Лидл ::66::

• 106 314
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Mediterraneo
Aлооо, Лидл, луди ли сте?
Фъстъченото масло тук е 5.49, а в гръцките Лидъли е 2.20 евро!
Обмислете малко ценовата си политика!

В испанския беше 1.99 Е мисля  Laughing

# 586
  • Пловдив
Чета редовно, но в момента не се сещам дали машинката за подстригване на Силвър крест, която е от тази седмица, е коментирана. Налага ми се да купувам за подарък, но нищо не разбирам от такива машинки.
Аз купих такава машинка  Peace Бих казала,че съм доволна. Имай предвид обаче,че е по=малък размер  Peace Върши работа за подстригване на по-къса коса и най-вече за оформяне на брада.Има и други приставки,но не сме ги ползвали  Rolling Eyes

# 587
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ти!   bouquet

# 588
Коментирали сте немските наденички. Бели са, защото им липсва едно Е, за което бях чела, че се добавя за по-добър цвят. Иначе всички колбаси трябвало да имат този цвят - на варено свинско. Преди да разбера това и мен ме беше гнус да си купя такъв колбас. Разликата между малките и големите основно е в количеството месо от което са изработени. Това на първо четене ми направи впечатление когато пазарувах такива.

# 589
Днес случайно пазарувах от Лидъл на Филипово /Пловдив/. Имаше сешоари там- 9 или 10 броя, като 1-2 кутии бяха отваряни. Имаше бял, син, нещо червено като че ли, но в бяло и синьо имаше със сигурност.  Grinning Имаше и сладоледени машини сигурно около 10 броя, 1 блендер в цикламено. Пасатори 6-7 броя най-малко.
Специално подуших белите наденички- ами, дебелите пак ми дъхнеха неприятно (самата опаковка отвън newsm78 ), а на по-тънките наденички опаковките им не ми миришеха на нищо.... newsm78 Кои са с по-голям процент месо, че с малката нямах време да се зачитам в състава?
Брат ми има машинка за подстригване Силвър Крест- доволен е, но не знам дали е точно същата... Peace
Wiktoriana , ето линк към упътването:
http://www.lidl-service.com/static/5584292/62052_HR_RO_BG_EL.pdf
С голяма радост днес видях, че пак са заредили от подправката за пиле- взех 2 опаковки! Отдавна ги чаках... Twisted Evil Още: 2 пакета от пълнозърнестите спагети, банички, поничка с ванилия, шоколадови топчета- или ще спират да ги зареждат, или е имало много гладни души, че бяха много малко пакетчета в кашончето останали..... Mr. Green +1 за поничките с ванилия и пълнеж- за разлика от розовите (които ми се сториха ужасни и пълни с оцветители), ваниловите ни допаднаха много. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 19:32 от dolce miele

# 590
  • VelikoTurnovo, Bulgaria
Благодаря  dolce miele! Peace

# 591
  • Варна
Днес в нaшия Лидл имaше нaмaлено с -30% голямо Мaскaрпоне, ще се прaви Тирaмису Simple Smile

Сякaш не видях коментaри зa безшевните сутиени от понеделник. Пускaни ли сa досегa? Нaдявaм се мaлките рaзмери дa сa си тaкивa, че все не могa дa си вземa сутиен от Лидл, пък постоянно четa колко сa хубaви.

# 592
Момичета, сещате ли се кога последно са пускали кухненски робот от този тип?

# 593
  • Стара Загора

Сякaш не видях коментaри зa безшевните сутиени от понеделник. Пускaни ли сa досегa? Нaдявaм се мaлките рaзмери дa сa си тaкивa, че все не могa дa си вземa сутиен от Лидл, пък постоянно четa колко сa хубaви.
И мен ме интересува безшевното бельо.

# 594
 Като живеех в Белгия пазарувах предимно от Лидл. С голямо нетърпение очаквах да отворят и тук. Отвориха и останах разочарована.  Нищо общо. Но Лека по лека пак към тях се насочих.

# 595

В Меден рудник преди 2-3 имаше в секцията Аутлет

# 596

В Меден рудник преди 2-3 имаше в секцията Аутлет

да не е бил от другите кухненски роботи- с приставките за рендосване, настъргване, нарязване, смесване и чопър? Мисля, че те нямаха купа.... newsm78 От тях имаше и при нас на Пещерско шосе, но този от снимката не съм го виждала лично, а редовно пазарувам в Лидъл. Предполагам, че предстои- някой преди време каза, че го има, но не помня кой беше. Дано да се включи и да каже кога е купуван.  Grinning

# 597

И аз се интересувам. Утре сутринта ще мина през магазина преди работа. Имам същия модел сутиен, но различна материя, купуван от Лидл, и съм много доволна. Само да не му бях махала етикета, че да знам утре какъв размер да си купя  Crossing Arms

# 598
  • Пловдив
dolce miele, благодаря ти за информацията  Hug За съжаление  Филипово ми е далеч   bouquet

# 599
  • Щастлива мама на 3 слънца
Пасатора ми е дефектен. Прескача

Общи условия

Активация на акаунт