Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 749
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз и Точ да се освобождаваме ли?  Flutter
Ако можете, ще е едно прекрасно, прекрасно дежа-ву  Heart Eyes !
Въпреки че вие с Точито ще сте по-облагодетелствени, защото цялото ни море ще е на 30-тина км от Варна  Wink

# 571
  • София
За къде резервирахте, Кали?

# 572
  • София
За къде резервирахте, Кали?
Отговорих ти, но другаде  Wink

Нелчето как извика радостно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 573
  • Пловдив
Мери, браво.

Мариетко, косъма ми настръхна като те чета...
Относно имената на деца ток ме удря като слушам някои истории, нямам логично обяснение, но някой ден хип не ми се иска да кръщавам на нечии родители / роднини. Иска ми се индивидуалност и ново начало дори и в името, много тача името на Киф на дъщеричката.

За Рилските езера нямам мнение, но каро ви чета ми се приходи.

Вени, планът екскурзия, който сте имали ми е много желан.

Не знаех, че прилепите са защитени, имаше един, който живееше една година на стълбището ни. И по пътя към селото се виждат понякога, както и тук в града нощно време.

Аз се отдавам на книжка, че чакам пералнята да свърши /истинската/.
Днес бях на зъболекар, че имам някакъв проблем и май ще е мъдреца /макар че отворих и друг заб за мое успокоение/. В понеделник съм на снимка и тогава ще се разбере дали ще има нужда от хирург /само като го пиша и корема ми става на топка, никога не съм имала проблем със зъбите по- различен от кариес и зъбен камък/. Днес празнувахме рожден ден на едната ми приятелка и мина много весело. Другото, което ми донесе щастие е, че си закупих сандали такива каквито исках и си представях от доста време и вече мога да разкарам старите с лека ръка.
Напомням ако някоя девойка има път към Пловдив, Асеновград, Първомай и околните села да ме има предвид.
Спокойни сънища на всички!

# 574
  • В Балкана
Благодаря ви, момичета!!   bouquet   bouquet   bouquet
Днес съм доста по-добре, но вчера си почивах – без много движение и без резки движения. Днес ще се ходи на работа.  Tired  Не може да се отлагат задачите. Но ако успея да свърша по-рано (завися от други хора), си тръгвам преди края на работния ден.  Party
Утре ще съм още по-добре и след като някой ми натовари багажа в колата, ще мога да пътувам спокойно.  Laughing

Ули, нерв на кръста.
Скрит текст:
Но много, много жестоко. Никога до сега не бях се докарвала така. 10 часа от момента, в който ме "преряза", ставах с мъка от стола, от тоалетната чиния - с три пъти повече мъки, а за ставане и лягане в леглото ми трябваха поне 3-4 минути.  ooooh!

Евилан, не се замисляй – тръгвай!! И вземи дъждобран, и връхна дреха.
Не съм ходила на езерата, но ще отида. Сигурна съм, че трябва да се видят!! А и с лифта, е лесно.

Елинка, къде си?  newsm78

Кали, супер!! тази година успяхте по-рано да запазите. Вече работните дни ще са с една идея по-леки.  Laughing

Деси, Гигич  Hug

И за добро утро едно кафе.  Heart Eyes

# 575
А какво добро утро. Някой още не сме си лягали. А и работихме до преди малко.
И ние букнахме почивката -рафтинг на Тара (втория по големина в света каньон след Гранд каньон) и след това Дубровник. Намериме и апартамент в стария град и  сега проучвам какво трябва да посетим.
В бг, бързи турове около Варна, и няколко дни из Бг-запознаване с родата на мъжа ми (издириха го дори и тук), и край София. Само да не си забравя книжката със 100-те национални обекта и 100-те национални кръчми. Между другото и американците имат такива за събиране на печати от националните паркове
Рейн, това нещо много боли. Стигала съм до положение да не мога да си обуя чорапите....откак съм със специална зъбна шина не съм получавала.
На Рилските езера искам да кача домочадието, ама да не работи лифта. С него се губи....романтиката  Mr. Green само не виждам как ще ги навия. Малкият, като го питали кое е типично за България, казал "ходят пеша"
Знам, че прилепите са защитени, като ученичка си гледах един в къщи. Целия клас му ловеше мухи и насекоми в буркани.

# 576
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!
Титина, ако не работи лифта сложи още по час и половина във всяка посока  Outta Joint
Деси, 3 мъдреца са ми извадени, горните се вадят леко, долните по-трудно, но си зависи от зъболекаря. Търси добър хирург Peace.
Рейн, тебе вчера те пропуснах - бързо да ти минава Praynig!
Броя последните часове до отпуската Party...

# 577
ДУ  Hug
Мариетка ,Нели, бързо да минава последният работен ден и после пълноценно да се насладите на почивката!
Хубав петък ви желая!

