Бял списък-за София!

• 1 136 763
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
как бе жена, всеки месец трябва да те тегли и мери.За пръв път чувам , е има лекар, който не го прави

За какво ти е тя да те тегли,килограмите и обиколката на корема си ги мериш ти:-)))Мен и през първата бременност не са ме теглили и мерили,сама си го правех в къщи.Тогава ме следеше Д-р Русева в 14 поликлиника.Мерех се със шивашки метър обиколкатана,макар че е безмислено.Важното е да следи внимателно бременността,за да не се пропусне нещо ако има.После в родилноти мерят таза или накрая в деветия месец,се мери ширина на таза. Peace

# 151
Д-р Красимира Жекова, шеф на Родилно отделение в бившата Окръжна болница София. Много добър диагностик и специалист, аз съм забременяла благодарение на нея и също благодарение на нея гушкам живо и здраво бебче. Grinning

За мен тази "лекарка" е пълна скръб. За съжаление раждах при нея- тя се държа крайно неадекватно по време на раждането, бебето се роди с тежки проблеми и увреждания и най лошото е че тези нейни случаи са постоянна практика - разбрах го по късно. Така че НЕ ХОДЕТЕ в Окръжна болница София ПРИ КРАСИМИРА ЖЕКОВА!

# 152
  • София
След толкова много положителни мнения за д-р Динчо Георгиев, съм на ръба да го избера за водещ на раждането и тъй като времето идва, моля за някакви негови координати, защото в "Св. София" все не успявам да го намеря.... Благодаря предварително.

Другият ми евентуален избор е д-р Жанна Колева от същата болница, но до момента не съм се виждала с никой от тях. Изборът ми се опира само на мненията, които чета във форума.

# 153
Преди 2 години и половина раждах в Правителствена болница със секцио при д-р В.Пасков, който следи и бременността ми. Във възторг съм от лекарите в Правителствена болница - Пасков, Станев, Папазов, Дамянов, Христова и Асенова. Всички са мн любезни и внимателни. В родилното е мн чисто и грижите, които се полагат за пациентите са с най-високо качество.
Мисля, че всяка жена би се чувствала добре, когато за нея се грижат с професионализъм и внимание.
БЛАГОДАРЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НА Д-Р ПАСКОВ, КОЙТО НАПРАВИ ТАКА ЧЕ РАЖДАНЕТО МИ ДА БЪДЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЕЗБОЛЕЗНЕНО И ДА НЯМАМ НИКАКВИ ЛОШИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ.

# 154
Никъде не видях името на моя (но не само) гинеколог. Това е
Д-Р МАДЖАРОВ. Обичам Ви докторе и нека дълги години се радвате на хубав живот.
 Може би защото съм раждала в "далечната" 1996 Laughingи това да е причината вече д-р. Маджаров да не е в първите редици. Повярвайте момичета това е човек с главно "Ч" и невероятен специалист. Сега мисля, че е на договор в Майчин дом, но преди беше завеждащ на 2 градска болница. Има кабинет на гърба на болницата на ул."Кирил и Методий". Когато д-р. Маджаров е казал нещо никога до сега не грешил. Не само за мен, а безброй мои познати : Ева, Поли, Ани, Даниела, Моята свекърва, Валя, Силвия и много, много други. Много от тях ако не беше той нямаше да имат рожбите си. И от тяхно име ДОКТОРЕ БЛАГОДАРЯ. Секциото, което ми направи спаси и моето дете. Без травми, кувиози и т.н. Той беше предвидил всичко. Другите, които раждат нормално при него казват, че това е просто песен и най-неповторимия момент в живота им.
 Другия голям човек е Д-Р ИЛИЕВА завеждащ детско отделение в 3 Градска Болница. Спокойна съм, че Ви има Д-Р. Илиева. Благодаря на Господ, че Ви има и че ме срещна с Вас. Моето дете винаги е спокойно и знае, че ако има проблем то д-р. Илиева винаги ще го оправи. ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ! ОБИЧАМЕ ВИ!
  bouquetНадя

# 155
Д-р Вяра Джонгова, акушер-гинеколог, частен прием в център "Лора", има договор със "Света София", препоръчвам я на всички, благодарение на нея имаме едно много сладко и здраво бебе  Simple Smile

Аз си имам две момчета с нейна помощ (интересно: и моето едното се казва Филип), на път е трето бебе, надявам се момиче.
Много добър лекар, психолог и приятел.  bouquet

# 156
  • Ланкър, планините Овнерог
Д-р Красимира Жекова, шеф на Родилно отделение в бившата Окръжна болница София. Много добър диагностик и специалист, аз съм забременяла благодарение на нея и също благодарение на нея гушкам живо и здраво бебче. Grinning

За мен тази "лекарка" е пълна скръб. За съжаление раждах при нея- тя се държа крайно неадекватно по време на раждането, бебето се роди с тежки проблеми и увреждания и най лошото е че тези нейни случаи са постоянна практика - разбрах го по късно. Така че НЕ ХОДЕТЕ в Окръжна болница София ПРИ КРАСИМИРА ЖЕКОВА!

Аз знам само хубави неща за нея.Лично не съм я посещавала,но близка приятелка едва ли не с триста връзки ходи при нея и е страшно доволна

# 157
Д-р Анелия Барбова - ЖК - МЦ Полимед /до Руски п-к/. Най страхотния лекар, човек!Много добър специалист, отзивчива, симпатична, заинтересована от пациентите си . Работи със ЗОК, но не се интересува колко направления те отпускат за бременност, а преглежда колкото пъти е необходимо за да е сигурна че всичко е ОК. Препоръчвам я горещо, наистина е много добра!

