Лидл ::66::

• 106 385
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Днес видях един шкаф за над пералня. Не можах да го разгледам хубаво и не го намирам на сайта. Можете ли да помогнете да го намеря онлайн?   bouquet

# 511
  • София
Имаше вярно преди няколко месеца такъв шкаф, освен да поровиш по  старите брошурите брошури.

Всъщност ето намерих линк http://www.lidl.de/de/ordex-waschmaschinen-ueberbauschrank-weiss/p132190

От новата брошура се зачудих на сутиените... и ми харесаха детските пижамки. Общо взето  в последно време нищо много интересно не пускат...

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 10:37 от Angel_Dust

# 512
Днес на намаления щанд изпуснах едни дамски кроксове,н.39.Взе ги една дама преди мен,дълго време се колебаеше дали да ги вземе.Имаше и 40n.

# 513
  • София
И аз нищо не харесах другата седмица, и по-добре.  Mr. Green
Чаках детски пижамки, но им взех на моите от друго място. То другата седмица са за големи деца, така или иначе.  Tired

# 514
Тази сутрин ходих за една от дългите рокли, която ми се стори  зелена, а на живо се оказа нещо като дънков плат. Не ми хареса и не я купих. Блузата с дантела на гърба - също. Бялата туника беше хубава, но твърде прозрачна и с твърде голямо деколте, за да я нося в града. Така че нищо не си купих Sad
За следващата седмица си набелязах сутиените, а за мъжа ми - две от тениските, бермудите и кецовете. А, да, и чорапи. Все купувам и все имат нужда от нови  ooooh!

# 515
Тези рокли май са нещо като плажни, може би затова са толкова прозрачни, си мисля...

Аз от две седмици не съм ходила до Лидл, нищо не ме грабва. Другата седмица пак нищо не харесах, може бикини да си взема, че са свежи цветове, колкото да не е без хич.

# 516
  • София
Някой знае ли дали са качествени безшевните бикини? Имало ги е и по предишни промоции по спомен. Питането ми е по-конкретно дали бързо се разтеглят, дали излизат ластичета и дали стават на топченца, все проблеми, които съм имала с друго безшевно бельо.
Сутиени и аз дебна, ама все пускат с "повдигащ ефект", демек с безумно дебели подплънки  Sad

# 517
И на мен почти нищо не ми хареса. Grinning Може би само детските очила за плуване- нищо, че все още малката не плува, но след месец-два сме на море. За каква възраст са подходящи (не видях да пише друго освен, че са детски)? newsm78
Детските пижамки също не видях (поне онлайн). От кой р-р започва номерацията?
Миналия път когато пускаха френските макарони- 120 гр за около 10 лв имаше големи хвалби от мои приятелки и познати. Аз лично не съм взимала и опитвала, но всички около мен ги обожаваха и си купуваха по поне още 1 кутия... Laughing

# 518
И на мен почти нищо не ми хареса. Grinning Може би само детските очила за плуване- нищо, че все още малката не плува, но след месец-два сме на море. За каква възраст са подходящи (не видях да пише друго освен, че са детски)? newsm78
Детските пижамки също не видях (поне онлайн). От кой р-р започва номерацията?
Миналия път когато пускаха френските макарони- 120 гр за около 10 лв имаше големи хвалби от мои приятелки и познати. Аз лично не съм взимала и опитвала, но всички около мен ги обожаваха и си купуваха по поне още 1 кутия... Laughing

122-128

# 519
  • София
Някой питаше за дървените влакчета - вчера имаше поне 10 броя в магазина, който се намира в София, ж.к. Западен парк.
Не знам за същите ли ставаше въпрос, но тези струваха около 40 лв

# 520
Някой питаше за дървените влакчета - вчера имаше поне 10 броя в магазина, който се намира в София, ж.к. Западен парк.

Да, за същите става въпрос, аз питах. За съжаление, не успявам да се замъкна до Лидл поради много задачи и тичане Tired
Благодаря Hug

# 521
  • София

Да, за същите става въпрос, аз питах. За съжаление, не успявам да се замъкна до Лидл поради много задачи и тичане Tired
Благодаря Hug
Peace
Да ти спестя обикаляне, в магазина до Халите и в този до МОЛ София нямаше. (Аз, обикалях за детските четки за зъби)

# 522
И в Пловдив на Пещерско шосе има още.  Laughing

# 523
  • Варна
как са плажните чанти?
а тия ел.четки на каква цена бяха? и имат ли резервни накрайници в комплекта, или е само един?

# 524
  • Пловдив
Момичета, в Пловдив на Пещерско шосе има ли сешоари?

Общи условия

Активация на акаунт