Бял списък-за София!

• 1 137 045
  • 2 395
  •   2
Отговори
# 525
Съвсем добронамерено - ЗДРАВЕЙТЕ! Wink
Аз съм по-големичка от повечето тук, навярно за някои - набор на майка им (над 40-те)... newsm78
От известно време чета без да се намесвам, въпреки, че имам доста информация и то - "от кухнята" или "под щанда"...   Whistling Такава ми е работата: лекари пред очите ми...
...
Темата тук вече заприлича на колонките "поздравления" по медиите...
А целта уж е ИНФОРМИРАНЕ, за да могат бъдещите майки да се ориентират в огромната лекарска гилдия.
Една нормална бременност и раждане може да води и селски доктор (и са го правили векове наред!) Simple Smile
За всички би било добре да научават за ПРОБЛЕМНИ бременности и раждания! Както и за особен професионализъм и отношение!
Да, вярно е, че сред масовата корупция в медицината и обширната некадърност, вече прави впечатление човешкото отношение (според Хипократовата клетва, която всички уж полагат) и професионализма (който уж всички титуловани д-ри трябва да притежават)...
Но, нека тук да се поства адекватно ВЯРНА информация на тези, които чакат! А не просто всеки минаващ да се изказва...
Вярно е, че за всяка майка бременността и раждането са уникално преживяване, но...., преди да пишете, задавайте си въпроса Каква е целта на този форум?: Да похвалите? Да благодарите? Да споделите? или Да информирате?
...
За много от лекарите, описани тук като "супер", знам с достоверност и факти, че работят добре само срещу стабилно заплащане и променят отношението си или се крият, ако няма изгледи да получат..... Това важи и за повечето на частна практика. Често, в работата си по НЗОК, те са с различно лице, много по-неприветливо от това в частния кабинет. Twisted Evil
Ето защо, нека тези, които предварително са си платили или са направили тази уговорка, да спестят изкаванията си, защото оценките им не са достатъчно обективни.
И мечката скача, очаквайки добра дажба...
От друга страна, интересни биха били мненията на такива, които въпреки, че са си платили, са получили некачествено отношение. Защото, за жалост, има и такива "лекари"!

Бъдете здрави! И честни....! Peace

# 526
След като четеш от известно време, би трябвало да знаеш, че има и Черен списък.Смисъла на поста ти ми се губи нещо  newsm78

# 527
гроун, според теб как се преценява нормалната бременност като такава?
Според мен от специалист.
Постингът ти май наистина не е за тук.

# 528
  • София
Искам да се включа, за да поздравя и да изкажа своето положително мнение към д-р Велев от Шейново, който изроди моето бебе и от който съм изключително доволна. И д-р Денева- педиатър в Швйново, която се грижи за моето бебче и досега.
Изключителни професионалисти, на които можеш да се довериш.
Искам да ви кажа, че раждането ми беше нормално и напълно безболезнено, даже се смеех между напъните.
А д-р Денева е толкова мила към бебчо, че е удоволствие да го водя на консултации.

# 529
  • София
гроун, според теб как се преценява нормалната бременност като такава?
Според мен от специалист.
Постингът ти май наистина не е за тук.

Фокси, абе има известен резон в постинга. като се замислиш, доста от мненията в белия списък специално за акушер-гинеколозите са от типа на - "благодарение на д-р Х имам дъщеря" - което човек би тълкувал, че ако не беше д-р Х, жената нямаше да забременее или нямаше да износи или нямаше да успее да роди живо детето. а всъщност, почти всички просто имат предвид, че са родили при д-р Х и не са имали проблеми - което е и НОРМАЛНО да бъде.

права е жената, че когато бременността няма усложнения и раждането върви гладко, и селският фелдшер може да се справи. аз затова бих приветствала аргументирани похвали - с малко повечеко информация какво точно добро е сътворил въпросният доктор.

# 530
Джам, съгласна!
Обаче дали въпросната г-жа ще се съгласи внучето й да бъде родено от такава бременност, която на ехо не е гледана или да сероди в селската здравна служба- едва ли.
Малко крайна и ненамясто ми се видяха тия думи.

Иначе- наистина и част от другите мнения са смешни.

# 531

др.Стаменов ,  педиатър  З-та градска
др.Сърбинова, педиатър - хематолог  Медицински център Ами Буе 27
Не вярвах, че съществуват още такива хора!Може да им се доверите напълно

# 532
  • Sofia
Д-р Коларов, Майчин Дом. Има го и в Черния списък, но лично аз съм много доволна от него.  И да, благодарение на него имам невероятно създание на 4г и 8м - без излишни лекарства, разтакавания и изследвания. На втория път се получи.

