Бял списък-за София!

• 1 137 513
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 1 905
Преди година и половина прочетох в този форум положителен отзив за д-р Барбова от Полимед и така се насочих към нея. Тя проследи бременността ми, или поне така се водеше. Искам да кажа на всички, които мислят да се консултират при нея някои важни уточнения - тя НЕ изражда - нещо, което не знаех и доста неприятно ме изненада. Т.с. - след 8я месец си хващате документите и си търсите някъде да ви записват тоновете и да ви израждат, което (записът на тонове) се заплаща допълнително средно по 20 лв на сеанс (при нормалните лекари, които израждат, това се поема от здравната каса). Друг важен факт, който трябва да знае всеки, решил да се пробва при Барбова е, че при нея се чака винаги минимум 1 час! Независимо дали е спешно, дали имате запазен час и т.н. - чакаш си и това е. Аз лично по-малко от час и половина за 9 месеца не съм чакала. Не ми бяха направени всички изследвания, които ми се полагат, а за някои от тези, които ми се полагат ми бяха искани допълнително пари за избор на екип - при Карагьозова, без да съм искала да съм при нея. Има още много неща, които мога да кажа за тази "лекарка", които ме карат да се дразня като я видя в Белия списък. Затова, който я е избрал - моля, просто имайте 1 на ум. Не омайните приказки правят един лекар добър.

# 1 906
  • В сънния Люлин, прибулен...
Включвам с особено удоволствие името на д-р Елиана Джалдети, кожен лекар в София, Медицинска академия и МЦ "Св. Врач и Св. Св. Кузма и Дамян".
Възхитени сме от нея и нейния ангажимент към цялостното добруване на пациентите.
Мъж ми отиде при нея за една екзема на пръстите си, а тя след като се занима с тях, обърна внимание и на кожен проблем на лицето му, който се е оказал причинен от инфекция в носа, след което и на мен и детето ни взеха секрет от носа.

# 1 907
  • София
Diosa, това е Бял списък, т.е.  - за положителни мнения. Премести постинга си Черния списък.

# 1 908
Може ли да ми дадете актуална информация за д-р Дафинка Власова? Видях положителни мнения за нея, но са от преди няколко години. Търся си гинеколог, който да ми проведе адекватен профилактичен преглед със съответните изследвания. За момента се колебая между д-р Власова и д-р Марияна Огнянова, която преглежда в МЦ Лора, а също и в света София.
Какво бихте ме посъветвали?

Хубав уикенд на всички Simple Smile

# 1 909
Искам да благодаря на един млад и много кадърен педиатър , който спаси моето дете . Казва се Д-р Рада Маркова, работи в Детска клиника на Академията, хиляди благодарности и дай-боже повече мами да срещнат такива лекари като нея! Разбрах че има и частен кабинет, някой да даде инфо???

# 1 910
Zdraveite!Imam spe6na nujda ot ginekolog,moqta e d-r Candeva,no sled kato pro4etoh nqkoi komentari malko se stresnah!V4era pravih test i se poqvi mnogo bleda vtora 4erta,ta vse pak molq preporu4aite mi nqkoq dobra lekarka! newsm78

# 1 911
Zdraveite!Imam spe6na nujda ot ginekolog,moqta e d-r Candeva,no sled kato pro4etoh nqkoi komentari malko se stresnah!V4era pravih test i se poqvi mnogo bleda vtora 4erta,ta vse pak molq preporu4aite mi nqkoq dobra lekarka! newsm78
ъъ, за къде? София, квартал, тнт?

# 1 912
Izvinqvai,4e ne uto4nih.... Confused Sofiq,jiveq v Ov4a kupel,za predpo4itane e,no ako znae6 nqkude drugade pak moje da spodeli6 Simple Smile

# 1 913
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!
Този форум има правила и е добре, като се регистрирате да ги прочетете!

# 1 914
Здравейте,

Бих искала да добавя в "белия списък" Д-Р ИВЕТ РАЙЧЕВА, изключително мил, кадърен и отзивчив професионалист  newsm51  Тя следи цялата ми бременност и родих при нея нормално...в началото бях на кантар как да родя,но тя ме убеди,че  няма никаква мед. причина да ме реже и че по-хубаво от нормалното раждане няма. Работи в Св. Лазар,но има и частен кабинет на ул. Марица 10  Искрено я препоръчвам Simple Smile 

Дано да съм била полезна

# 1 915
  • София
Много ще съм благодарна ако някои ми препоръ4а добър педиатър в района на красна поляна,разсадника

# 1 916
Искам да запиша тук един прекрасен лекар - компетентен, внимателен и изключително ангажиран с работата си.
Д-р Стоян Пеев - Детска Урология Пирогов.
Малко в скоба на всички майки на момчета препоръчвам да намерят начин да направят на децата си профилактичен преглед около навършването на 1-годишна възраст, това е нещо което е възможно и да не ви кажат, но се оказва доста важно за бъдещото здраве на децата ви.

# 1 917
Д-р Иванов - хомеопат.След като цикъла ми беше полудял за около половин година ме върна в  ритъм още на първия месец от лечението.Сега  работим по друг проблем.

# 1 918
Какво ще кажете за Д-р Стефан Заяков - педиатър от МЦ "Полимед".
Искам да сменя нашата лична и да запиша децата при него.

# 1 919
  • София
От Заяков нямам впечатления, но от д-р Димитрова от Полимед съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт