Лидл ::66::

• 106 295
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!
искам да попитам дали скоро са пускали в българския ЛИДЛ машинка за прясна паста (за спагети)? Предстои ми да си купувам, но ако я пускат в Лидл предпочитам да изчакам  Wink

Да, скоро я пускаха..Обикновено в италианската седмица я пускат. Може да се пробваш на нац.телефон - да провериш дали има останали някъде и да ти доставят..
Преди ден-два имаше поне една в Западен парк София  Peace Звъннете им по телефона.
Ако на националния ти кажат че са свършили.... вчера видях в нашия( Шумен) има поне 3 машини.

# 646
  • София, Младост
Здравейте!
искам да попитам дали скоро са пускали в българския ЛИДЛ машинка за прясна паста (за спагети)? Предстои ми да си купувам, но ако я пускат в Лидл предпочитам да изчакам  Wink

Да, скоро я пускаха..Обикновено в италианската седмица я пускат. Може да се пробваш на нац.телефон - да провериш дали има останали някъде и да ти доставят..

Благодаря!  Hug

# 647
  • София, Младост
Благодаря на всички за отговорите! Много сте отзивчиви!

Обадих се на телефона, казаха ми къде я има и днес ще си я взема.

Страхотни сте  Hug

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 11:53 от viliandar

# 648
  • Варна
Машинка за паста имаше вчера и в русенският Лидл до болницата.

# 649
Аз пък дали ще дочакам прахосмукачка?! newsm78

# 650
В Бургас от  4 магазина, Аутлет секция има само в  нашия квартал . .
За Лидл в кой квартал става въпрос?

# 651
  • на последния етаж
Аз се чудя за сутиените - вероятно ще взема за проба.

# 652
В Бургас от  4 магазина, Аутлет секция има само в  нашия квартал . .
За Лидл в кой квартал става въпрос?
Меден рудник

# 653
  • Пловдив
Аз пък дали ще дочакам прахосмукачка?! newsm78
И аз фритюрник... Tired

# 654
Няма ли да сев ключи някой да каже този нож за фуги за какво точно се използва? Laughing
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=25040
Може ли с него да се издълбаят старите фуги преди да се фугира наново? newsm78 Blush
И в този ред на мисли...дали скоро е време да пускат маша/четка с топъл въздух? И добра ли е като качество? Laughing

# 655
  • Варна, Пловдив
Има ли такава аутлет секция и във варненските магазини?
Взех си от сутиените, но още се чудя дали да не го върна, че на чашките ми е мъничко малък иначе е страшно удобен, не обичам да връщам неща, но ще се почудя още малко, ако не бяха тези подплънки щеше да е идеален.

# 656
Няма ли да сев ключи някой да каже този нож за фуги за какво точно се използва? Laughing
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=25040
Може ли с него да се издълбаят старите фуги преди да се фугира наново? newsm78 Blush

Mисля, че става само за еластични материали този, т.е за премахване на силикон/акрил.
Скрит текст:
Снимката е от статия в Направи сам
Ето този например е подходящ за другите фуги.  Снимкa:
Скрит текст:

# 657
ако не бяха тези подплънки щеше да е идеален.

Е, то ако не бяха подплънките, как щеше да повдига  Mr. Green
Аз не съм ги виждала на живо още, но нещо цветовете не ми допаднаха

# 658
Някои сутиени повдигат заради специалната си кройка, без подплънките в долната част.  Wink Естествено, почти винаги са с оформена и не мека  чашка.  Twisted Evil
Те нашите фуги са на 20+ години, на места и от търкане с четка за зъби падат...та може и този нож за фуги да стане... Mr. Green Навремето сместта с която са павени фугите явно не е била най-качествената или пък зле са ни я сложили, знам ли.... Stop hannya, благодаря!  bouquet

# 659
Може ли линк към кошовете за боклук, че не ги намирам?

Общи условия

Активация на акаунт