Лидл ::66::

• 106 377
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Отчитам се с рокля деним, такава е каквато си я представя и кош за боклук

# 526
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мерси за отзивите за пасатори.
Всеки ден ползвам заради баткото.

# 527
Отчитам се с рокля деним, такава е каквато си я представя и кош за боклук
Кой кош за боклук?
Може ли линк?

# 528
  • До морето
Да не е кош за пране?

# 529
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=24402
Ето го кошът Simple Smile перфектен за нашата многолюдна фамилия Simple Smile.

# 530
  • Варна
как са плажните чанти?

Eдните имат отвътре подплата от материя и един джоб и се закопчават с метално магнитно копче, другите са си натюр вътре, без закопчаване.
Не са лоши, но сякаш ми се видяха не чак толкова големи, макар че то зависи кой какво мъкне на плажа.  Laughing

# 531
На мен не ми харесаха. Не мисля, че ще издържат 8 килограма в никакъв случай, а и още неразопаковани си бяха буквално раздърпани. Много исках да си взема, но изглеждаха добре само на картинка. Жалко.  Tired

# 532
Кошът за боклук голям ли е? Много ми хареса на снимка, но ми е трудно да си го представя в реален размер.....Всеки ден пълним по един кош, бих казала със среден размер, чудя се този дали ще е удачен или капакът ще "изяжда" голяма част от пространството (сегашният ни кош е с плосък капак).... newsm78

# 533
Кошът за боклук голям ли е? Много ми хареса на снимка, но ми е трудно да си го представя в реален размер.....Всеки ден пълним по един кош, бих казала със среден размер, чудя се този дали ще е удачен или капакът ще "изяжда" голяма част от пространството (сегашният ни кош е с плосък капак).... newsm78
Как да кажа... голям е!
Но капакът не изяджда нищо, понеже се плъзга назад по-горната част.(не знам как да го обясня по-точно).

# 534
BacuTy , разбрах те за капака, благодаря!  bouquet

# 535
BacuTy
Благодаря!

# 536
Кошът за боклук е 50 литра-големичък си е, и аз го загледах.. Има сив и бял. Не е никак лош Peace
Единствено като минус отчитам, че няма педал за отваряне, а се отваря ръчно - малко е неудобно за кухня, но предполагам е въпрос на навик... Grinning

# 537
  • Варна
как са плажните чанти?

Eдните имат отвътре подплата от материя и един джоб и се закопчават с метално магнитно копче, другите са си натюр вътре, без закопчаване.
Не са лоши, но сякаш ми се видяха не чак толкова големи, макар че то зависи кой какво мъкне на плажа.  Laughing
ходих преди малко до лидл, чантите наистина са малки, две хавлии, мазила и вода абсурд да поберат, пък и малко нежни ми изглеждат...
хавлийките за баня от 5.49 ми харесаха, взех две едноцветни резедави, сметани, извара, рибни пръчици, розови домати, краставици, немска шунка, пуешко филе, вода...обичайното

# 538
Здравейте,

Вчера взехме от Лидл игра за път - Монополи. Прибрахме се вкъщи, отворих упътването и там пишеше, да се залепи някакъв стикер на кутията - хоп готово. След това чета, вземете картите и изненада, няма карти. Сега, осъзнавам, че играта вече не е в оригинален вид, но пък и ме е яд, че са ми продали непълен комплект... Има ли смисъл да се опитам да я върна?

Плажните чанти и аз не ги одобрих, но си взех блузка.

# 539
shark , според мен пробвай. Peace Аз така смених четка за лице на бетерии- вкъщи видях, че и липсват резервните глави-накрайници, също и батериите ги нямаше, не помня имаше ли и упътване.... ooooh! Бях купила последна бройка- кутията беше отваряна, личеше си, но се доверих, че като не е при единичните бройки, то всики части са си в кутията...но не бяха. Смених си четката в друг Лидъл (където имаха налични) без никакъв проблем, обясних им каква е ситуацията. Предполагам, че може и да се върне по същия начин, все пак вината не е в теб.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт