Професионални серии за коса - тема 81

• 77 126
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Ясно. Мерси! Simple Smile

# 556
sladurka, това на Лакме има ли термозащита? Твоята коса беше права и фина, нали?
Пише,че има термозащита,но аз например не бих пробвала с преса Peace Със сешоар е много добре. Моята коса е склонна към начупване и с плътен,сух,косъм Peace

# 557
Бел ,  Hug , благодаря ти за отговора  Heart Eyes
Лек е СС крема,не утежнява и не се усеща,обаче определено е по-подходящ за прави коси,имам си разхвърчаване  Peace
Но пък ще си го ползвам лятото,важното е косата да е защитена,па макар и със свое мнение  Laughing Hug

# 558
Къдрокоски,малко по-назад похвалих Лакме 10 в 1 ,не знам дали сте обърнали внимание,но оформя много хубави,еластични чупки и определено дава обем Peace Има съвсем лека фиксация и не сплесква косата-и на другия ден ми е като оформена,с обем! ОПределено ми става фаворит,пробвайте. А ако някоя има и не го харесва,веднага ще разменим с нещо  Mr. Green

Аз също го ползвам, вече трети флакон и съм много доволна. Определено дава обем и спомага за оформянето на спиралки Peace

# 559
И аз харесвам 10в1, много приятна ми прави косата. Изхарчих 1 шише и още не съм го подновила.
Като цяло харесвам много Лакме, останала съм с впечатление, че тук не се харесва чак толкова.

едно интересно ревю за Олаплекс
http://relaxedhairhealth.blogspot.com/2015/03/review-olaplex-hai … ening-system.html

# 560
Май и аз ще го пробвам това 10 в едно. Аз съм голям фен на марката, досега не е имало продукт, който да ме разочарова, а имам доста техни неща.

# 561
И аз имам хубави спомени от 10 в 1 и даже малко ме е яд че не го купих след мострата преди месеци още вместо сума ти олиа които после разменях. Mr. Green

# 562
Искам да споделя разочарованието си от поредната безсмислица  Tired Попитах в страницата на Олаплекс, дали е възможно да се сдобия със системата и отговорът беше "не". Причината: това е система за професионално ползване за хора с познания във фризьорството (разбираш ли, не за нас простосмъртните  Tired ). За домашна употреба била само стъпка 3  ooooh!

Нищо, че в сравнение с 99% от "професионалистите" в страната ни, ние тук в темата знаем повече за каквото и да е в грижата за косата! Аз смея лично да твърдя, че не съм срещала досега фризьор с познания по химия, поне откъм съставите на продуктите, които предлагат! Да не говорим, че изобщо не знаят кое как точно действа и защо действа! Но няма значение, няма какво да коментирам, просто съм без думи, за пореден път.  Tired

Някой ако открие салон, който да продава на клиенти продуктите, нека се организираме и да си ги поделим! Аз ще продължа да търся и да се надявам.

# 563
Aз намирам в ибей, има и тестери, пише до 4 ползвания. Към 30 и нещо долара  Thinking
http://www.ebay.com/itm/OLAPLEX-PROFESSIONAL-STYLIST-KIT-SAMPLE- … 0781480&rt=nc

# 564
Ами ако някой може да поръча от там, просто аз нямам опит с пазаруване от чуждестранни сайтове.

# 565
http://www.ebay.com/itm/OLAPLEX-Stand-Alone-Professional-Stylist … 8784647&rt=nc
този сет ми звучи добре също, не знам скъпо ли е, евтино ли е.  15мл стъпка 1, по 30 от 2 и 3.
Аз бих поръчала, но след седмица поне, след заплата  Mr. Green
до тогава дано открием с по-ниска доставка поне

# 566
Искам да спомена и само и за сухите ш-ни на Батисте, май не се водят професионални - никога не съм ползвала по-хубав сух шампоан. Определено препоръчвам горещо bowuu

От доста време им се чудя на тези сухи шампоани  newsm78
Ти жълтия ли ползваш?

Аз си взех този с аромат на цветя, много ми харесва и е икономичен и определено резултата е супер в сравнение с клоран, балея,велнея,шаума и саяс.

Относно олаплекс... Нямам търпение някоя от фризьорките, при които ходя да започнат да работят с това чудо. Голям мерак ми е  Heart Eyes Whistling Crazy

Благодаря  Hug

Olaplex сега видях,че са го пуснали в сайта от който най често пазарувам и струва 375€  ooooh! и трите стъпки са по 100 мл.

# 567
В началото на темата е засегнат косопада, съжалявам, че се включвам със закъснение.
Години наред имам косопад, отделна тема, че косите в рода ни са тънки, чупливи, въобще положението не е добро. По тази причина от десетина години и повече ползвам медицински шампоан. Нямам идея дали косопадът е на хормонална основа, но преди почти година случайно попаднах на шампоан от марката, за която говорите - Рене Фюртерер или както се произнася точно, на моя пише Фортицеа и искам да споделя, че такъв резултат никога досега не съм имала. Вече дори няма на четката косми след сресване. Заради високата цена ползвам 1 опаковка сигурно година, доста пестеливо, но съм изключително доволна. Скоро ще свърши и не знам дали ще посмея да пробвам с друг от същата марка или пак ще си купя същия. Не искам да преувеличавам - нямам буйна къдрава коса като на Елена Йончева  Simple Smile , но косопадът направо спря. Успех на всички!

# 568
375 евро за общо 300 мл продукти... ще се въздържа...
И без това чудо съм изкарала досега Laughing
Да си ги продават със здраве Laughing Laughing Laughing
Фрея, много си права- 99% от фризьорите нищо не разбират от грижа за косата. Разлика между протеинов и хидратиращ продукт не правят...

# 569
375 евро за общо 300 мл продукти... ще се въздържа...
И без това чудо съм изкарала досега Laughing
Да си ги продават със здраве Laughing Laughing Laughing
Фрея, много си права- 99% от фризьорите нищо не разбират от грижа за косата. Разлика между протеинов и хидратиращ продукт не правят...
375€  Shocked и това в Е-bay???  Rolling Eyes Значи да не си представям тукашната цена...особено след фризьорската надценка #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт