Значи преди вкъщи пиехме вода от чешмата, която не миришеше, беше си чистичка и много вкусна. От повече от година насам я развалиха - намирисва и ти остава един такъв метален вкус в устата. Пробвахме какви ли не минерални води, но нещо не можем да си харесаме. Мъжът ми го боли стомаха от повечето, ама пък нали не е хубаво да се пие само минерална вода, та се чудя какво да купуваме вече. Минахме през Девин, Горна баня, Савина, Пирин и не можем да си намерим. Освен това изчетох хиляди неща в интернет и с тази смяна на водите ми идва много трудно да слдя кога каква вода сме купили, колко й е минерализацията и тн. Видях, че доста пишете за тези кани Брита, и мои приятелки са ми я препоръчвали, но тя не ми решава проблема с миризмата на чешмяната вода, така че отпадна като вариант.
Каква вода пиете вие? Какво е мнението ви за смяната на минерална с трапезна?
Видях някакво шише, което не бях виждала преди - H2O pure. Та я провах и беше доста приятна. Даже си запазих шишенцето, защото ми е много сладко
, но нещо не мога да я намеря в София по суперите. Вие виждали ли сте я някъде? А иначе в нас сме си с кана BRITA. Но се чудя дали да не си вземем диспенсър.