Лидл ::66::

• 106 289
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Здравейте Simple Smile Някой опита ли вече от френските супи? Гледам че са 3 вида и се чудя кой е най-хубав:

# 632
Сутиените от кога са, миналата седмица в четвъртък минах, нямаше ги. И с подплънки ли са. Някой от Варна да ги е купувал?

От днес са и имат подплънки.  Peace

# 633
  • Вестерос
Мерси, ще ги пропусна тогава  Peace

# 634
Момичета, каква е тази секция Аутлет?
Ходя по доста магазини, такова нещо не съм видяла.... ?!?! Може пък и аз да съм проспуснала  Rolling Eyes

Някой писа, че повдигащите сутиени били винаги с подплънки. Е, не е така. Последните /не тези от днес/ пак бяха повдигащи и не бяха с подплънки, така че трябва на място да се види.  Peace

# 635
  • София
Здравейте,
Безшевните бикини някой дали е купувал? Интересува ме дали са много дълбоки?

# 636
Сутиените ми харесаха, но за малко не се побирам в най-големия номер. Confused Чашката е предварително оформена и долната половина е по-плътна, нямат отделни подплънки. Поне на мен така ми се стори. newsm78 А материята е много приятна. Очилата за плуване за деца ми харесаха много, но ще взема ако поостанат.  Laughing Днес минавах покрай Лидъл Тракия Mr. Green , от няколко дни не мога да стигна до близкия, но до отдалечените- да.  hahaha Та в Тракия имаше повече от 20 броя сешоари, даже към 25 броя. Взех си намалени кърпи за лсд монитори на 2,29 лв, ванилова поничка (мнооого хубава беше пак), сладоледче на детето, бутер баничка- скромно. Grinning

# 637
  • Стара Загора

Някой писа, че повдигащите сутиени били винаги с подплънки. Е, не е така. Последните /не тези от днес/ пак бяха повдигащи и не бяха с подплънки, така че трябва на място да се види.  Peace

На тези, които са в момента, наистина има като подплънки, самата чашка има  все едно малка възглавничка в долната част, но не е нищо фрапиращо (според мен).
Опитах да ги снимам отвътре. Струва ми се, че на снимките подплънките изглеждат по-големи.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 00:14 от ❇Sisi_91❇

# 638
В Бургас от  4 магазина, Аутлет секция има само в  нашия квартал .
Отвън на магазина има голяма реклама с баркод ,че се продават минали вече промоция нехранителни стоки .
Една от служителките я чух да обеснява ,че от различни продукти като останат по 2-3 бройки и просто ги събирали в Аутлета в 1 град ...
На мен ми е интересно по другите градове дали са еднакви стоките ,който се предлагат на тези щандове.
Иначе представлява още една редица с кошове от към фризерите и отготе рекламни стикери и обозначителни табели .

# 639
В Пловдив има ли такава Аутлет секция? newsm78 Не съм забелязвала в магазините в които съм била....може би в новия или в Кичука... Thinking

# 640
  • Варна
Сутиените от кога са, миналата седмица в четвъртък минах, нямаше ги. И с подплънки ли са. Някой от Варна да ги е купувал?

Аз купих, но ще ги връщам. Обиколката е малка, пък и отделно моделът не е за мен.

# 641
  • София, Младост
Здравейте!
искам да попитам дали скоро са пускали в българския ЛИДЛ машинка за прясна паста (за спагети)? Предстои ми да си купувам, но ако я пускат в Лидл предпочитам да изчакам  Wink

# 642
Здравейте!
искам да попитам дали скоро са пускали в българския ЛИДЛ машинка за прясна паста (за спагети)? Предстои ми да си купувам, но ако я пускат в Лидл предпочитам да изчакам  Wink

Да, скоро я пускаха..Обикновено в италианската седмица я пускат. Може да се пробваш на нац.телефон - да провериш дали има останали някъде и да ти доставят..

# 643
Здравейте,
Безшевните бикини някой дали е купувал? Интересува ме дали са много дълбоки?
Здравейте, включвам се с коментар по темата, в ХИТ  има страхотни безшевни бикини и стингове, на цена от 1.99 лв които са невероятно удобни и леки. Препоръчвам! Цветове - бяло, черно, розово, тигрово. Поздрави

# 644
  • София
Здравейте!
искам да попитам дали скоро са пускали в българския ЛИДЛ машинка за прясна паста (за спагети)? Предстои ми да си купувам, но ако я пускат в Лидл предпочитам да изчакам  Wink

Да, скоро я пускаха..Обикновено в италианската седмица я пускат. Може да се пробваш на нац.телефон - да провериш дали има останали някъде и да ти доставят..
Преди ден-два имаше поне една в Западен парк София  Peace Звъннете им по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт