Бял списък-за София!

• 1 137 446
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 915
i as sam mn dovolna ot d-r gagova edno golqmo blagodarq.napravi mi sektsio po med pri4ini i ne sam pla6tala ni6to,sa6tevremenno mi obarna mn  vnimanie.a sa6to moga da kaja mn hubavi ne6ta za d-r ivanova ot 25 poliklinika.vinagi mn u4tiva i ima podhod kam detsata

# 916
  • София
Аз искам да включа в белия списък на доктори от София - доктор Чучумишев. Изражда в Света София (бившата Тина Киркова). След като отидох да раждам без избор на екип, попаднах в неговото дежурство. Той не ме изроди - защото това се оказа работа на акушерките, но той ми направи епитозомията, беше супер внимателен и после трите дни в които стоях в болницата идваше всеки ден да ме види как съм, имам ли оплаквания. При положение, че не му бях дала една стотинка. Наистина има още такива отговорни лекари.

# 917
Не съм раждала при д-р Чучумишев, но съм с добри чувства към него. Лятото когато раждах близнаците беше на работа в патологията на Св.София. Определено е много внимателен и млад. Пожелавам му от сърце да остане така отзивчив и занапред!

# 918
д-р Сидеров - 5-та градска Simple Smile най-добрия гинеколог. Невероятен специалист и не на последно място страхотен човек. Дано има повече като него. Поклон!  bouquet

# 919
Искам да изкажа впечатлението си от д-р Иван Цанов, лекар във "Вита". Изключителен професионалист акушер-гинеколог и страхотен човек-внимателен, търпелив и възпитан. Препоръчвам го на всички бъдещи мами.

# 920
Специални благодарности на д-р Иван Цанов от болница Вита. Освен, че е много внимателен и мил човек, останах много доволна от професионалните му качества на хирург и АГ специалист. Наистина шевът беше по последна технология-никакви белези и никакви проблеми, след като го махнаха. Да е жив и здрав д-р Цанов.Моето съкровище Тони дойде на бял свят с негова помощ. Определи много точно датата за операцията и теглото на бебето предварително.
Коледата беше истински празник за мен и моето семейство, благодарение на д-р Цанов, д-р Хаджийски и екипа анестезиолози и педиатри на Вита. За сестрите имам съображения да не раздавам похвали, можеха и да са доста по-внимателни.

# 921
Искам да изкажа впечатлението си от д-р Иван Цанов, лекар във "Вита". Изключителен професионалист акушер-гинеколог и страхотен човек-внимателен, търпелив и възпитан. Препоръчвам го на всички бъдещи мами.

Специални благодарности на д-р Иван Цанов от болница Вита. Освен, че е много внимателен и мил човек, останах много доволна от професионалните му качества на хирург и АГ специалист. Наистина шевът беше по последна технология-никакви белези и никакви проблеми, след като го махнаха. Да е жив и здрав д-р Цанов.Моето съкровище Тони дойде на бял свят с негова помощ. Определи много точно датата за операцията и теглото на бебето предварително.
Коледата беше истински празник за мен и моето семейство, благодарение на д-р Цанов, д-р Хаджийски и екипа анестезиолози и педиатри на Вита. За сестрите имам съображения да не раздавам похвали, можеха и да са доста по-внимателни.

Мдааааа......Сигурно е много добър...... Thinking

# 922
  • София

Стига мнителност, Селма.
Аз също раждах при него преди почти 14 месеца и ДА, много е добър.
Но от край време в този форум не може да се каже нещо добро за някого без да му се нахвърлят. Thinking

# 923
Честита Нова Година на всички във форума!  Simple Smile

Включвам са с един въпрос, надявам се някой да знае каква е цената за преглед при д-р Димитър Гунев, тъй като прочетох, че не работи със здравната каса?
Прочетох доста добри неща за него, е не само за него, но все от някъде трябва да се започне търсенето Simple Smile

# 924

Стига мнителност, Селма.
Но от край време в този форум не може да се каже нещо добро за някого без да му се нахвърлят. Thinking

''да му се нахвърлят'' ?Кой,къде? Shocked
         33uu

# 925
  • София
Стига мнителност, Селма.

Не че съм Селма, но светът е шарен и хора и мнения всякакви! Освен това нахвърляне не виждам. Аз пък от този лекар НЕ СЪМ доволна, за мен той е пълен некадърник, търгаш и много отдавна съм го поставила в собствения си Черен списък. Важно е да се чуят всички гледни точки!

Радвам се, че при вас всичко е минало наред и сте доволни.  Peace

# 926
  • София
Стига мнителност, Селма.

Не че съм Селма, но светът е шарен и хора и мнения всякакви! Освен това нахвърляне не виждам. Аз пък от този лекар НЕ СЪМ доволна, за мен той е пълен некадърник, търгаш и много отдавна съм го поставила в собствения си Черен списък. Важно е да се чуят всички гледни точки!

Радвам се, че при вас всичко е минало наред и сте доволни.  Peace
За същия лекар ли става въпрос? newsm78 Защото той работи в частна клиника и там изнудването е ясно, че не върви.

# 927
  • София
Аз говоря за Иван Цанов от болница/клиника Вита. И за изследвания и лечение, което е предписал. Описала съм го подробно в Черния списък. Но да не разводняваме темата, може аз да съм изключение, защото съм забелязала, че масово мнението за него е добро.  33uu

# 928
  • София
 Искренни БЛАГОДАРНОСТИ на:

Д-р Станчева - детски невролог и педиатър. Работи в Поликлиниката към Педиатрията.

и на

Д-рКатя Кирова - УНГ. Работи към Медицински център "Лора" на Позитано №10 и бившата Окръжна болница.

Това са две изключителни жени - професионалисти, не корумпирани, а напротив даже са ми давали безплатно лекарства от които сме имали нужда. Винаги лъчезарни, позитивно настроени, че всичко ще се оправи, който позитивизъм дъхват и на теб. Страхотни са!!!

# 929
Искам да включа д-р Мария Атанасова от МД София. Отрових се с храна и след жестоко повръщане отидох в МД, за да ми сложат инжекция. Не само, че ми сложи инжекция за повръщането, но и за контракциите, които получавах от напъните, чу тоновете на бебето и ме успокои, че всичко е наред. Даде ми наставления какво да пия и аз за няколко часа се съвзех. През цялото време беше изключително внимателна, макар че беше 4 часа посред нощ и сигурно я бяха събудили заради мен.
Между другото същата лекарка седя до леглото ми когато раждах сина ми и ми държа ръката и през цялото време ми говореше разни мили неща.
Да е жива и здрава!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт