Бял списък-за София!

• 1 137 532
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 1 950
След като прочетох публикацията на пищалова за д-р.Чолакова реших и аз да споделя моя случай.Д-р.Чолакова е мой наблюдаващ гинеколог от няколко години,тя следеше и бремеността ми,контролната цитонамазка след раждането беше перфектна,но тя ми препоръча да си направя тест за НРV вирус,един от високорисковите щамове се оказа положителен,а след това резултатът от биопсията показа тежка дизплазия.След LEEP,резултатът от хистологията беше изрязано до здраво.Искам да изкажа искрени благодарности към един невероятен специалист в работата си!Хиляди пъти съм си мислила какво ли щеше да се случи ако не бях попаднала на д-р.Чолакова,едва ли повечето доктори биха настоявали за HPV тест след перфектна цитонамазка!!!

# 1 951
Д-р Ганчева. Най-добрия онкогинеколог на който съм попадала. Не само добър професионалист , а и страхотен човек. Лекар по душа и призвание. Благодаря й за всичко.

# 1 952
И аз съм с двете ръце ЗА д-р Чолакова.Преди 3 години с не особено добри резултати от  цитонамазка, тази жена ме спаси от най-страшното.Да подложи ма на какви ли не изследвания и манипулации,нооооооо си струваше.Честичко я благославям дълбого в себе си HugАз не съм специалист в тази област и тогава се доверих изцяло и не сбълках. Исками се всички лекари да са като нея всеотдайни за здравето на пациентите си, а не да се моля за едно изследване, за което съм чула или чела от някъде. Мои дружки също ходят при нея(всъщност една от тях ми я препоръча тогава)
Абе докторката си разбира от работата.

# 1 953
  • В сънния Люлин, прибулен...
И аз съм с двете ръце ЗА д-р Чолакова.
Къде работи/приема?

# 1 954
Кбинета и е с/у Александровска на Г.Софийски 14

# 1 955
Преди 3 години с не особено добри резултати от  цитонамазка, тази жена ме спаси от най-страшното.Да подложи ма на какви ли не изследвания и манипулации,нооооооо си струваше.

За щастие все повече гинеколози обръщат голямо внимание на цитонамазките и се действа все по-адекватно. Аз съм доволна от д-р Стоянова в Хил Клиник например и с удоволствие я поставям в този списък  Simple Smile Минала съм по пътя с лошите цитонамазки, HPV- то и т.н. ...Надявам се, да е останало зад гърба ми, но след броени дни ми предстои цитонамазка, да видим  Mr. Green

# 1 956
Д-р Зоя Радева - педиатър във 2ра поликлника (зад Славейков)

За мен това е най-страхотния лекар!! Изключително ведра, усмихната и адски мила жена, никога не съм се разочаровала от нея!! Тя е мой личен лекар от над десет години и мога да кажа, че това е много слънчев човек, който е изцяло отдаден на професията си и наистина го e грижа за пациентите!

bouquet

# 1 957
  • София
Д-р Зоя Радева - педиатър във 2ра поликлника (зад Славейков)

За мен това е най-страхотния лекар!! Изключително ведра, усмихната и адски мила жена, никога не съм се разочаровала от нея!! Тя е мой личен лекар от над десет години и мога да кажа, че това е много слънчев човек, който е изцяло отдаден на професията си и наистина го e грижа за пациентите!

bouquet
СПОДЕЛЯМ! Страхотна е! Сина ми е при нея и другият ще бъде и не бих я заменила за никой друг!   bouquet

# 1 958
И аз съм за Д-р Аделина Чолакова!
Когато ме насочиха към нея бях отчаяна и уплашена, тъй като цитонамазката ми беше показала отклонения от нормата шест години след отстраняване на две тежки дисплазии на шийката на матката  с LEEP  в САЩ. Оказа се, че отново имам доста обширна зона с дисплазии II/III степен. Наложи се да се направи конизация тъй като, най вероятно се касаеше за рецидив. Операцията беше доста сложна и деликатна, но д-р Чолакова се справи безупречно като запази по-голяма част от шийката с цел бъдеща бременност, а увредения участък беше изрязан до здраво. Два месеца след това цитонамазката ми беше в норма, а тестът за ЧПВ отрицателен.  Направихме ваксина, а междувременно д-р Чолакова откри и излекува хормоналните ми проблеми, свързани с един спонтанен аборт и проблемно забременяване. Благодарение на нея отново се почувствах здрава и се надявам скоро да забременея.
Изключителен специалист и много добър човек!

# 1 959
  • София
Олеле!
След едно негативно мнение за д-р Чолакова в Черния списък заваляха куп похвали и възхищения, 99% от които са от  потребители с по едно мнение, регистрирали се специално за случая. Направо... Sick

# 1 960
  • В сънния Люлин, прибулен...
Олеле!
След едно негативно мнение за д-р Чолакова в Черния списък заваляха куп похвали и възхищения, 99% от които са от  потребители с по едно мнение, регистрирали се специално за случая. Направо... Sick
  bouquet  bouquet  bouquet Да, двата акаунти на похвалили тази лекарка са създадени на 30-ти и 31-ви октомври. Благодаря!

# 1 961
  • София
Три са новорегистрираните тук, veihaivei, три (без santira). И още една в Черния, та четири Laughing

# 1 962
  • София
Д-р КОНСТАНЦА ТОШЕВА - акушер-гинеколог в 30 ДКЦ, Обеля-2. Тя е страшно спокоен, усмихнат и компетентен лекар, просто е невероятна и мноооого внимателна. Не бих я сменила за нищо на света.

За съжаление не мога да намеря достатъчно добър педиатър в обеля или надежда... Боева е точен диагностик, но предписва антибиотици за щяло и нещяло Sad 

Аз също подкрепям с 2 ръце мнението за Д-р КОНСТАНЦА ТОШЕВА. Страхотен специалист и човек. В момента ми води ЖК и съм много доволна.
Педиатъра ми е Д-р НАДЯ ПЕТКОВА от 8-ма поликлиника в ж.к. Надежда. Тя е личен лекар на семейството ми. Много е внимателна и е добър специалист, не си прави експерименти и не предписва антибиотици за щяло и нещяло. Лечението прилагано от нея до момента винаги е било адекватно и на място.

# 1 963
Здравейте момичета, може ли да помоля ако някой има отзиви за Д-р Сузана Нашар -АГ в МД София да сподели?

# 1 964
Може ли да ми препоръчате добър педиатър, работещ със Здравната каса и намиращ се в или около кв. Гоце Делчев?

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 16:58 от campanula

Общи условия

Активация на акаунт