Професионални серии за коса - тема 81

• 77 233
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Не е нормална тази цена, около 100 долара е за такъв размер. Гледах в амазон, че има стъпка 1,2 и 3 за еднократна употреба в тубички за 19 долара общо. Стъпка 1 е 15 мл, 2 и 3 са по 30 мл, значи 75 мл общо.

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 05:26 от Serpentine

# 571
Това е европейската алтернатива на олаплекс- стъпка 1 е 59 мл, а 2 -133 мл.http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m57 … hlex&_sacat=0 като механизъм на действие е същото. Нямат стъпка 3 обаче. Предимството е че може да се поръча по-голяма опаковка, без да се ходи на митница. Недостатък- няма кой да каже дали действа Simple Smile

# 572
Попитах в страницата на Олаплекс, дали е възможно да се сдобия със системата и отговорът беше "не". Причината: това е система за професионално ползване за хора с познания във фризьорството (разбираш ли, не за нас простосмъртните  Tired ). За домашна употреба била само стъпка 3  ooooh!
Споко Фрея -сигурно такава е политиката на производителя,нормално е ,сигурно ги задължават да правят обучения на персонал,лицензиране на салони и т.н.,
това е само официален отговор, неофициално нещата винаги седят различно  Peace

# 573
Момичета, аз си поръчах стъпка 3 на олаплекс от САЩ (Амазон) за 24 $. Във Варна го ползва вече Конда Кондов или нещо от сорта. Моята фризьорка също го поръча, но заминава на море, така че, когато се върне на 4 юли, ще започне да го пробва и мисля, че към 8-11.07.2015 ще мога да споделя с вас впечатления. Simple Smile
Аз лично нямам търпение. За мен това е моето спасение. Simple Smile Надявам се, че не възлагам прекалено големи надежди. Дано да действа наистина по този начин.
Между другото пробвах Топ Тен 10 в 1 на лакме. Не утежни косата, остана мека и приятна на допир. И по-лесно се разресваше леко влажна. Останах изключително доволна:)
Поздрави Simple Smile  

П.С. Магнолия, ще имаме ли среща?  Rolling Eyes Писах ти на лично, но явно не си видяла...  Rolling Eyes

# 574
Аз искам да се извиня на всички, които са видяли "ефекта на стадото" в себе си и се засегнаха  Blush
Мисълта ми беше съвсем друга и визирах определен потребител, с който се разбрахме на лично   bouquet
Аз малко като недоволна учителка, ви порицах.
По темата само ще напиша отново, че натурална козметика с минимум силикони и др. химии е подходяща за здрава, нетретирана коса или такава минала по-леки процедури- кичури, омбре. Казвам по-леки, защото потребителката, която визирах се изрусява с години много светло, и очаква чудеса от ДМО и други по-натурални. НЕ става! Нашите коси искат здрава химия. В тази връзка, нямам как на нетретирана коса да допада Керастаз- там си е само химия  Peace

# 575
Серията Chronologiste дали е подходяща за третирана коса?

# 576
  • Somewhere far away
момичета, доволни ли сте от тези четки ?

http://www.zlatnaribka.com/uredi/grebeni-i-chetki/chetka-za-razr … a-zeleno-cheresha

# 577
Момичета, аз си поръчах стъпка 3 на олаплекс от САЩ (Амазон) за 24 $.
А колко ти излезе доставката?

# 578
Пиша рядко, но преглеждам темата.

Пробвах нов за мен продукт тези дни и реших да напиша как ми се е отразил.
Два поредни пъти пробвам Вела Енрич за плътна коса с различни шампонаи. Първият път с Интенс Рипеър, вторият с червеното Тиджи, което с всичко ми се комбинира много добре.
Косата ми е леко суха, гъста, средно плътен косъм. Ползвам безамонячна боя на около два месеца, не ползвам сешоар и преса.
Силна хидратация ми се отразява много добре. С тази маска ми се изгуби блясъка, който си го имам и с всички серии от супермаркета и косата ми изглежда тънка и хвърчаща, каквато изобщо не е.

На всичкото отгоре се полакомих да си купя 500 мл.

Друго, което ми стои в банята от около половин година и не мога да изхабя, е шампоанът Керастас Reflection. С него косата ми също изглежда тънка, а преди години ползвах само тази серия и е най-уау серията, която съм използвала. Не намирам косата си промемена оттогава и последните години каквото и да пробвам на Керастас, не ми допада.

Засега ми е най-добре с червените Тиджита, които повтарям в големите опаковки няколко пъти вече.
Друга серия, с която косата ми в момента става лъскава, подредена и жива, е Интенс Рипеър.

Някой назад беше писал за едно спрейче на Глис с хиалуронова киселина, макар че не професонално.
Купих си го на шега, защото не харесвам нищо на марката и никога не съм ползвала спрейове и финиши.
Наистина и добро, добавя блясък, жизненост и обем на косата и не утежнява. Най-добре с него ми се получава след шампоан и балсам Tigi Antidotes.

# 579
Днес си снимах косата  Mr. Green от скука. Не мога да се меря с вашите гриви, но реших да покажа.
След гадната зима и мнооого експлозии по дължините(които чистих сама у дома с ножичка), сега е много добре, а не е подстригвана сериозно от ...поне 6 месеца.
След шампоан шайн блонд, оставен за 3-4 минутки, без маска (случва ми се мнооого рядко, но той е толкова нежен...) и термо крем Митик и лека преса по връхчетата.
Скрит текст:

тук не е реален цвета, няма го златистото,  но се виждат 2 месечните ми корени  Mr. Green решила съм да спра боята за сега
Нямам търпение да пробвам Со Пюр и Олаплекс, възлагам големи надежди на второто  Blush
И детанглъра чакам, но на него не възлагам надежди, дано ме изненада, поръчах го заради отзивите, слаб ми е ангела Simple Smile Ако не става, сигурна съм ,че желаещи за размяна ще се намерят Mr. Green

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 21:01 от JLo

# 580
JLo, супер ти е косата!  Heart Eyes Имам чувството, че е много мекичка и гладка.
От къде чакаш Олаплекс, в салон ли ще те правят?

# 581
JLo ,наистина е много хубава косата ти  Simple Smile много гладка и мека е сигурно......

# 582
JLo, страхотна коса и цвят!  bouquet
 Шампоана шайн блонд тониращ ли е или за поддържане на цвета? Simple Smile

# 583
Момичета, аз си поръчах стъпка 3 на олаплекс от САЩ (Амазон) за 24 $.
А колко ти излезе доставката?

Една приятелка се прибира от САЩ, тя го поръча от Амазон и ще ми го донесе Simple Smile Тоест, няма да давам пари за доставка. Simple Smile

# 584
А в английския Ибей имаше ли доставка?

Общи условия

Активация на акаунт