Бял списък-за София!

• 1 137 351
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
И аз се интересувам от д-р Нашар от МД ! До сега прочетох няколко добри мнения за докторката.

# 1 966
  • Sofia
Здравейте,
Може ли някой да ми  даде мнение за АГ в 17 поликлиника в София. Налага се да ходя на женска консултация там или да ми каже къде наблизо около бул Дондуков, може да хода на такава.,

# 1 967
Здравейте,
Може ли някой да ми  даде мнение за АГ в 17 поликлиника в София. Налага се да ходя на женска консултация там или да ми каже къде наблизо около бул Дондуков, може да хода на такава.,
АГ в 17 п-ка е д-р Елица Иванова.Много внимателна и мила и си разбира от работата.Аз си следих при нея втората бременност и съм много доволна.И до сега си ходя при нея на профилактични прегледи!

# 1 968
  • В сънния Люлин, прибулен...
Здравейте,
АГ в 17 п-ка е д-р Елица Иванова.Много внимателна и мила и си разбира от работата.Аз си следих при нея втората бременност и съм много доволна.И до сега си ходя при нея на профилактични прегледи!

По принцип щях да го подкрепя, ако не беше ме разочаровала накрая (синът ми сега е на 2 г. и 10 м.)
Отказа ми изследване, което ми се полага, за да го искам от ЛЛ и се държа подигравателно, когато поисках от нея направление за психиатър - в последните месеци имах осезаеми депресивни оплаквания.
Според мен си гледа работата формално.

# 1 969
Здравейте,

По принцип щях да го подкрепя, ако не беше ме разочаровала накрая (синът ми сега е на 2 г. и 10 м.)
Отказа ми изследване, което ми се полага, за да го искам от ЛЛ и се държа подигравателно, когато поисках от нея направление за психиатър - в последните месеци имах осезаеми депресивни оплаквания.
Абсолютно против Елица Иванова. Педиатърът ме праща при нея,по повод болки ниско долу,продължаващи повече от 3 седмици...гледаме на видеозон,ман.преглед. "Нищо ти няма" А аз прокървявам. Да поясня по това време синът ми е  на 9м. ,кърмя. Отивам си аз,спокойна,но до следващата криза. Приемат ме по спешност  в 2 градска с извънматочна бременност. Отсраниха ми едната тръба.Ако беше разбрала навреме ,нямаше да се стигне до там..Sad(
при др АГ в 17-та Венко Павлов си следих втората бременност,Но и там всичко е про форма....
Бих те посъветвала да си отидеш най- добре в Шейново. Ти си направи избора

# 1 970
  • Sofia
Здравейте,

Абсолютно против Елица Иванова. Педиатърът ме праща при нея,по повод болки ниско долу,продължаващи повече от 3 седмици...гледаме на видеозон,ман.преглед. "Нищо ти няма" А аз прокървявам. Да поясня по това време синът ми е  на 9м. ,кърмя. Отивам си аз,спокойна,но до следващата криза. Приемат ме по спешност  в 2 градска с извънматочна бременност. Отсраниха ми едната тръба.Ако беше разбрала навреме ,нямаше да се стигне до там..Sad(
при др АГ в 17-та Венко Павлов си следих втората бременност,Но и там всичко е про форма....

Много благодаря на всики за помоща. Мен по принцип ме следи доктор на частно в Шейново, но ми каза да се запиша някъде на ЖК, само за да ми пуска необходимите изследвания и за болнични. По негова преценка няма смисъл да плащам 420 лв.за ЖК В Шейново а и да си плащам при него. За тази Елица Иванова съм чувла, че в момента на вратата и виси надпис, че не приема Бременни. А само една лекарка ли има в 17? Аз чух за някакъв възрастен доктор, но незма нищо за него

# 1 971
  • В сънния Люлин, прибулен...

Много благодаря на всики за помоща. Мен по принцип ме следи доктор на частно в Шейново, но ми каза да се запиша някъде на ЖК, само за да ми пуска необходимите изследвания и за болнични. По негова преценка няма смисъл да плащам 420 лв.за ЖК В Шейново а и да си плащам при него. За тази Елица Иванова съм чувла, че в момента на вратата и виси надпис, че не приема Бременни. А само една лекарка ли има в 17? Аз чух за някакъв възрастен доктор, но незма нищо за него
[/quote]

Този е Венко Павлов, за когото писаха по-горе.
По принцип, ако не разчиташ на Елица Иванова за нищо по медицинската част, тя става. Щом си имаш частен доктор, запиши се при нея. Просто имаш едно наум, че е скапан лекар и си търсиш само документите.

