Лидл ::66::

• 106 425
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Детската четка за зъби за колко големи деца е подходяща?

# 451
  • Асеновград
Детската четка за зъби за колко големи деца е подходяща?
Пише за над 3 години

# 452
Ох, как съм я пропуснала тази детска четка за зъби? ooooh! Има ли заредени повече бройки? Къде в Пловдив има от четките? Praynig
Блягодаря за инфото за формите за сладолед на клечка. Hug
Аз използвам сметаната от Лидъл за сладолед- малката Пилос от 200 мл за 1,29 лв. Животинска е, 30% масленост мисля....на мен ми е достатъчно маслена и досега не съм имала провал със сладоледа в машината.  Wink

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 16:06 от dolce miele

# 453
А защо никъде на опаковката не е обозначено че е животинска сметаната в Лидъл,или аз не съм догледала newsm78 ,питам защото уж я четох,а издирвам отдавна,ако се сещата друга марка сметана Животинска,моля да споделите, и ако може и картинка ако не ви затруднявам!
Аз днес се отчетох само със големи кърпи за баня!
Само да кажа че правих сладолед ( без машина) със сметана Сладкарска на Мегле,е няма такава отврат, после в устата ти остава отвратителен мазен вкус,иначе на консистенция го докарах до перфектния сладолед,нито се пресякоха жълтъжите,нито сметаната,докато го приготвях на водна баня,но този вкус ме отказа да приготвям вече домашен сладолед  Sad, за това издирвам животинска сметана!

# 454
  • Варна
Кои франзели са намалени - дългите или по-малките, че не мога да се ориентирам от грамажа?  Crazy

# 455
За лидъл не съм сигурна че имат животинска сметана, но на марката  President  има

# 456
  • Stuck in a moment
Разглеждах в немската страница на Лидъл и имат още един вид блузки, много ми харесаха. Освен тях има и бански половинки, които също ги няма при нас:
http://www.lidl.de/de/verliebt-in-mode-ab-22-06/c14494

# 457
Кои франзели са намалени - дългите или по-малките, че не мога да се ориентирам от грамажа?  Crazy
Дългите  Peace

# 458
  • софия
За лидъл не съм сигурна че имат животинска сметана, но на марката  President  има
Животинска е

# 459
Спешно търся електрическа четка за зъби в синьо за момченце! Моля, ако видите в Пловдив в някой от магазините да споделите, също и по другите градове ще се радвам да разбера дали са останали! Praynig Hug
Аз купих една ел. четка в розово за дъщеря ми, бяха по 3 броя от цвят. Много е доволна, непрекъснато иска да си мие зъбите, поставя си и пясъчния часовник... Laughing Върнах се с надеждата да заваря поне една бройка в син цвят, но само празен рафт...   Sad Бяха презаредили и с формички за сладолед на клечка и си взех още 2 комплекта.  Grinning И 3 бели шоколада+ 3 малки животински сметани.  Heart Eyes А, и 1 франзела- хубава беше.
Животинска е сметаната от 200 мл в Лидъл, а аналогична (пак е животинска) има и в Кауфланд, пак на същата цена и същото количество. Peace
Новите рецепти на манчев и Шишков ме изненадаха с този мини формат... Laughing Донякъде по-практично е като размер, но пък до 35-ти номер големи, после малки... newsm78 Laughing

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 01:11 от dolce miele

# 460
  • Варна
а после накрайници за ел.четката от къде ще купувате? съвместима ли е с други марки?

# 461
Животинска е

За сладкарски цели става ли тази сметана?

# 462
Ел. четки за зъби са с 3 резервни глави в комплекта.В упътването има телефон за поръчка на консумативи.Между другото при нас(Севлиево) имаше ел.четки за зъби в прозрачна опаковка,на същата цена,за възрастни,които не видях в брошурата.Както винаги обаче и от двата вида имаше по няколко бройки.

# 463
  • на Мелмак
Последния кашкавал , който купих от правоъгълният - 750 гр. изобщо не ми хареса - солен и трошлив , знам ,че много се купува - при вас така ли е ?

# 464
Здравейте, виждали ли сте някъде уреда против насекоми? Мисля че е бил по магазините края на май.

Общи условия

Активация на акаунт