Лидл ::66::

• 106 330
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
С доматен сос на фурна ще са идеални мисля - или само с картофи на фурна пак .

# 556
  • София
И аз ги правя на грил тиган Peace У нас после се ядат задължително с баварската сладка горчица и салатка от домати, като не ме мързи и със задушени картофи с копър. И много бира пият  Mr. Green

# 557
Благодаря, ще се пробват явно!
  bouquet

# 558
  • София
Белите наденички - абсолятно еднакви са ми и тънките и дебелите. Пред опаковката нищо не се усеща, явно са били омазани както някой пише, но и вътре не би следвало да миришат неприятно.
Тънките - на грил тиган съм правила. Дабалите обикновенно с лук и картофи на фурна (беля ги и ги нарязвам на търкалця сред картофите), въртя често докато се запекат добре от всичките си страни.

# 559
Пред опаковката нищо не се усеща, явно са били омазани както някой пише, но и вътре не би следвало да миришат неприятно.
Явно е било така. Grinning
А каква е тази баварска горчица, от постоянен асортимент ли е или е от Алпийската седмица?
Съжалявам, но днес не стигнах до Пещерско шосе, плановете се промениха...

# 560
  • на Мелмак
Ох , имам три вида горчица в хладилника , купувала съм ги , но ги използвам основно за мариноване ....
Сега трябва да видя дали имам баварска , че не ги помня като име , ако не да ходя да купя и още наденички .... Crazy

# 561
  • София
Пред опаковката нищо не се усеща, явно са били омазани както някой пише, но и вътре не би следвало да миришат неприятно.
Явно е било така. Grinning
А каква е тази баварска горчица, от постоянен асортимент ли е или е от Алпийската седмица?
Съжалявам, но днес не стигнах до Пещерско шосе, плановете се промениха...

От алпийска или немска седмица е за съжаление. Вече зареждам по 3-4 като пуснат, ядем много вурстове  Mr. Green До скоро обаче мярках останали бурканчета тук-там. На едри зърна е и е сладка, не съм успяла досега да намеря подобна в други магазини освен в Кауфланд, пак на немска седмица.

# 562
Абе хора, как изглеждат тия вурстчета, които коментирате, някой може ли да покаже снимка? Аз преди малко се върнах от магазина и ни вурстчета, ни наденички  видях да има при нас...  Sad Много исках да ги пробвам да видя дали са като тези,  които ядохме преди двайсетина дни в Берлин  Mr. Green

# 563
Абе хора, как изглеждат тия вурстчета, които коментирате, някой може ли да покаже снимка? Аз преди малко се върнах от магазина и ни вурстчета, ни наденички  видях да има при нас...  Sad Много исках да ги пробвам да видя дали са като тези,  които ядохме преди двайсетина дни в Берлин  Mr. Green
Те са си в постоянен асортимент . Виж при колбасите бяха май - вакумирани са .https://www.google.bg/search?q=%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0 … oqLmjGM3BWUjfM%3A

# 564
Те са си в постоянен асортимент . Виж при колбасите бяха май - вакумирани са .https://www.google.bg/search?q=%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0 … oqLmjGM3BWUjfM%3A
Благодаря ти, Жармен   bouquet Мислех, че са в тарелки при суровите охладени неща....  newsm78 Това ли са всъщност белите наденички? Следващият път ще ги пробвам

# 565
Това са големите . Снимка на малките не открих - но са са подобни и на Дулано.

# 566
Големите наденички миналата седмица не бяха ли по 6 броя в опаковка? Иначе на външен вид само в размера открих разлика. Grinning

# 567
Аз днес пазарих основни неща, но потърсих и ел четките за деца. Нямаше и попитах на националния телефон. Отговориха ми, че навсякъде са изчерпани Sad

# 568
попитах на националния телефон. Отговориха ми, че навсякъде са изчерпани Sad
Аз се обадих още във вторник и тогава ми казаха, че са изчерпани почти навсякъде.....Всъщност, изненадах се, че заварих в понеделник в късния следобед....като си спомня колко светкавично изчезнаха ел. четките за възрастни последния път..... Shocked Някой знае ли само един път в годината ли ги пускат? Ел. четката за възрастни я пускат сигурно поне 2-3 пъти годишно, но на детските досега не бях попадала... newsm78

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 01:48 от dolce miele

# 569
  • До морето
Да попитам - някой има ли спомен по кое време на годината пускат от детските кухни? Две години по ред ги пускат, миналият път даже следих заради една позната, а сега на мен ми трябва, че малкият реши, че ще става Мастършеф  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт