Бял списък-за София!

• 1 137 682
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 1 935
Искам да попитам д-р Емилия Христова от МД-София има ли частен кабинет и къде се намира ако има?

# 1 936
моля ви,кажете ми добър гинеколог за ЖК  по здравна каса в районите-студ.град.младост,дървеница ,мусагеница  и дианабад.много ще съм благодарна н а всеки ,който може да напише нещо по моя въпрос.мислех за атанасова от студ.поликл.,но прочетох доста лоши неща в нета.

# 1 937
  • София
моля ви,кажете ми добър гинеколог за ЖК  по здравна каса в районите-студ.град.младост,дървеница ,мусагеница  и дианабад.много ще съм благодарна н а всеки ,който може да напише нещо по моя въпрос.мислех за атанасова от студ.поликл.,но прочетох доста лоши неща в нета.
Д-р Папукчиев от 25-та поликлиника в Младост 3.  Peace

# 1 938
Благодаря ти, Ника

# 1 939
Какво ви е мнението за Д-р Йосиф Димитров от АГ Център Димитров,предстои ми инвитро при него

# 1 940
Д-р КАЛЕВ - акушер-гинеколог от 2ра градска (той завежда родилното отделение) - изключителен специалист, много ведър и приятен човек, предразполагащ. Самата аз съм родена при него. С прекрасни впечатления съм от целия екип на болницата, всички са много внимателни и грижовни. Не съм плащала каквото и да е за раждането си. Важно е да се отбележи, че те са привърженици на естественото раждане!!
Д-р КОНСТАНЦА ТОШЕВА - акушер-гинеколог в 30 ДКЦ, Обеля-2. Тя е страшно спокоен, усмихнат и компетентен лекар, просто е невероятна и мноооого внимателна. Не бих я сменила за нищо на света.

За съжаление не мога да намеря достатъчно добър педиатър в обеля или надежда... Боева е точен диагностик, но предписва антибиотици за щяло и нещяло Sad 

# 1 941
  • София
Eudora Dior , някъде по-назад съм писала, аз вече дъъъъъъъълги години съм много доволна от Д-р Константинова в 8 ДКЦ в Надежда, не бих я сменила с друг педиатър за нищо на света Peace

# 1 942
Д-р Стефанов - Педиатрията към МА. В събота се наложи и за двете деца (баткото на 5г. и бебешока на 9м.) да търсим лекар. След доста чудене решихме да отидем директно в педиатрията и там, в приемния кабинет, попаднахме случайно на този Лекар. Много внимателно прегледа и двамата без да претупва нещата и да се чуди как по-скоро да ни изгони, много подробно ни обясни какво да правим. При все че големият пети ден поддържаше 39 градуса Т, не се втурна да предписва антибиотик без да направим кръвна картина. Съпругът ми дори отиде по-късно с резултатите, за да ги види доктора и да предпише съответното лечение. И това става при очевидно доста тежък и изморителен за човека ден. Благодаря, д-р Стефанов!

# 1 943
Д-р Огнянова- гинеколог в "Лора"; точна и приятна, всъщност аз от форума си я "препоръчах" (май точно в този списък)

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 18:13 от ValeryM

# 1 944
Здравейте, може ли да ми препоръчате гинеколог в района на Гео Милев, Плиска? Върнах се няколко страници назад(няма как да прочета цялата тема Simple Smile ) и прочетох добри мнения за д-р Антоанета Илиева и д-р Велкова от болница Вита, която ми е долу-горе близо. Прочетох и мнения из интернет, но ако може да ми препоръчате някой друг ще съм много благодарна.
Аз само да те предупредя, да не ходиш в 20 ДКЦ, на Плиска при АГ.
 Naughty Naughty Naughty

# 1 945
  • София
На Плиска е 22 ДКЦ. 
20 -то е в Борово.

# 1 946
Аз ви препорачвам доктор Чолакова акошер-гинеколог ,аз сам неина пациентка от далги години ти наблудаваше и бременноста ми,бях я препорачала на мой приятелки който с години се опитваха да имат деца, при който други доктори не бяха открили проблем.
Д-р Чолакова им намери инфекции ,и след адекватно лечение те забременяха,
другото което искам да споделя е че  тя е страхотен специалист и много добър човек""" Simple Smile[/b][/pre]

# 1 947
д-р Васил Савов от 3-гр.болница.Той е наш личен лекар от около 8 г.Горещо го препоръчвам на живеещите наблизо.
Пак от същата болница д-р Аделина Вълкова-педиатър.
Това са лекарите които са се доказали с времето.

# 1 948
За Вълкова и аз знам, че е добра /от моя приятелка с по-голямо дете/

# 1 949
Здравейте, мили мами! Бихте ли ми препоръчате акушер-гинеколог за град София! Искам да ми проследи моята бременност по ЗК. Четох доста мнения, но честно казано се обърках Simple Smile  newsm78
Благодаря предварително! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт