Лидл ::66::

• 106 296
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Някой да сподели дали крем-карамела е вкусен  Wink

# 616
Момичета, сещате ли се кога последно са пускали кухненски робот от този тип?

В Меден рудник преди 2-3 имаше в секцията Аутлет

Ми същият е май , днеска имаше 10 бройки

# 617
Beauty Madness, къде е това? Shocked

# 618
Меден рудник ,преди 2 часа ,секцията Аутлет  Peace
Този ли ти трябва ?

# 619
Да, а даже следя от 1-2 години и не съм го виждала на брошура Shocked
Голямо мерси!  bouquet Утре отивам и дано има останали. Praynig
Дали може да върнати и затова са в аутлета? Дано им няма нищо, ако е така.

# 620
Не мисля ,че им има нещо . В този сектор всяка седмица добавят нови стоки и винаги са по много бройки ,Ок са си пакетирани ,само по 1 бройка разопаковани съм виждала.Като остана 1-2 ги местят при единичните.
 Роботите са от миналата седмица  Peace
От днес има бельо за момичета 4 бр.боксерки или 7 бр.бикини за 5,90 лв.

Не вярвам да свършат до утре ,ама може да се обадиш да ти запазят . Аз така за едни термометри при нас бяха свършили и се обафих и ми запазиха в този зад Технополис за другият ден .

# 621
Нашият е този зад Технополис, но нямаме такава секция точно. Има една с намалени стоки, но те са от минали седмици. Или повече бройки, или върнати /по опаковката им личи/.
Утре отивам и дано имам късмет. Ако опаковката им е наред, може би са си нови. Grinning

# 622
Йееее, тези нито в брошура съм ги виждала, нито в магазините (за кухненските роботи говоря).  Shocked Жалко, че в момента не съм предвидила пари за тази цел...Изглежда страхотно и на хубава цена. Heart Eyes

# 623
  • Варна
Сутиените са ми по мярка (изглеждаха ми по-големи).[/b][/color]

И аз на това се надявам.  Praynig Сутринта си купих 75В, чашката ми се вижда голяма, дано е зрителна измама.  Joy

# 624
Сутиените по два ли вървяха? И ако е така еднакъв цвят ли са и двата в кутия? newsm78

# 625
Искам да похваля бекона на "Пикок", който беше на промоция. Страхотен е. Дано като не е на промоция да е със същото качество, защото останах неприятно изненадана от едни кренвирши.

# 626
Различни цветове са в кутия - http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=24984

# 627
Купих крем карамела вкусен е,но яла съм и по-хубави... Френското сирене Coulommiers de caractere е ужаснооооооо Sick мирише на развалени зеленчуци,много съжелявам,че не купих бри или камамбер,поне знам,че не миришат на развалено...има хубав профил,няма въглехидрати..,има 50. % мазнини и 23% белтъчини,но мирише ужасно...

# 628
Моля те пиши утребколко са бройките , да прегпварям с мъжът ми:)

# 629
  • Вестерос
Сутиените от кога са, миналата седмица в четвъртък минах, нямаше ги. И с подплънки ли са. Някой от Варна да ги е купувал?

Последната една година се запалих по дрехите от есмара. Имам няколко панталона вече- дънки, син, червен, жълт, бял  Joy- не са мръднали, а ги нося постоянно. За блузите им нямам много наблюдения. Мисля, че имам само една спортна и няколко потника но като цяло съм приятно изненадана  Peace

Общи условия

Активация на акаунт