Лидл ::66::

• 106 413
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • с/у ОколоМръсТното

Благодаряяяяя  Hug

# 481
Parite връщат, става лесно, връщах сутиен и клин-чорапогащник.

# 482
Преди пускали ли са плажните чанти? Досега не съм ги виждала, а пазарувам често и уж следя редовно тематичните седмици.  Mr. Green Здрави ли са?

# 483
dolce miele, просто не мога да устоя да не се примоля за рецептата за този сладолед от моркови (може и на лични, въпреки,че сигурно ще има и още желаещи да я видят)!

Разбира се.  Hug
Скрит текст:
1 консерва кондензирано мляко (около 400 гр мисля, че е), 2 животински сметани от 200 мл, есенция портокал+ малко портокалови корички (коричките не са задължителни), 1 ванилена захар + още малко захар, ако морковите не са от сладките, няколко сварени и много добре пасирани моркова, по желание малко настърган/натрошен бял шоколад или млечен/тъмен шоколад- според вкуса, около 100-200 мл прясно мляко- колкото е нужно, за да се пасират добре морковите (ако са сочни около 100 мл може и да стигнат;млякото може и да се замени напълно или частично с морковен сок). Разбих сметаните, пасирах морковите с мляко, добавих кондензираното мляко, есенциите, малко захар (не давам количество, защото е на вкус- моите моркови бяха доста сладки и добавих много малко захар). Пуснах в машината за сладолед за 40 минути получената смес, като я изключих добавих и настъргания шоколад и разбърках добре. Сипах в кутии и оставих да се дозамрази във фризера. Heart Eyes Добре се получи и звучи по-сложно, отколкото беше.  Laughing
Г-жа Рамацоти, същия препарат хвалехме, да- с хлор.  Grinning И аз днес чистих с него за пореден път.  Grinning За пореден път +1.  Peace

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 02:48 от dolce miele

# 484
  • При децата ми
Момичета, вчера в нашия "Лидл" имаш останали 3 бр. от електрическите четки за деца, доста им се чудих, но не взех... Може ли да споделите отзиви тези, които са купили?

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 10:59 от Hrispa76

# 485
Момичета, вчера в нашия "Лидл" имаш останали 3 бр. от електрическите четки за деца, доста им се чудих, но не взех... Може ли да споделите отзиви тези, които са купили?
Аз съм изключително доволна от четката.  Peace Дъщеря ми си мие зъбите с ентусиазъм и желание, според мен почиства по-добре от обикновената четка, също така много се забавлява и от пясъчния часовник в комплекта. Grinning Според мен покупката е добра, взех една четка и за подарък.

# 486
  • При децата ми
Dolce miele, благодаря за отзива! Simple Smile

Сега ме хвана яд, че не му я купих. Sad Че и на сестра му можех да взема. Само в синьо ли са четките или имаше и в други цветове?

Редактирам се с молба за отзиви и за сешоара?Praynig Харесаха ми на външен вид.

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 14:06 от Hrispa76

# 487
  • на Мелмак
Момичета , да ви питам - ММ гледал за някакво гидоре 160 части като реклама в Лидл , а нас ни нямаше за малко в БГ - имало ли го е ? Предстои ли ?
Предварително благодаря !  bouquet

# 488
  • На брега на реката
Имаше го миналата седмица. Беше 200 и няколко елемента за 159 лв. Синът ми си купи каза, че е много хубав.

# 489
  • на Мелмак
Имаше го миналата седмица. Беше 200 и няколко елемента за 159 лв. Синът ми си купи каза, че е много хубав.

Благодая ти много - ще ги потърся , дано да има още   bouquet

# 490
  • София
Само в синьо ли са четките или имаше и в други цветове?

Детските бяха в синьо и розово  Peace
И сина ми много си я хареса. Дано изкара по-дълго време  Rolling Eyes

# 491
  • Mediterraneo
Аз пък чакам съфорумката от чужбина да провери за кодовете на зеленчуците и да каже   Simple Smile

Ще, ще  Laughing Ако чакаш мен. Онзи ден прескочих, но имаше ужасно пипкав народ около зеленчука и нямаше как да гледам. Само на едно помело огледах, не видях никакви кодове по кашона  Rolling Eyes Тези дни, ако попадна на спокоен период в магазина, ще видя доматите специално.

# 492
  • При децата ми
Само в синьо ли са четките или имаше и в други цветове?

Детските бяха в синьо и розово  Peace
И сина ми много си я хареса. Дано изкара по-дълго време  Rolling Eyes

Още повече ме хвана яд! Sad Така щяха да се зарадват!

# 493
Аз взех розова за дъщерята и синя за подарък. И двата цвята са много хубави, синята бих я взела и за момиче, ако няма налична розова. Grinning Трябва да погледна упътването по-добре, да видя мога ли да поръчам резервни накрайници допълнително. Откакто сме я взели не се налага да уговарям дъщерята за нито едно миене на зъби- сама иска. А преди като исках да и купя на Орал Б ел. четка ревеше в аптеката.... Laughing В тази се влюби веднага Laughing
За сешоарите имаше хубави отзиви преди време, ако тези са същите, но в друг цвят би трябвало и те да са хубави... newsm78 на мен ми се виждат много подобно с тези които бяха "Бритни Спиърс"...
Hrispa76, пробвай да звъннеш на клиентския телефон. Wink

# 494
Колко големи са децата ви ползващи тези четки?

Общи условия

Активация на акаунт