Бял списък-за София!

• 1 137 252
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Знам, че много от вас ще подскочат, но за мен уникално добър лекар е Иво Тодоров!

# 496
Искам да добавя и д-р Кънчева - УНГ в ИСУЛ.

# 497
ot skoro sme v sofia jiveem v lozenec prepora4aite pediatar nablizo s dobri otzivi blagodaria vi predvaritelno Simple Smile

# 498
Цитат на: Hipo
Д-р Георги Стаменов!!! Невероятно грижовен и добър лекар. Винаги може да се разчита на него!
АГ център "Димитров"

Абсолютно подкерпям!!!
 Д-р Георги Стаменов е може би най-грижвния лекар, който съм срещала! И същевременно невероятен специалист, работещ с огромно желание !
Д-р Георги Стаменов!!! Невероятно грижовен и добър лекар. Винаги може да се разчита на него!
АГ център "Димитров"

Абсолютно подкерпям!!!
 Д-р Георги Стаменов е може би най-грижвния лекар, който съм срещала! И същевременно невероятен специалист, работещ с огромно желание !
[/qu
АГ център "Димитров"

Абсолютно подкерпям!!!

I az gore6to vi prepora4vam Joro Stamenov-mnoooogo e dobar

И аз смело се включвам във фен клуба  Laughing
Много добър ДОКТОР и невероятен ЧОВЕК!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 499
preporachvam na vsichki bolnica Sv.Sofia,bivshata Tina Kirkova i nai-veche d-r Miroslava Genadieva.Bezkraino korektna i delikatna. Ima zlatni race. Tam ima i edin anesteziolog,chieto familno ime zabravih,no malkoto mu e Milko.Mislia,che po-dobar ot nego niama.

# 500
   Още веднъж да впиша името на д-р Данаил Илиев от Шейново в Белия списък! Благодарение на този прекрасен Човек и Лекар на 06.11.06 се роди моето второ момченце! Благодарение на него родих без проблеми, без разкъсвания и имам само прекрасни спомени от това раждане, за разлика от първото!
   Едно голямо БЛАГОДАРЯ на този истински лекар   bouquet!

# 501
Не мислите ли, че може и да вредим с нашите изказвания в полза на някой от лекарите тук?
Имайки предвид конкуренцията напоследък, възможно е да си имат проблеми с останалите си колеги, които не са толкова "велики". В крайна сметка завистта е по-силна и е определяща за много от колегите им. Все пак лекарите работят в екип и ако екипът не е съгласен с нашите мнения, тогава.... ?

# 502
Не мислите ли, че може и да вредим с нашите изказвания в полза на някой от лекарите тук?
Имайки предвид конкуренцията напоследък, възможно е да си имат проблеми с останалите си колеги, които не са толкова "велики". В крайна сметка завистта е по-силна и е определяща за много от колегите им. Все пак лекарите работят в екип и ако екипът не е съгласен с нашите мнения, тогава.... ?

# 503
Да,мисля ,че си много права,но не вярвам някоя от нас да се е замисляла,че по този начин може да навреди на лекаря,от който е доволна.
За съжаление,обаче е пълно с некадърни лекари,които когато прочетат или чуят нещо хубаво за свой колега и направо полудяват от злоба.
В крайна сметка обаче,не мисля,че има нещо лошо да споделиш,когато си останала доволна от някой лекар,защото по този начин помагаш на други момичета да намерят правилния за тях лекар  и да си спестят много  неприятности.

# 504
   Честно казано се замислих след като прочетох какво си написала в темата ви в Отчетни! Притеснявам се да не навредя така на лекаря от който съм толкова доволна, но пък не мога да не му изкажа благодарности пред всички!

# 505
benighted ,не мисля,че има за какво да се притесняваш,и не мисля,че би могла да му навредиш по някакъв начин.Доволна си ,благодарна си и искаш да го споделиш и в това няма нищо лошо.
Би могла,обаче да му навредиш с подобна информация,като тази,която Sarsarilka беше написала,добре,че бързо я редактира ( не го приемай като заяждане от моя страна,но това беше много лична информация,която той е споделил с теб и ти не би трябвало да я споделяш със всички).На никой лекар нр му е приятно да прочете подобно нещо за колегата си,особенно когато той е толкова млад.

