Препоръчайте минерална вода?

• 6 916
  • 22
  •   1
Отговори
Мили дами, нова съм във форума и нямам много време да пиша, но пък сте ми страшно интересни и полезни с мненията ви. Извинявам се, ако има такава тема, но не можах да намеря ...  Embarassed

Значи преди вкъщи пиехме вода от чешмата, която не миришеше, беше си чистичка и много вкусна. От повече от година насам я развалиха - намирисва и ти остава един такъв метален вкус в устата. Пробвахме какви ли не минерални води, но нещо не можем да си харесаме. Мъжът ми го боли стомаха от повечето, ама пък нали не е хубаво да се пие само минерална вода, та се чудя какво да купуваме вече. Минахме през Девин, Горна баня, Савина, Пирин и не можем да си намерим. Освен това изчетох хиляди неща в интернет и с тази смяна на водите ми идва много трудно да слдя кога каква вода сме купили, колко й е минерализацията и тн. Видях, че доста пишете за тези кани Брита, и мои приятелки са ми я препоръчвали, но тя не ми решава проблема с миризмата на чешмяната вода, така че отпадна като вариант. 

Каква вода пиете вие? Какво е мнението ви за смяната на минерална с трапезна?  Simple Smile

# 1
Трапезна вода Бебелан! Много е хубава,става и за кърмачета.. Peace Peace

# 2
  • София
В къщи си пием от чешмата...но за навън взимаме трапезна Вода (това пише) - на  Лидл, Девин, Княжево, Пирин... като предпочитани.
Аз обичам и хисар, но тя си е с по-висока минерализация.

# 3
  • Под Слънцето
Последно се спряхме на Михалково.

Преди това и ние ги изпробвахме всичко на пазара.. Преди Бачково бяха що годе добра вода.. Последните 2 туби обаче воняха на блато та ги връщах в магазина и правих панаири.

# 4
  • Prague Czech Republic
Най много ми харесва ,Минералната вода на Девин!

# 5
хора всякакви и вкусове всякакви. ще получиш десетки различни отговора.
доколкото съм информиран препоръчително е  купешката вода да се сменя на 6 мес. (ако пиеш само от 1 вид). щом сте пили чешмяна вода хубаво е да си я използвате и за напред както и трапезна вода.  минералната говори сама по себе си каква е. друг е въпроса до колко вярно е инфото на съдържанието и.

# 6
Аз като вкус предпочитам минералните води. Любими са ми Банкя и Горна баня. Иначе си пия хаотично всякаква - минерална, трапезна, чешмяна филтрирана и нефилтрирана Simple Smile Simple Smile

# 7
Не помня някога да съм имала предпочитание към някоя марка. Купувам тази която в момента е най- изгодна цена.
Чешмяна в моя дом не е пита от 14г., зная със сигурност, защото от тогава блока в който живея водата не става за пиене.

# 8
  • София
Oпределено Михалково.

# 9
определено всички , но не постоянно

# 10
# 11
# 12
То е ясно, че мнения има всякакви, но ме интересуваше повечето хора каква пият.  Друго си е като получиш някаква препоръка.

Минах през ОМV и ми направи впечатление, че има много вносни - voss, evian, aqua panna, но са на доста по-висока цена. Харесах си много шишенцето на voss, ама не ми се даваха толкова пари за вода. Пробвал ли я е някой? Има ли някаква разлика във вкуса или е просто защото е вносна?

Иначе днес си взехме Михалково за вкъщи, пък ще видим как ще ни се отрази.

# 13
Последно като пътувах към Пловдив и спрях на OMV, да пием кафенце. Та реших този път да експериментирам и да пробвам някоя вода, която не съм пила преди. Естествено си харесах по външния вид Grinning Видях някакво шише, което не бях виждала преди - H2O pure. Та я провах и беше доста приятна. Даже си запазих шишенцето, защото ми е много сладко Heart, но нещо не мога да я намеря в София по суперите. Вие виждали ли сте я някъде?  А иначе в нас сме си с кана BRITA. Но се чудя дали да не си вземем диспенсър.

# 14
И на ММ му писна да влачи туби, ама нямаме къде да го сложим този диспенсър.

Общи условия

Активация на акаунт