Д-р Домусчиев - Втора Градска - много добър АГ /особенно секцио/. Много съм доволна от него!

i az glasuvam za barbova-neverojtna e!!8 meseza se opitvahme da napravim bebe i nakraj j posetihme;moje da e vapros i na kasmet no samo sled dva meseza prez koito pih njkakvi predpisani ni ot nej vitamini se pojviha nashite blisneta;oshte pri parvijt pregled kaza che sa dve i malko po kasno razlichi i pola im-momche i momiche;i dvamata lekari pri koito mejduvremenno se naloji da me pregledat(kogato tj beshe v otpuska i kogato se zapoznah s doktorkata pri kojto reshih da rajdam)obarkaha bebkovzi-edinijt kaza dve momcheta,a drugijt-dve momicheta:)))
a nai-vajnoto e che osven i dobyr doktor koito naistina ne se vlij ot limita na napravlenijta a edinstveno ot nujdite na pazientite si, to tj e i neverojtno mil i vnimatelen chovek!!
bremennosta mi beshe koshmar,povecheto vreme bjh v bolniza a barbova beshe choveka na kogoto edinstveno vjrvah i priemah kato maika;gordej se che profesionalnite ni kontakti prerastnaha v lichni;naistina e neverojtna!

# 158
Д-р Джонгова - център Лора на бул. "Хр.Ботев"
Много добър специалист, страхотен човек, страшно лъчезарна и позитивна. През цялата бременност съм била напълно спокойна - винаги при нужда съм разчитала на нея Wink
da mnogo e simpatichna kato chovek,no kato lekar ne struva;predi 4-5 godini imah techenie koeto pri vsichki izsledvanij se okazvashe chisto a inache beshe mnogo silno;doktor jongova v prodaljenie na 6 meseza mi izpisvashe antibiotik sled antibiotik-napalnjh kato slonche,smenih si iszjlo garderoba-nishto ne mi stavashe i zjlata mi zaplata otivashe za lekarstva i pregledi..nakraj prosto sprjh da j poseshtavam,zarjzah lekarstvata i vse oshte si jivej po zhivo po zdravo s vaprosnoto techenie;imam si daje i dve blisnacheta na 10 meseze veche:))

# 159
и така, малко разпокъсано но бих желала да добавя в списъка освен д-р Барбова (0888 99 04 66)от Полимед и всички мили и грижовни лекарки начело с доктор Христова в Неонатологията които спасиха момченцето ми, както и доктор Ивайло Димитров (0888 43 97 12), който в момента ни е педиатър; благодаря и на д-р Даниела Килюрова (0888 96 08 19)която в 5-ти месец се бореше с моя милост на зъболекарският стол-много професионално и безболезнено се справи със сълзите ми и глезотията ми;)))))))))))))))

# 160
  • In the jungle out there..
Интересува ме информация за д-р. Райчева от МД....чудя се дали е същата, при която съм ходила - възрастна жена с дефект на едната ръка. Кабинета й е в една 2-етажна сграда до арката на МА. Не знам дали малкото й име е Мариана, затова искам да знам повече за нея.
Благодаря ви предварително!

# 161
  • Sofia
Интересува ме информация за д-р. Райчева от МД....чудя се дали е същата, при която съм ходила - възрастна жена с дефект на едната ръка. Кабинета й е в една 2-етажна сграда до арката на МА. Не знам дали малкото й име е Мариана, затова искам да знам повече за нея.
Благодаря ви предварително!
[/quoте/

Тази докторка с казва Рени Райчева и един пт най добрите акушерогинеколози- хирурзи.Simple Smile))

# 162
  • Sofia
Д-р Джонгова - център Лора на бул. "Хр.Ботев"
Много добър специалист, страхотен човек, страшно лъчезарна и позитивна. През цялата бременност съм била напълно спокойна - винаги при нужда съм разчитала на нея Wink
da mnogo e simpatichna kato chovek,no kato lekar ne struva;predi 4-5 godini imah techenie koeto pri vsichki izsledvanij se okazvashe chisto a inache beshe mnogo silno;doktor jongova v prodaljenie na 6 meseza mi izpisvashe antibiotik sled antibiotik-napalnjh kato slonche,smenih si iszjlo garderoba-nishto ne mi stavashe i zjlata mi zaplata otivashe za lekarstva i pregledi..nakraj prosto sprjh da j poseshtavam,zarjzah lekarstvata i vse oshte si jivej po zhivo po zdravo s vaprosnoto techenie;imam si daje i dve blisnacheta na 10 meseze veche:))

Дала ти е "Феминост"-фитохормони, и аз ги пих.Simple Smile))

# 163
  • София
Преди 3 месеца родих в Шейново, със секцио. Раждането водеше д-р Тодор Димитров, а по време на бременността ми ходих на прегледи при него. Наистина е професионалист, обича си работата и е внимателен. Много съм доволна, шевът почти не се забелязва. А това на кого е зет няма значение. Все пак са важни неговите умения.

# 164
Бременноста ми наблюдава и раждах при Д-р. Валентин Пасков от болница Лозенец ( правителствена). Страшно добър специалист.

Общи условия

Активация на акаунт