# 578
Мари, знам...качвала съм ги няколко пъти. Преди да емигрирам бях член на една група планинари. Бяхме обрисали страната на длъж и шир.

# 579
Добро утро  Hug

Деси, стискам палци всичко със зъба да мине бързо и безболезнено  Hug

Кали, завидях ти за морето  Twisted Evil и за минаването през Шумен  Crossing Arms

Рейн, радвам се че си по-добре днес. Дано и работата да свършиш рано и да се прибереш да почиваш  Hug

Днес ми е много петъчно настроението, дано само като дойде шефката да не ми го развали. Тръпна вече за утрешната почивка на двора с книжка в ръка /не сме си оставали в Сливен и без задачи от почти 2 месеца и вече изпушвам Mr. Green/

# 580
  • на североизток от Рая
ДУ  Hug
Мариетка ,Нели, бързо да минава последният работен ден и после пълноценно да се насладите на почивката!
Хубав петък ви желая!

Ех, как ме мисли моето момиче!  Heart Eyes Едно убаво ми стана, Гале!  Hug

Добро утро! След няколко часа ще отида на работа, но, честно казано, не ми се излиза в отпуск. Ще ходя сигурно често до у-ще. А сега съм в релакс ли, и аз не знам в какво. Готвих, пера, друго,  newsm78, пих две кафета и това е. И може да имам пратка, че вчера от "издателството"  Joy ми писаха да чакам. Да видим.  Whistling

Вени,  Hug!

Лек работен ден на вече работещите.   bouquet

# 581
  • София
ДУ  Mr. Green
Супер се наспах аз днес! Че последните седмици нещо не можех да спя и ми беше едно такова...никакво   Tired
Времето тук е облачно и не става за плаж, дано от утре, когато почне същинската ни почивка да се оправи  Hug ама и така си е супер  Simple Smile
Нелко, отпуската да минавам през работата? Мне... Naughty починете си с Мариетка добре! Три месеца отпуск - кой е като вас?!?
До езерата без лифт ? В този филм съм участвала няколко пъти, ама бях и по-млада, и по-слаба, та припках нагоре по Кюмюрджийска пътека като дива коза  Mr. Green Сега не мож ма накара!  Naughty не е само час и половина, а повечко  Wink
Хубав петък на всички  Hug

# 582
  • Кърджали
Добро утро, момичета!
Закарах Кати на лятното училище, голям мерак има а и учителките там си я харесали и я искат да си ходи редовно от есента. Според музикалната учителка добре се справя и с пеенето и иска да вземе в групата. 
Сега,  понеже се чувствам свежа (най-накрая) ще се хвана да свърша някаква работа по вкъщи.
До Рилските езера не съм ходила. Имам мерак, но не се знае кога. То на много места ми се ходи...
Прилепите са защитени видове, да.
Относно свекървенските отношения, аз май попаднах на много свестни. Свекъра почина когато Кати бе на година, свекървата е жива и здрава. Проблеми с нея никога съм нямала (понякога дребни разминавания, но с майка ми споровете са повече). Изобщо с цялата му рода поддържам добри отношения основно. За името на детето никога не са казвали нищо, нямаше намеци. Кати обожава баба си ( може би и защото я вижда по-често отколкото вижда майка ми). Това ми стига.
Хайде, пак изчезна форума.....

# 583
  • София
Рейнче, паркирам се с кафенце до тебе  Flutter Оздравявай бързо  Hug
Титина, и 100-те кръчми ли имало книжка?  Joy От тебе чувам  Party
На дългите отпускарки - Нел, Мариета, Слив - много хубави книги през лятото, много радости с децата и близките и хубави емоции, още от веднага!  Hug
И на мен ми липсва Елинка, и Точ също, обаче не питам, щото мисля, че са по ок с другото място и там пишат.... някак имам чувството, че изпускам много, като не идвам там, но ей сега ще отметна още малко задачки и ще дойда  Hug
Евиланче, направо ти завиждам за предстоящото планинарство  Heart Eyes  Hug Преди 2 седмици за един ден се откъснах на Витоша с Гушко и направо да си ви кажа, душата ми се подмлади  Heart Eyes Толкова да обичам планината. До преди 4 години бяхме с ММ ежеседмични планинари, а преди това летата сме ходили като изоглавени - по Рила през юли, по Витоша през останалото време.
Дес, не се притеснявай от хирурга, нищо страшно не е, след като те пусне упойката боли и и гадничко, и ако е много жега е по-неприятно, защото хем боли, хем се подуваш... ама се изкарва. Дано всичко да е наред де, може пък да е само някой възпален венец.
Айде  Hug

# 584
Маришка, наистина ли ще дойдеш на другото място,айде откога те чакаме, само ти май липсваш там... Hug

Общи условия

Активация на акаунт