Бял списък-за София!

• 1 144 733
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 1 920
Д-р Начева ,ВМА   - http://koog-vma.com/zanas-2.htm.Страхотен човек и специалист.Случайно попаднах на нея и определно само там ще ходя.

# 1 921
Записвам се да следя. Може би ще ни се наложи да ходим при д-р Василев -уролог. Прочетох добри отзиви за него.

# 1 922
Zdraveite!Imam spe6na nujda ot ginekolog,moqta e d-r Candeva,no sled kato pro4etoh nqkoi komentari malko se stresnah!V4era pravih test i se poqvi mnogo bleda vtora 4erta,ta vse pak molq preporu4aite mi nqkoq dobra lekarka! newsm78
ъъ, за къде? София, квартал, тнт?
Препоръчвам ти д-р Начко Чалманов от Шейново - страхотен и много внимателен!

# 1 923
Аз вече имам дъщеря на 5 месеца. Родих в Тина Киркова при д-р Мая Василева - казвам ви честно - няма такъв лекар и човек. Невероятна е. Просто не мога да ви го опиша с думи - такова спокойствие ви вдъхва и така мило ви говори, че просто забравяте какво ви се случва (болки и напрежение). Наистина са малко лекарите като нея - тя наистина си обича работата и я върши с удоволствие. Ако ви се наложи не се колебайте - идете при нея. Ще ви посрещне усмихната, ще направи всичко за вас и бъдещото ви бебе и ще бди над вас като орлица. С чиста съвест ви я препоръчвам

# 1 924
Цитат
Аз вече имам дъщеря на 5 месеца. Родих в Тина Киркова при д-р Мая Василева
И от мен един глас за тази сладурана  - д-р Мая Василева.

# 1 925
Може ли някой да ми препоръча добър очен лекар за София? Мерси предварително.

# 1 926
д-р Маринова, клиника "Торакс 1" на пл. Възраждане. Не работи със Здравната каса, платен е приема.

# 1 927

Платен прием - клиника "Ден" на улица "Росица".

# 1 928
Здравейте, може ли да ми препоръчате гинеколог в района на Гео Милев, Плиска? Върнах се няколко страници назад(няма как да прочета цялата тема Simple Smile ) и прочетох добри мнения за д-р Антоанета Илиева и д-р Велкова от болница Вита, която ми е долу-горе близо. Прочетох и мнения из интернет, но ако може да ми препоръчате някой друг ще съм много благодарна.

# 1 929
Здравейте, може ли да ми препоръчате гинеколог в района на Гео Милев, Плиска? Върнах се няколко страници назад(няма как да прочета цялата тема Simple Smile ) и прочетох добри мнения за д-р Антоанета Илиева и д-р Велкова от болница Вита, която ми е долу-горе близо. Прочетох и мнения из интернет, но ако може да ми препоръчате някой друг ще съм много благодарна.

Кълвачева пак във Вита. Но се въоръжи с търпение за доста чакане. Има страшно много пациенти.  Peace

# 1 930
Богословова, зад ИЧС, ама не знам как е с часовете

# 1 931
  • София

Д-р Мариела Облашка, болница Вита.

# 1 932
  • София
Lil4o и аз ти препоръчвам д-р Богословова, но имай предвид че сигурно ще има свободен час най-рано след 2 седмици (по-скоро 3).  Peace

# 1 933
Много благодаря на всички за отговорите !   bouquet

# 1 934

Кълвачева пак във Вита. Но се въоръжи с търпение за доста чакане. Има страшно много пациенти.  Peace
Аз пък съм чувала и доста отрицателни мнения за д-р Антоанета Илиева, но все пак ти си решаваш Peace
В Белия списък аз мога да запиша:
д-р Бойко Димитров - АГ в Токуда
Д-р Радка Масларска - неонатолог Токуда
д-р Лисички и още една мацка ама и забравих името - педиатри-Токуда
д-р Пламен Масларски- педиатър Вита
д-р Костадинова - педиатър JP -28 ДКЦ
д-р Цонов, д-р Ондос, а май и повечето там - зъболекари- Медстом.

Общи условия

Активация на акаунт