Лидл ::66::

• 106 326
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • на Мелмак
Тези вурстчета мнооого приличат на немските  Peace

# 571
Преди Коледа пускаха кухните ако не се лъжа. Ноември, декември там някъде.  Защо не поръчаш от някоя малка мебелна фирма детска кухня? Ще излезе горе долу на същите пари и няма да и трепериш да не се счупи.

# 572
  • До морето
Преди Коледа пускаха кухните ако не се лъжа. Ноември, декември там някъде.  Защо не поръчаш от някоя малка мебелна фирма детска кухня? Ще излезе горе долу на същите пари и няма да и трепериш да не се счупи.

Мерси   bouquet Ами явно ще трябва да търся варианти, защото до Коледа няма да изтраем  Grinning

# 573
Aлооо, Лидл, луди ли сте?
Фъстъченото масло тук е 5.49, а в гръцките Лидъли е 2.20 евро!
Обмислете малко ценовата си политика!

# 574
Aлооо, Лидл, луди ли сте?
Фъстъченото масло тук е 5.49, а в гръцките Лидъли е 2.20 евро!
Обмислете малко ценовата си политика!

Тук сме само пазаруващи в Лидъл. На сайта им има форма за контакт, поста си го напишете там.
И не че нещо, ама в гръцкия фъстъченото масло не е 2.20 евро, а 2.49 за да бъдем точни.

# 575
  • на Мелмак
И в гръцките Лидъли е по- скъпо от тук , но пък има постоянно тахан и 100 вида кашкавали .

# 576
  • София
Абе хора, как изглеждат тия вурстчета, които коментирате, някой може ли да покаже снимка? Аз преди малко се върнах от магазина и ни вурстчета, ни наденички  видях да има при нас...  Sad Много исках да ги пробвам да видя дали са като тези,  които ядохме преди двайсетина дни в Берлин  Mr. Green
Те са си в постоянен асортимент . Виж при колбасите бяха май - вакумирани са .https://www.google.bg/search?q=%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0 … oqLmjGM3BWUjfM%3A
Благодаря ти, Жармен   bouquet Мислех, че са в тарелки при суровите охладени неща....  newsm78 Това ли са всъщност белите наденички? Следващият път ще ги пробвам
Пробвах ги тия белите и о, ужас! Няма да повторя. Явно не сме свикнали с подобен вкус.

# 577
  • София
Абе хора, как изглеждат тия вурстчета, които коментирате, някой може ли да покаже снимка? Аз преди малко се върнах от магазина и ни вурстчета, ни наденички  видях да има при нас...  Sad Много исках да ги пробвам да видя дали са като тези,  които ядохме преди двайсетина дни в Берлин  Mr. Green
Те са си в постоянен асортимент . Виж при колбасите бяха май - вакумирани са .https://www.google.bg/search?q=%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0 … oqLmjGM3BWUjfM%3A
Благодаря ти, Жармен   bouquet Мислех, че са в тарелки при суровите охладени неща....  newsm78 Това ли са всъщност белите наденички? Следващият път ще ги пробвам
Това не са белите наденици на картинката. Мини варианта го има на снимка в брошурата от 15 до 21 юни http://www.promooferti.com/jysk-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D … D0%BD%D0%B8-2015/ на 4 страница.

# 578
  • на Мелмак
Да , на четвърта страница , малките , белите .

# 579
+1 за немските бели наденички - обезателно пробвайте на скара или грил. Преди винаги са ми приличали на някакви със сланина или разни дреболии, но на една немска седмица погледнах етикета и се оказаха с 90-95% месо. Престраших се тогава и вече са ми любими. Grinning

# 580
Предния път фъстъченото масло не беше ли около 5 лв, а не около 5,50 лв? newsm78 Не знам защо този път ми се стори, че малко са му вдигнали цената.... Thinking

# 581
Не, пак толкова си беше. Тогава взех за първи път, но го дадох на майка ми... Не ми хареса натрапчивия му солен вкус.

# 582
Беше под 5лв май при последна промоция . После си правих домашно и стана супер добро - от печените и осолени фъстъци даже.

# 583
  • VelikoTurnovo, Bulgaria
Здравейте, и аз харесвам да пазарувам в Лидъл.
Днес си купих "Уред за понички" кръгъл за 7бр., но като го разпечатах в къщи не открих никакви указания за употреба или рецепта.
Моля ви ако някой има такъв да ми даде препоръка-за ползване и рецепта.
 Praynig

# 584
  • оттам, откъдето започва България
Чета редовно, но в момента не се сещам дали машинката за подстригване на Силвър крест, която е от тази седмица, е коментирана. Налага ми се да купувам за подарък, но нищо не разбирам от такива машинки.

Общи условия

Активация на акаунт