Лидл ::66::

• 106 468
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Тета, и в Русе Дружба има няколко.  Тази вечер ги гледах. Какво му е счупено на локомотива? То а
нали си има гаранция, а ако е механична повреда не може ле дървото да се ремонтира?

# 436
svetlaem , ще изпробвам и аз тази рецепта за донъти, не съм правила скоро. Wink Донътите "въздушни" ли стават, защото забелязвам, че бакпулверът е доста голямо количество като че ли за количеството брашно? newsm78 Аз правех по една от рецептите от книжката, хубави ставаха.
Днес взех още 2 книжки- Приказки с поука и Хитър Петър. Също и от комплектите за декорация в розово- свещички със захарни рози-поставки. Съвсем скоро е рожденият ми ден и реших тази година да си имам 30+ свещички на тортата- както когато бях малка, тогава цифри-свещички нали нямаше... Mr. Green Бяха останали много от комплектите за декорация в синьо... newsm78 Имаше много бройки аква обувки при единичните бройки- дамски в розово или лилаво.  Laughing
В Лидъл има ли клечки за сладолед??? Забравих да погледна...

# 437
  • Пловдив
влакчета и машини за сладолед имаше и в Тракийския Лидл в Пловдив

# 438
влакчета и машини за сладолед имаше и в Тракийския Лидл в Пловдив
А от формите за сладолед имаше ли?

# 439
  • Пловдив
вчера ги мярнаха, но днес не обърнах внимание имаше ли още. За лед със сигурност имаше и днес Peace

# 440
  • На брега на реката
Момичета да споделя за какво използвах вчера центрофугата за зеленчуци, която си купих от промоциите преди 2 месеца. Настъргах тиквички за тиквени кюфтенца и леко ги осолих  и понеже не обичам да ги изтисквам на ръка реших да опитам с центрофугата. Ами получи се перфектно изцедени тиквички. На няколко пъти се наложи да изцеждам водичката, че се събира доста, но стана много бързо и доста добре, инак на ръка си е голяма мъка. Ако някой обича тиквени кюфтенца, може да пробва.

# 441
Момичета, безценни сте...благодаря на всички за информацията за влакчето Hug Hug

А иначе локомотивчето аз го счупих по невнимание, не е нещо, което гаранцията покрива Embarassed
Ако намеря, купувам направо цял комплект Peace

Сега преди работа ще мина през Лидл, да видя как стоят нещата, и ще докладвам.. Laughing

# 442
Здравейте, някой да има впечатления от машинката за подстригване ?

# 443
Здравейте,може ли някой да сподели впечатления от детската четка за зъби и комплекта за маникюр?

Благодаря ви предварително!

# 444
Искам да попитам случайно да сте мяркали изостанал някъде куфар, но от тези, които бяха от плат: http://www.lidl.de/de/topmove-trolley-boardcase/-reisetasche/-ru … ngOrigPageSize=36. Последно бяха пускали 3 вида - сак с колелца, раница и малко куфарче. Абе трябва ми малко куфарче, което може да се ползва за ръчен багаж в самолет.

# 445
Снощи от дървените влакчета и магистрали, както и формички за сладолед /тези с клечка/ имаше в Лидл-а в Хаджи Димитър, София. А за ГМО-то, че и аз започнах да се заглеждам, по българските закони /ако не се лъжа/ са длъжни с думи да обозначат, че продукта е с ГМО.

# 446
Не съм ровила задълбочено. Но ето какво намерих: "25% от повърхността на опаковката трябва да бъде покрита с надпис, че храните в нея съдържат генномодифицирани организми, а цветът му трябва да констрастира с фона, ако съдържанието на ГМО е повече от 0,9%. "
От тук: http://m.btvnovinite.bg/article/bulgaria/preduprezhdenieto-tryab … rodukt-s-gmo.html

# 447
http://sunshineskitchen.com/chocolate-and-cookies-ice-cream/
Поставям рецептата за сладоледа, ато аз го правих без бисквитиките и шоколада.
Какво ще има другата седмица ?!
Аз засега се каня на коша за боклук и роклята.

# 448
  • Асеновград
На плакатите имаше хамак за другата седмица. Сутринта ходих за бебешка рокличка , разочароваха ме очаквах ярко жълто , блузките с къс ръкав за момчета бяха хубави но прецених,че на Алекс ще са малки или опънати и те отпаднаха както и бодитата/ много разтегливи ми се сториха/. Купихме и детска четка за зъби. Чорапките са супер, но и те ще са ни малки.

# 449
Здравейте, с каква сметана правите сладоледа, аз колкото и да търсих не попаднах на сметана с приемливо съдържание и моята машина за сладолед така си седи в шкафа?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт