Лидл ::66::

• 106 297
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Планетарен миксер е главното, което търся.
Може и само с блендер, примерно ей този линк

Долче, май това имаш предвид ти линк

Аз бих си ги купила и двете. Laughing

Този, за който питах се води SILVERCREST® Küchenmaschine SKM 550 A1 и е бил 60 евро  Crazy

# 601
  • Mediterraneo
Да ви кажа за кодовете по кашоните. Ми не видях никакви баркодове  Rolling Eyes Отвсякъде гледах( само отдолу на кашона не можах), баркод имаше без каквито и да е било цифри под него. За мен това с осмицата си е конспирация отвсякъде.

Коментирахме пускането на артикули на промо цена преди датата на промоцията( от предния ден). Е, днес купих бански на детето на цена, обявена за валидна от 2 юли. Дъщеря ми откри банските, аз дори не смятах да минавам от там, понеже знам, че има време до промоцията. После на касата гледах да не е на друга цена, но беше същата като предстоящата. Говоря за Лидл в чужбина, но все пак магазин от веригата  Peace

# 602
  • на Мелмак
Аз вчера се загледах в кодовете на кашоните имаше и с 8 и с 9 .
Всеки си преценява .

# 603
  • София
Чета редовно, но в момента не се сещам дали машинката за подстригване на Силвър крест, която е от тази седмица, е коментирана. Налага ми се да купувам за подарък, но нищо не разбирам от такива машинки.
Дидка, тази машинка няма да е най-читавия подарък, който може да избереш. Слабичка и немощна е машинката. Ние имахме от миналата година. Ами ММ хич не я хареса. Прескачаше. Пропускаше косми. По 100 пъти трябва да се минава по окосмените участъци. Слаба работа. В крайна сметка я разменихме  със свекървата. Даде ни друга марка, та вече ни легна сърце на място. С две думи - не става.

# 604
Моят мъж е сменил много машинки и казва, че на Remington са най-хубави и издръжливи.

# 605
  • Mediterraneo
Моят пък за 20 години е имал само две. И двете Филипс! Втората още е пушка.

# 606
Миналогодишните машинки казаха че не били хубави, но тези преди тях да. За сегашните нямам информация.

# 607
  • София
Скъпия е доволен от подстригването с лидълска машинка от предното и пускане.
И аз си мислех, че прескача и той  ревеше, че го скубя. Но дъщерята/фризьорка/ ми показа как да я държа под определен ъгъл. Та от тогава си го подстригвам редовно и няма рекламации. И  по 1лв. бакшиш ми дава.

# 608
На брат ми машинката за подстригване е от 2 или 3 години, ако има значение. newsm78
Кошовете за боклук са много хубави. Grinning Само че една идея по-големи ни идват- мястото ми за кош е ограничено, иначе бих го взела, изглежда удобен и капакът му се отваря лесно. Peace
Ножовете за фуги за какво точно се използват? За ремонт (премахване) на старите фуги или за фугиране? Blush

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 03:52 от dolce miele

# 609
Здравейте, може ли да ми кажете хубаво олио в Лидъл и хубави пилета на коя фирма да взема? Благодаря .

# 610
Пиле Дюк.  Олиото си е все олио, аз купувам каквото намеря. То там май има само два вида.
Коша и на мен ми хареса,но и на мен ми идва огромен за шкафа. Може би да може да се събере ,но определено кош и газова бутилка едновременно няма да влязат.

# 611
Каква материя е днешното бельо?

# 612
  • Монтана

Този, за който питах се води SILVERCREST® Küchenmaschine SKM 550 A1 и е бил 60 евро  Crazy

Тази машинка си е купих от лидл по край миналата нова година. Бяха е пуснали за 149лв и след това е намалиха на 111лв.
От тогава не съм е виждала ходя в лидл всеки ден.

# 613
  • Стара Загора
Каква материя е днешното бельо?

Сутиените: мрежеста част 74% полиамид, 26% еластан (LYCRA), подплата на чашките - 100% полиестер. Бикините - пак 74% полиамид, 26% еластан (LYCRA).

Може би за първи път ходя в Лидъл в понеделник сутринта, имаше от всичко, което търсих - за мен и майката на приятеля ми сутиени, едни прашки и джапанки. Сутиените са ми по мярка (изглеждаха ми по-големи).

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 11:15 от ❇Sisi_91❇

# 614
Сутиените са хубави, но, за съжаление, няма да присъстват в гардероба ми. Купих си един размер, който ми беше идеален на подгръдната обиколка, но едва побираше и половината ми гърди. Следващия по големина наличен номер ми е една идея по-широк в чашките и много широк в подръдната.
Чакам четвъртъка, за да купя бермуди за мъжа ми, евентуално тениска и кецове.
Видях рокля, дамски кецове и коктейли на рекламните плакати за следващата седмица срещу касата.

Общи условия

Активация на акаунт