Бял списък-за София!

• 1 144 528
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 1 695
Искам да изкажа възхищението си от д-р Виденов- мамолог, рентгенолог в 12 ДКЦ в София. Много спокоен и предразполагащ пациента, същевременно безпогрешен диагностик. Бях на профилактичен мамографски преглед при него, но впечатленията ми са и от други случаи. Бъдете жив и здрав, докторе!  bouquet

# 1 696
Др.Николай Драганов-ВМА(поликлиниката)
Др.Здравка Царкова-28 Поликлиника-педиатър.
Др.Елица Иванова-17 Поликлиника-гинеколог.Води и женска консултации

# 1 697
  • В сънния Люлин, прибулен...
Др.Елица Иванова-17 Поликлиника-гинеколог.Води и женска консултации

Не съм съгласна изобщо! Накрая на моята консултация се изложи жестоко. Плащах си за изследвания, които ми се полагаха, защото н`ам си к`во лимита й и я помолих насреща за едно направление, за което тя се пазареше като циганка... ама сега за какво пък ми трябвало такова направление. Чак личната дигна телефона и я помоли ПОНЕ направлението да ми даде.
Съжалявам, че пиша тези неща в белия списък, но мисля, че трябваше да се аргументирам  Peace

# 1 698
Напълно споделям мнението относно Д-р Петя Видолова.

От 6 години тя е личен лекар на мен и близките ми. Д-р Видолова е изключително компетентен и способен лекар и чудесен човек. Когато и да сме имали здравословни проблеми, тя винаги се е отзовавала с готовност.  Поправете ме, ако греша, но си мисля, че не са много личните лекари, на които можеш да разчиташ винаги, когато се нуждаеш от компетентна помощ.

Не бих заменила Д-р Видолова за никой друг лекар!

# 1 699
найстина Д-р Лисичкова.Страхотел професионалист.

# 1 700
Ista, iva_33  пишете къде работят тези докторки  newsm78. Иначе няма как да се сетим newsm78!?!

# 1 701
Момичета,
Много моля за мнение за д-р Мария Куцарова. Знам, че прави ЖК в Дружба 2, а преди е израждала към Шейново. Положението същото ли е, и как е като специалист? Аз ходя при д-р Папукчиев, и съм много доволна от отношението му и вниманието с което ме преглежда, но той не изражда, а ми се иска да съчетая двете неща в един лекар.
Мерси предварително!

# 1 702
здравейте мами не знам дали влизам в точната тема но търся съдействие .....търся телефона на д-р Пранчев гинеколог кабинетът се намира на площад македония зад министерството на земеделието ....моля ако някоя мама има тел... да ми го прати на Л.С  благодаря предварително  bouquet

# 1 703
Д-р. Бедринова 12 п-ка люлин. Много съм доволна прави всичко като по учебник, имах много проблеми и благодарение на нея съм добре. Д-р Гемеджиев от мамологичния център бившата Тина Киркова страхотен специалист

# 1 704
  • София
Бях пуснала и тема,но никой не ми отговори.
Надявам се ,че тук ще има нещо  и за мен . Wink

Търся педиатър за моето бебе ! Живея в Красна поляна и моля да ми препоръчате някой в района или близките такива . Simple Smile

# 1 705
Далече съм от този квартал мила иначе с удоволствие. Ако някой има инфо нека помогне на жената

# 1 706
  • ул. "Мечтание"
Бях пуснала и тема,но никой не ми отговори.
Надявам се ,че тук ще има нещо  и за мен . Wink

Търся педиатър за моето бебе ! Живея в Красна поляна и моля да ми препоръчате някой в района или близките такива . Simple Smile

Ние сме при д-р Попова от 10 ДКЦ (на Стамболийски). Ако те устройва, ще ти пратя координатите. Също съм доволна от една педиатърка от трета градска, но все й забравям името. Ако искаш и нейните ще ти пратя. Peace

# 1 707
  • София
И аз съм далечко от Красна поляна. Мога да препоръчам за Дианабад.

# 1 708
  • София
Благодаря ви момичета !  Simple Smile

Kally May ,Дианабад ми е далече .  Wink

Lady Frost, прати ми на лични и на 2-те !  Hug Все пак коя от 2-те би предпочела ? Thinking 10-та ми е близо ,така че ми даваш светлина в тнела ! 

# 1 709
  • ул. "Мечтание"
Писах ти на ЛС, Miss Butterfly!
Принципно сина ми ходи на консултации при Попова в 10та, беше ни по-близо. Другата се казвай Найденова (в Трета градска), но при нея ходим от време на време за второ мнение. И от двете съм много доволна. Но зависи и какво очакваш де. Поне моите очаквания ги покриват.  Wink

Аз искам да попитам някой може ли да ми каже гинеколог в Дружба? Избирам основно по работно време и географски принцип. Трябва ми за рутинен преглед, по възможност да работи сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт