учи и се старае и първия срок има 6, следователно трябва да го изпита... В петък голямо изпитване с 2 мънички грешки и казала "Не си за отличен. Догодина, ако наистина учиш така, ще успееш!". Той бил пръв от изпитваните. Накрая на часа пък казала "Ще ти дам още един шанс, с това старание си си го заслужил!"  Shocked и това след всичкото заяждане цял срок, детето беше се отказало просто...

# 38
peneva_a, дано се е преборил младежът ти.  Praynig  Heart Eyes
Не е коректно подобно заяждане от учител.  Crossing Arms
Моят  трябва е минал изходното по математика, но как - ще разберем след няколко дена„  Praynig
Може и да си знае вече оценките по ЗИП НЕ и история, но той не е от тези, които ще се засилят да ми звънят, дори и да има за хвалене. Човекът е над тези неща.  Mr. Green

# 39
  • София
Нашата ваканция започна - сигнал за бомба днес, та няма училище hahaha
Всяка година се разиграва тоя сценарий Mr. Green

dj_daniii, нека детето си види правените през годината тестове, последният обикновено включва въпроси от текущите. Всеки учител си има нещо, което обича да пита, по география учителят на сина ми в три поредни теста задаваше един и същ въпрос, подозирам, че го е пуснал и на изходящия. Mr. Green

При положение, че не са направени досега, изходящите тестове са само за учителите и за статистиката, няма да повлияят на оценката, освен положителните. Предполагам.

Чиби, да ти е жив и здрав героят, да те ядосва още дълги години Grinning Hug

Ваче, мохито, дайкири, сладолед - в к'ъвто искаш ред Mr. Green

# 40
Клонче,  Heart Eyes

Ваче, мохито, дайкири, сладолед - в к'ъвто искаш ред Mr. Green
Скици.  Joy Някой , ако иска може да си добави и друго любимо питие по избор за разпускане.  hahaha

# 41
...Всеки учител си има нещо, което обича да пита, по география учителят на сина ми в три поредни теста задаваше един и същ въпрос, подозирам, че го е пуснал и на изходящия. Mr. Green...

Laughing Нашата по БЕЛ - Определение за епанафора  hahaha Първия път двойка, втория път просто казала "седни", вчера вече била доволна от определението  hahaha

# 42
Всеки учител с номера си.  Joy

# 43
  • София
Ей, айде и аз да се разпиша.
Чиби да ти е живо и здраво детенцето и много успехи Simple Smile
Бети браво и на вас пълен отличник  Hug

Моя и той е радостен днес им върнали класното по БЕЛ и от него зависеше дали ще гледа компа на снимка или не , но има 5 и му се разминава засега. Общо взето по всикчо е оформен с 5 и 6 , може би единствната 4- ка ще е по История .
Започвам издирването на хубава школа по БЕЛ и \МАТ и ако е възможно по близо до училището демек района окло НДК- Витошка.

# 44
  • София
Не пиша в темата, въпреки, че я следя  Peace

Искам да пожелая на всички деца, за които ваканцията започна - слънчево, весело и безгрижно лято.
За останалите - още малко търпение и сили.

Моята щерка е от последните - до последно ще учат и ще ги изпитват. Днес са имали директорско контролно по БЕЛ - ей така изневиделица, не са били предупредени (мисля, че е пропуск на учителката, която заместваше титулярната госпожа миналата седмица).
По Мат. минаха учебника преди месец и половина и от 2 седмици първия час госпожата изпитва, а втория взимат степенуване  Rolling Eyes

Не знаем какви ще са оценките още и се надявам да няма изненади, защото за оценки под 6 (или по усмотрение на учителя) по Математика и БЕЛ детето трябва да посещава в рамките на две поредни седмици допълнителни часове  Sad

Общи условия

Активация на акаунт