Лидл ::66::

• 106 361
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
а да, забравих да ви кажа, че взех две кори яйца, но толкова дребни яйца не бях виждала, според мен са по-скоро S, отколкото М  Rolling Eyes тоест не е никаква далавера, просто размера си отговаря на цената  Laughing

# 541
  • Русе
Здравейте,
имам нужда от дъска за гладене и днес изпитах "Привличане"  Grinning към такава в Лидл.
Ще ми се да е много стабилна и издържлива на гладене за 4-членно семейство  Simple Smile
Има ли някой отзиви, заслужава ли си 56-те лева, или да разгледам и на други места  newsm78

# 542
  • София
Преди време снимките на артикулите в сайта (предимно дрехите) бяха поединични и така можеше да се увеличи и разгледа всяка стока на промоция поотделно. Сега всичко се снима накуп и като увеличиш, нищо не може да се види...

# 543
  • на Мелмак
ММ намери комплекта с инструменти 200+ , много доволен , аз обаче нищо не харесах , взех само наденички - от белите и мляко .

# 544
Белите наденички- тези по-дебелите, нормално ли е да дъхнат на нещо? newsm78 Защото миналата седмица затова се отказах от тях- случайно помирисах и ми дъхнеше на нещо опаковката.... newsm78

# 545
  • на Мелмак
Аз по - принцип взимам от тънките .
От дебелите - съм взимала един път само , но честно не помня , защо не се одобриха  Thinking
Но не трябва да мирише на нищо неприятно , по - скоро ако има по- силна подправка , но не трябва да дъха  Peace

# 546
Нещо на мазно или на леееко позастояло дъхнеше, не ми хареса, на майка ми също не и допадна мирисът, определено не беше аромат на подправки... newsm78 Помня преди време, че някой пак беше писал, че харесва тънките, а по-дебелите- не. И аз не помня по каква причина. Мислех, че трябва да са еднакви на вкус и просто са с различен размер... newsm78

# 547
  • София
Че тя опаковката е вакумирана  newsm78, и да е миришело нещо е било по-скоро от нещо изцапано отвън. От обичайния асортимент и аз повече харесвам малките вурстчета, но когато има алпийска или немска седмица пускат едни, които се водят тюрингерски, тях ги обожавам в комбинация със сладката баварска горчица. Те на вид са същите като големите от обичайния асортимент, но определено имат друг вкус и са с други подправки.

# 548
Нещо на мазно или на леееко позастояло дъхнеше, не ми хареса, на майка ми също не и допадна мирисът, определено не беше аромат на подправки... newsm78 Помня преди време, че някой пак беше писал, че харесва тънките, а по-дебелите- не. И аз не помня по каква причина. Мислех, че трябва да са еднакви на вкус и просто са с различен размер... newsm78
Подправките са по -специфични затова - от дебелите съм купувала и ми харесват много - инак сурова наденица не обичам в къщи.
 Има синап в наденичките и затова аромата е различен.
  Да уточня - купувала съм и от двата вида и то намалени на 30% и винаги са били страхотни .
  В къщи не сме фенове на кебапчета ,кюфтета ,карначета и колбаси и затова дълго време не бях посмяла да купя . Също и заради подправките . В последно време не съм фен и на много подправки / инак бях велик експериментатор Grinning /

# 549
Те наденичките уж вакумирани, но няколко опаковки все така дъхнеха. Освен да са били всичките "омазани" с нещо отвън, възможно е, и аз се зачудих как така се усеща и през опаковката. Laughing Но може да им дам шанс, дано приготвени да са вкусни.
Днес мисля да намина основно за пълнозърнести спагети, ако не са се изчерпали. Grinning

# 550
  • Пловдив
dolce miele, моля те, погледни дали има сушоари  Praynig В понеделник нямаше, но може да са заредили /на Пещерско шосе/  Hug

# 551
dolce miele, моля те, погледни дали има сушоари  Praynig В понеделник нямаше, но може да са заредили /на Пещерско шосе/  Hug

Ще погледна. Wink От известно време забелязвам, че на Пещерско шосе някои продукти се изчерпват и изведнъж пак зареждат от същите артикули- авно се търсят и пренасочват от други магазини. Grinning

# 552
Как ги приготвяте немските бели наденички? Никога не съм вземала от тях, тъй като нямам представа как се консумират.

# 553
Как ги приготвяте немските бели наденички? Никога не съм вземала от тях, тъй като нямам представа как се консумират.
На грил тиган и с кетчуп са супер - бях купила Хайнц или техният май .
  Може и яхния да си направиш даже. 
 Не ги купувах първо щото правех и асоциация с кървавица или бахур - в тази обвивка мязат на това.
  Скоро не съм купувала - сама съм в къщи ,а и карам един режим хранителен уж.

# 554
  • софия
Аз ги пека на парти-грил. Идеални са за бързо ядене.

Общи условия

Активация на акаунт