Също така Д-р Диков в същата болница. Естествено персонала на който не бяхме платили се държа безобразно, но такъв е живота...

# 533
  • София
Д-р Иван Цанов  от болница "Вита".Страхотен специалист -АГ,а също и страхотен човек!
Имах проблем-матката притискаше много бебето и имаше реален шанс да родя недоносено бебе или да родя преждевременно.Д-р Цанов проследи изключително съвестно цялата ми бременност и ми назначи напълно адекватно лечение!Резултатът е едно здраво бебче,което се роди 3,640 кг и 53 см.Раждах със секцио във"Вита" -той ме оперира заедно със Д-р Хаджийски и всъщност родих само 8 дни преди термина-Доктора наистина се справи блестящо!Горещо го препоръчвам на всички-много е внимателен и компетентен!В момента лекува моя близка-тя казва,че след многогодишно неуспешно лечение/и десетки различни и неправилни диагнози/най-накрая е попаднала на свестен и некорумпиран специалист!
тел. на "ВИТА" 02/9604950
Успех на всички мамчета с проблеми-дано намерите правилния лекар!

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 23:53 от nikij1979

# 534
Веселинова, имам координатите на д-р Мангъров, но не си се регистрирала да ти ги пусна на лични.

# 535
Кординатите на д-р Ем.Гърчев от Майчин дом София, има ли ги някой. Интересува ме в кои дни преглежда в поликлиниката на МД. С най голямо ЗА ще го включа в този списък.Оперира ме преди 1 год. и сега съм бременна и живот и здраве ще се насоча към него за второ то ми раждане. Благодаря предварително за инфото

# 536
Координати на д-р Николай Драганов(ортопеда) има ли някой и дали работи със здравната каса

# 537
здравеите
за др духовников мога да кажа само хубави неща
национален консултант е - признат
много кадурен 4овек
тои ми следе6е последните седмизи от бремеността
страхотен 4овек
раждах в шеиново - др стан4ев др ненов др цолова
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ
ВЪПРЕКИ 4Е ГИ ИЗПРАВИХМЕ НА ТРЪНИ С БЕБКА СЕ СПРАВИХА СТРАХОТНО
УСПЕХ НА ВСИ4КИ
do kolkoto znam e na godini,no moga da kaja 4e e izrajdal maika mi s men,rodena sam sekcio prez 83 god. sladur stra6en po dumite na maika mi,a i togava e bil mlad de!!! Blush a az sam rajdala v mai4in dom i li4nia mi ginekolkog e nenov ot Sheinovo. vseki ima mnenie,no az sam za Sheinovo!!!

# 538
здравеите
за др духовников мога да кажа само хубави неща
национален консултант е - признат
много кадурен 4овек
тои ми следе6е последните седмизи от бремеността
страхотен 4овек
раждах в шеиново - др стан4ев др ненов др цолова
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ
ВЪПРЕКИ 4Е ГИ ИЗПРАВИХМЕ НА ТРЪНИ С БЕБКА СЕ СПРАВИХА СТРАХОТНО
УСПЕХ НА ВСИ4КИ
do kolkoto znam e na godini,no moga da kaja 4e e izrajdal maika mi s men,rodena sam sekcio prez 83 god. sladur stra6en po dumite na maika mi,a i togava e bil mlad de!!! Blush a az sam rajdala v mai4in dom i li4nia mi ginekolkog e nenov ot Sheinovo. vseki ima mnenie,no az sam za Sheinovo!!!

# 539
  • по света
Д-р Иван Цанов  от болница "Вита".Страхотен специалист -АГ,а също и страхотен човек!
Имах проблем-матката притискаше много бебето и имаше реален шанс да родя недоносено бебе или да родя преждевременно.Д-р Цанов проследи изключително съвестно цялата ми бременност и ми назначи напълно адекватно лечение!Резултатът е едно здраво бебче,което се роди 3,640 кг и 53 см.Раждах със секцио във"Вита" -той ме оперира заедно със Д-р Хаджийски и всъщност родих само 8 дни преди термина-Доктора наистина се справи блестящо!Горещо го препоръчвам на всички-много е внимателен и компетентен!В момента лекува моя близка-тя казва,че след многогодишно неуспешно лечение/и десетки различни и неправилни диагнози/най-накрая е попаднала на свестен и некорумпиран специалист!
тел. на "ВИТА" 02/9604950
Успех на всички мамчета с проблеми-дано намерите правилния лекар!
Абе ни ви ли се струва малко странно,регистрира се новака и ето тук бърза да похвали, че и телефон дава???Обърнете внимание и към трите публикации на този човек.То смешна работа hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт