Бял списък-за София!

• 1 136 996
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 1 980

Две страници по-напред някой питаше за д-р Йосиф Димитров.
Да си кажа и аз мнението.
Имам син на 2г. - резултат от първият ми опит инвитро в неговата клиника.
След това втори опит - също положителен, за съжаление бременността впоследствие не се разви добре.
Получих достатъчно добро отношение, както от д-р Димитров, така и от целият екип.
За професионализмът им оставям фактите да говорят.
За следващият опит не мисля да си сменям клиниката Wink

# 1 981
Съжалявам за въпроса, но някой знае ли на коя страница е синтезиран белия списък, защото ме заболяха очите да прелиствам ? Благодаря.  Peace

# 1 982
  • София
Съжалявам за въпроса, но някой знае ли на коя страница е синтезиран белия списък, защото ме заболяха очите да прелиствам ? Благодаря.  Peace
Ако те интересува някой конкретен лекар, по-добре ползвай търсачката на форума.  Peace Няколко момичета преди време се опитаха да синтезират инфото, но към днешна дата пак няма да е напълно актуално. Не знам на коя страница се е случило това обаче.

# 1 983
Не ме интересува конкретен, прочетох, че черния списък е конкретизиран, а за белия такова нещо не видях. Но все пак се спрях на Бойко Димитров от Токуда. За него прочетох само хубави отзиви.

# 1 984
  • София
 newsm78 Може пък черния списък да конкретизираха тогава мацките, а белият изобщо да не е. Както и да е, и бездруго двата списъка се дублират почти, от всеки лекар има доволни и недоволни пациенти.

# 1 985
Да, разбира се. Аз също имах много добро мнение за един гинеколог, но той ме разочарова.

# 1 986
Някой има ли впечатления от зъболекарите д-р Веселка Методиева Камберова- Богданова и д-р Веско Станов от стоматологичния център Веста в кв. Гоце Делчев?

# 1 987
Аз искам да питам за ДОБЪР съдов хирург. Имам след бременността придобити разширени вени и вече не мога да си ги гледам, та искам да се оперирам.
Благодаря!

# 1 988
  • В сънния Люлин, прибулен...
Аз искам да питам за ДОБЪР съдов хирург. Имам след бременността придобити разширени вени и вече не мога да си ги гледам, та искам да се оперирам.
Благодаря!

Добри ангиолози са Драмов от трета градска и проф. Гроздински  от Токуда. Те май не бяха инвазивни обаче. Инвазивен (т.е. оперира) е Ино Петров - НАЙ-ДОБРИЯт!!!!! Но той повече се върти около сърцето. Във всеки случай когото и да попиташ от тези, ще те насочи за човек.

# 1 989
Благодаря!

Добри ангиолози са Драмов от трета градска и проф. Гроздински  от Токуда. Те май не бяха инвазивни обаче. Инвазивен (т.е. оперира) е Ино Петров - НАЙ-ДОБРИЯт!!!!! Но той повече се върти около сърцето. Във всеки случай когото и да попиташ от тези, ще те насочи за човек.

Благодаря!

# 1 990
Моля ви да кажете отзиви за д-р Ирена Дакова от 2 ДКЦ София, ако имате "опит" с нея или сте чували нещо, ще съм ви мн. благодарна, понеже мисля да прехвърля малкия към нея... Изглежда ми мислещ и съвременен лекар, но не знам нищо друго - как е като диагностик например...   

# 1 991
  • Има много детски смях.
Благодаря!

Гиндянов (ако не бъркам изписването на името).
Единственият минус поне за мен е, че доколкото знам, към момента работи в болницата на Мазнейкови.

# 1 992
Мен ме интересува Стоматологичния факултет и конкретно хирурзите...Въобще, ако можете да ми посочите добър хирург-стоматолог в София...

# 1 993
Благодаря!

За операции на разширени вени на краката - познавам една жена, оперирана от д-р Гиров - мисля, че беше и доцент. Много е доволна.

# 1 994
Благодаря!

За операции на разширени вени на краката - познавам една жена, оперирана от д-р Гиров - мисля, че беше и доцент. Много е доволна.

А къде практикува този доц. Гиров?

Общи условия

Активация на акаунт