Аплекчър

• 5 196
  • 9
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Ползвали ли сте го като добавка към боята или като самостоятелна терапия? Доволни ли сте? Няма много отзиви за този продукт. Ще се радвам да споделите, ако имате Simple Smile

# 1
  • Пловдив
Аз също живо се интересувам от тази терапия Simple Smile Ще се радвам някой да сподели впечатления.На снимки изглежда страхотно и разликата е осезаема...но дали ефекта е наистина добър  newsm78

# 2
  • Пловдив
Скоро ще споделя впечатления. Реших да си направя терапия, ако остана доволна и ще се боядисам с добавка Аплекчър.

# 3
  • Пловдив
Сега виждам, че си от Пловдив Simple Smile Би ли споделила в кой салон ще си я правиш.Аз към момента намирам само Петя Урумова, като фризьор, който предлага услугата.

# 4
  • Пловдив
Сега виждам, че си от Пловдив Simple Smile Би ли споделила в кой салон ще си я правиш.Аз към момента намирам само Петя Урумова, като фризьор, който предлага услугата.
Писах ти на лични Simple Smile

# 5
  • Варна
Остана ли доволна?
Гледам, че Маги Желязкова го рекламира
за нейната буйна грива  Mr. Green
Интересува ме серума Рефлекс.

# 6
  • Пловдив
Остана ли доволна?
Гледам, че Маги Желязкова го рекламира
за нейната буйна грива  Mr. Green
Интересува ме серума Рефлекс.
Здравей, missNoir!
Направих си процедурата само веднъж и не посмях повече, с оглед на това, че останах със смесени чувства. Да, след самата процедура косата е страшно гладка и бляскава. Но аз не търся козметичния ефект на красива коса (който трае до следващото миене), а лечение, реконструкция на косъма. Нямаше никакво отражение върху късащите ми се краища (може и да трябва повече процедури, знам ли newsm78). Аз ползвам различни продукти в домашни условия и от някой от тях съм по-доволна. Видях го и аз този Рефлекс, мислех да го пробвам, но не ми се рискува. Наскоро прочетох "Напротив нацъфтелите крайчета се затварят както се заглежда повърхността по дължина придавайки плътност. Прочетете характеристиките на продукта." от фб страничката и ми стана смешно. Не вярвам на подобно твърдение и трябва да си доста наивен за да повярваш.  Няма такъв вълшебен продукт, който да премахне вече появили се цъфтежи освен ножицата.  Да замаскира и прикрие временно, да вярвам,  но да ги премахне- едва ли Simple Smile
Ако решиш да го пробваш, пиши дали си заслужава Simple Smile Бих го взела Simple Smile

# 7
  • Варна
Благодаря!
Ще пиша в темата, ако го взема,
макар че съм доста скептична,
само от реклами във фейса.

# 8
Здравейте,от известно време фризьорката ми добавя Апчекчър в боята и определено виждам разликата,скоро мисля да направя и терапията.

# 9
  • някъде под слънцето...
След като приключих  количествата които имах от стъпка едно и две на Олаплекс, вече идва ред на десетте терапии с Аплекчър.
Ще споделя разликите, ако има,  приликите и коя от двете е по добрия продукт за моята коса.

Общи условия

Активация на акаунт