Аз съм по-големичка от повечето тук, навярно за някои - набор на майка им (над 40-те)...

От известно време чета без да се намесвам, въпреки, че имам доста информация и то - "от кухнята" или "под щанда"...

...
Темата тук вече заприлича на колонките "поздравления" по медиите...
А целта уж е ИНФОРМИРАНЕ, за да могат бъдещите майки да се ориентират в огромната лекарска гилдия.
Една нормална бременност и раждане може да води и селски доктор (и са го правили векове наред!)

За всички би било добре да научават за ПРОБЛЕМНИ бременности и раждания! Както и за особен професионализъм и отношение!
Да, вярно е, че сред масовата корупция в медицината и обширната некадърност, вече прави впечатление човешкото отношение (според Хипократовата клетва, която всички уж полагат) и професионализма (който уж всички титуловани д-ри трябва да притежават)...
Но, нека тук да се поства адекватно ВЯРНА информация на тези, които чакат! А не просто всеки минаващ да се изказва...
Вярно е, че за всяка майка бременността и раждането са уникално преживяване, но...., преди да пишете, задавайте си въпроса Каква е целта на този форум?: Да похвалите? Да благодарите? Да споделите? или Да информирате?
...
За много от лекарите, описани тук като "супер", знам с достоверност и факти, че работят добре само срещу стабилно заплащане и променят отношението си или се крият, ако няма изгледи да получат..... Това важи и за повечето на частна практика. Често, в работата си по НЗОК, те са с различно лице, много по-неприветливо от това в частния кабинет.

Ето защо, нека тези, които предварително са си платили или са направили тази уговорка, да спестят изкаванията си, защото оценките им не са достатъчно обективни.
Бъдете здрави! И честни....!