# 1 972
Чак пък скапан лекар ooooh!
Тя така или иначе не приема нови бременни, та не си прави труда изобщо да ходиш при нея Peace

# 1 973
makenzen ,само тези двамата са Елица Иванова и Венко Павлов,който и от двамата да е щом е само за документи. Аз така се записах при Венко Павлов,пускаше ми изследвания и ми водеше картона,колко го водеше само аз си знам.Преди да отида да раждам отидох при моята Докторка в Шейново да погледне документите дали всичко е наред,та тя ми дописваше. Павлов беше ми ги дал всички в едни джоб,а който иска да си ги нанася......абе през пръсти им е на всички в  поликлиниките

# 1 974
  • на последния етаж
Категорично против Елица Иванова! И аз избрах нея за следящ бременността лекар по здравна каса (и то след допитване тук!) - крайно разочарована съм от некомпетентността, безхаберието, липсата на професионализъм и отношението й към пациентите! Добре, че навреме започнах да посещавам д-р Богословова - това вече е лекар! Убедих се за пореден път, че у нас по-добре да си платиш, за да си спокоен, а за внасяните здравни осигуровки... по-добре забрави - срещу тях не получаваш нищо.

# 1 975
  • Sofia
По принцип не бих писала в белия списък за д-р Иванова, но гледам, че доста мнения против се събраха. Преди 3 години три прегледа не й бяха достатъчни да установи кухо яйце. ХОдих в 6, 8 и 11 г.с. (Всеки път плащах, защото бях без направление) Едва в 11 г.с се усъмни, че нещо не е наред, тъй като ембрионът отговарял на 9 г.с.  Попитах- има ли сърдечна дейност, а тя - да , има. Thinking Не ме прати в болница, а забележете - на 3Д?! Е, отидох във Фемина и на никой не му мина през ума да ме гледа на 3Д, с първия поглед стана ясно, че плодният сак е празен и няма никакъв ембрион на 9 седмици със сърдечна дейност. ooooh! Трябваше това да е ясно 1 месец по-рано, щеше да ми спести много разочарования. Имма снимки от всеки преглед и ги показвах на други доктори да "търсят " ембриона. Жалко че тогава аз не разбирах, какво да се гледа.

# 1 976
Явно парите много променят. Тази Елица Иванова, която аз познавах преди седем години и тази, която срещнах преди две, и за която чета сега тук, са сякаш различни хора.

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 22:38 от Гос`жа Мафани

# 1 977
Не знам...При мен никога не е ставало дума за пари, когато съм ходила при нея.
Като ви чета, все едно наистина говорим за различни хора newsm78

# 1 978
Аз родих при Елица Иванова през 2004-та.
Тогава тя имаше разрешение от завеждащата на родилното в ОБ д-р Жекова, да води раждания там.
Всичко мина перфектно. А думите към съпруга ми относно парите били: "Колкото прецените, но първо да видим всичко наред ли е, нека минат 24 часа след раждането!". Дадохме 350 лв., върна ни 100.
Затова забременявайки 4 години по-късно отидох при нея в 17-то ДКЦ. И останах разочарована и от отношението й, и от поведението й, и от обстановката- пълна мизерия. 2004-та ходех на прегледи в Медстом, където и техниката и обстановката бяха на изключително ниво.

# 1 979
И аз се интересувам от д-р Нашар от МД ! До сега прочетох няколко добри мнения за докторката.

Днес се видях с нея, страхотна е, много разбрана и позитивна жена!!!

Общи условия

Активация на акаунт