# 506
Благодаря ви за разбирането, момичета!
Съгласна съм с вас, че би трябвало човек да може да си каже мнението такова каквото е, но се оказа, че дори и това вреди, без да го искаме. Не, защото ние правим нещо лошо, напротив. Ако съм доволна от някого, особено от лекар, какъвто и специалист да е, бих искала да го изкрещя така, че всички да го разберат, защото в днешни дни е много важно да знаем, че не всички кадърни млади хора напускат родината си и отиват в чужбина. Лошото е, че остават и завистници, за които тази професия не е призвание, въпреки красивата клетва, която полагат! Точно те са проблема.
Искам да ме успокоява мисълта, че и тук, където и да вляза, има хора, които си разбират от работата, за която може би са се подготвяли дълго, и които се отнасят добре към пациентите и клиентите си. Все още са малко хората, които влагат и сърце в работата си. Но хайде да не разводнявам темата с откровенията си!

Берни, вече не си спомням какво точно написах, но аз съм си малко по-емоционална на моменти и понякога първо пиша, каквото ми е на сърцето, без редакция, а после мисля. Баща ми все ми казва: "Добричка си татко, ама си бързорека"
Не съм виновна, че някои ги бива повече от други. А и нещо друго се сещам - при еднакви възможности и професионализъм, аз бих избрала лекаря с по-добро отношение към мен и проблема ми. А ти?

Последна редакция: сб, 11 ное 2006, 21:37 от Sarsarilka

# 507
Благодаря ви за разбирането, момичета!
Съгласна съм с вас, че би трябвало човек да може да си каже мнението такова каквото е, но се оказа, че дори и това вреди, без да го искаме. Не, защото ние правим нещо лошо, напротив. Ако съм доволна от някого, особено от лекар, какъвто и специалист да е, бих искала да го изкрещя така, че всички да го разберат, защото в днешни дни е много важно да знаем, че не всички кадърни млади хора напускат родината си и отиват в чужбина. Лошото е, че остават и завистници, за които тази професия не е призвание, въпреки красивата клетва, която полагат! Точно те са проблема.
Искам да ме успокоява мисълта, че и тук, където и да вляза, има хора, които си разбират от работата, за която може би са се подготвяли дълго, и които се отнасят добре към пациентите и клиентите си. Все още са малко хората, които влагат и сърце в работата си. Но хайде да не разводнявам темата с откровенията си!

Берни, вече не си спомням какво точно написах, но аз съм си малко по-емоционална на моменти и понякога първо пиша, каквото ми е на сърцето, без редакция, а после мисля. Баща ми все ми казва: "Добричка си татко, ама си бързорека"
Не съм виновна, че някои ги бива повече от други. А и нещо друго се сещам - при еднакви възможности и професионализъм, аз бих избрала лекаря с по-добро отношение към мен и проблема ми. А ти?

Естествено,че бих избрала лекаря с по-добро отношение към мен и проблема ми,точно заради това избрах,този който и ти си избрала ( айде няма да споменавам имена) Wink
А какво беше написала няма да те подсещам,защото пак ще запалим фитила на някой,който не е на нашето мнение.Сигурна съм,че когато си го писала и през ум не ти е минавало какво биха предизвикали думите ти.Честно казано и аз се очудих. Rolling Eyes
 Hug

Последна редакция: нд, 12 ное 2006, 11:07 от berni

# 508
  • София
Цитат на: karla
Цитат на: magy
една много добра педиатърка д-р Мицева.  
Аз я слагам в всички  черни списъци на планетата тази жена Imp
И аз  #Silly И аз  #Splat

И аз  #2gunfireи аз

# 509
1-целия екип на неонатологията в МД-София,и лекарите и акушерките там!
2-д-р Марков от МД-София, млад и изключителен специалист по ехоморфолог

Д-р Марков е СТРАХОТЕЕЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ!!!Нищо 4е е доста млади4ък и голям симпатяга,аз родих наскоро в МД и той идваше на визитация всеки ден при родилките,искам да ви кажа 4е той единствен от вси4ки доктори ,при които съм ходила ми позна термина с то4ност,понеже вси4ки се вайкаха кога аджеба ще раждам-бебето било малко не отговаряло на размерите и т.н,а той 4овека позна,абе супер е!!!

Общи условия

Активация на акаунт