Препоръчайте минерална вода?

• 6 917
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Взехме си диспенсър! Малко е странно още, но се надявам да свикнем Grinning Да ви питам, трябва ли да се води за специално почистване някъде Rolling Eyes и ако да, горе долу на колко време?

# 16

Много ми харесва, вероятно е някаква нова, почти никъде не я намирам и май има само малки бутилки  newsm78

# 17
  • София

Много ми харесва, вероятно е някаква нова, почти никъде не я намирам и май има само малки бутилки  newsm78
ако си от София, виждала съм я в "хит" хипермаркет  Simple Smile

# 18
Хит нямаме близо около вкъщи. Намерих я случайно в един подлез на Генерал Гурко.

# 19
За H2О - gruncharova_83 e писала, че я има в OMV. И аз съм я виждала тук там и много ми допада, и като визия, и като вкус, но съм виждала само половинки. 

# 20

Да, точно тази. И на мен много ми харесва. Докато се разхождахме вчера си я купих от едно магазинче на бул.Черни връх. срещу Green deli кафето.

# 21
В заведенията на Модера я предлагат също.

# 22
Мили дами, нова съм във форума и нямам много време да пиша, но пък сте ми страшно интересни и полезни с мненията ви. Извинявам се, ако има такава тема, но не можах да намеря ...  Embarassed

Значи преди вкъщи пиехме вода от чешмата, която не миришеше, беше си чистичка и много вкусна. От повече от година насам я развалиха - намирисва и ти остава един такъв метален вкус в устата. Пробвахме какви ли не минерални води, но нещо не можем да си харесаме. Мъжът ми го боли стомаха от повечето, ама пък нали не е хубаво да се пие само минерална вода, та се чудя какво да купуваме вече. Минахме през Девин, Горна баня, Савина, Пирин и не можем да си намерим. Освен това изчетох хиляди неща в интернет и с тази смяна на водите ми идва много трудно да слдя кога каква вода сме купили, колко й е минерализацията и тн. Видях, че доста пишете за тези кани Брита, и мои приятелки са ми я препоръчвали, но тя не ми решава проблема с миризмата на чешмяната вода, така че отпадна като вариант. 

Каква вода пиете вие? Какво е мнението ви за смяната на минерална с трапезна?  Simple Smile
Не знам дали се включвам късно, но ще споделя и моя опит - от може би 10 години не пием чешмяна вода, дори и не готвя с такава!!!! Дано да си от София, тъй като напълно сериозно препоръчвам минералната вода до Централни хали. С мъжа ми си наливаме по няколко бутилки, а вкъщи си имаме помпа. Категорично тя е много вкусна и НЕ променя качествата си с времето (както отворено купешко шише). В допълнение, предполага се, че високият й градус не спомага за развъждане на микроби. Не искам да ви казвам какво съм чувала за бутилираните води.....не, че като съм на вън не си купувам и аз!
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт