Великобритания - тема 59 Лятно Морска

• 67 035
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм си приравнявала дипломите в NARIC, ако не ти трябва за допълнително обучение или нещо подобно не се занимавай изобщо, защото това което казват само е на коя степен на наглийско образование отговаря въпросната диплома: GCSE, бакалавър и т.н.

Това, което разбрах от Google  е че British Psychological Society определят какво му е нужно на един чужденец, за да практикува тук. Най-добре се свържи с тях, тъй като информацията им е много оскъдна, но доколкото разбрах надали ще можеш да започнеш директно, може да се наложи да доучваш или да държиш изпити, отгоре на това ще искат английски опит, но най-добре те ще те насочат. Може да се окаже, че не им е нужен NARIC и че те си имат някаква тяхна си система за приравняване на дипломата.

# 76
  • Bristol
Aз бях останала с впечатлението и че Naric ти казват какво ти липсва и колко да доучваш, но идеята на varnagirl е отлична! Черпиш инфо от извора. Щом професията е регулирана и изисква членство в организация, това е най-правилното място да се попита.
Dejie, работила съм за агенции, много е важно да имаш добри отношения с агента си. Ако си нов и още не те познават, може да те метнат на някое по-лошо място, но харесате ли се, можеш да разчиташ на тях да те прехвърлят другаде. Агентите също са хора, така че някои са свестни и приятелски настроени, други са начумерени и неприятни за комуникация. Късмет с намирането на работа!

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 10:28 от Merry

# 77
  • UK
Благодаря ви, днес му се обадиха за още едно интервю, много оптимистично сме настроени, защото му се обаждат, явно харесват сивито му и опита му и има предложения, въпреки, че всички ни предупреждаваха, че там бг опит не означавал нищо и ни съветваха да приема и да почва какво да е за първа работа, да не подбира.  Rolling Eyes
Мери, мисля че разбирам. С тази агенция конкретно си взеха довиждане, агентката буквално го беше излъгала за много неща преди да отиде да види и да работи на място. Вероятно и този отработен цял ден няма да му се заплати.  

Силвър рейн, приравнявахме в Нарик сертификатите на мъжа ми, той е заварчик, за тях е важно на каква степен отговаря квалификацията му придобита тук, по същия начин както в България са на степени. Но от много места чувам, и тук съм чела, че всъщност за много професии това въобще не е нужно да се прави и е само излишно наливане на пари. Увери се първо, че за твоята професия това наистина е нужно. Тук в темата също има висшистки, които казват, че дори не са им искали да им видят дипломата при наемане на работа.  

# 78
С това успях да изчистя петната по униформата на малкият. А колко униформи преди това изхвърлих докато го открия  Twisted Evil

Благодаря,но на мен тест мазни петна не ми е вадил,ако някой знае английски препарат за петна ,от който е доволен,моля  да препоръча.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 11:33 от sesilbg

# 79
  • Пазарджик/Лондон
Изпуснала съм новата тема, чак на 6 страница се записвам ooooh!.

# 80
Въпрос към живеещите в/около Бристол. Плануваме разходка до там, но ще сме само за 1 ден. Какво можем да посетим с малко дете? Отиваме при роднини, които ще са цял ден на работа, така че ще разчитаме на джи-пи-ес-а и предварително набелязани цели Simple Smile

# 81
  • Манчестър
Въпрос към живеещите в/около Бристол. Плануваме разходка до там, но ще сме само за 1 ден. Какво можем да посетим с малко дете? Отиваме при роднини, които ще са цял ден на работа, така че ще разчитаме на джи-пи-ес-а и предварително набелязани цели Simple Smile

Мери е твоя човек....

# 82
  • София
С това успях да изчистя петната по униформата на малкият. А колко униформи преди това изхвърлих докато го открия  Twisted Evil

Благодаря,но на мен тест мазни петна не ми е вадил,ако някой знае английски препарат за петна ,от който е доволен,моля  да препоръча.
Аз от това съм доволна. Накисвам, търкам и в пералнята. Мисля, че има и за цветни дрехи.
http://www.vanish.co.uk/products/vanish-gold-for-whites/vanish-g … for-whites-powder

# 83
С това успях да изчистя петната по униформата на малкият. А колко униформи преди това изхвърлих докато го открия  Twisted Evil

Благодаря,но на мен тест мазни петна не ми е вадил,ако някой знае английски препарат за петна ,от който е доволен,моля  да препоръча.
Аз от това съм доволна. Накисвам, търкам и в пералнята. Мисля, че има и за цветни дрехи.
http://www.vanish.co.uk/products/vanish-gold-for-whites/vanish-g … for-whites-powder

Благодря ще видя дали има за цветни дрехи!

# 84
  • София
В София има Вениш за цветно пране. Но нашите петна не ги чисти.
Най-добре за мене е почистване с обезмаслител и после натъркване с тест. Накрая го мятам в пералнята.
Скоро Скъпия си беше омазал панталона с масло докато оправял таксито. Изчисти се за 2 изпирания по горния начин.

# 85
  • Bristol
Твоето детенце на колко е? Май беше още малко, а и зависи времето как е. Кога ще идвате? За в момента прекрасен маршрут е с Bristol Ferry Boat (червената линия) да отидете до ss Great Britain, това е едната landmark на града. Ако искате влезте и разгледайте, направено е много добре, но половин ден си отива там в разглеждане. Продължавате с ферито и попитайте коя спирка е най удобна да отидете на Brandon Hill. Там има плей ерия за деца, а на върха е друга landmark на града, Cabot tower. Вижте кога е отворена, безплатна е за посещение. Паркът е пълен с дружелюбни катерички и ако имате лакомство под ръка да им дадете, те трудно издържат на изкушението Wink
Друг маршрут, като за малко дете, Bristol zoo. Те всички паркове са еднакви и аз избягвам такива "забележителности" плюс влезете ли веднъж трудно се излиза  Mr. Green Но зоопаркът е точно до Clifton suspension bridge, третият landmark на Бристол и обсерваторията, която е на върха на един хълм. От там е входа за пещерите, които имат излаз на Avon gorge с гледка към града и моста, но не съм сигурна дали може там с малки деца.
Трети вариант, ако сте любители на Banksy, нали това е родния му град Wink или просто street art в интернет могат да се намерят trails, по които да минете, в центъра на града са. Като казах street art и се сетих за една статия в ББС, която мярнах скоро, Home affront Има интересни снимки и от Бристол  Flutter

# 86
  • София
В София има Вениш за цветно пране. Но нашите петна не ги чисти.
Най-добре за мене е почистване с обезмаслител и после натъркване с тест. Накрая го мятам в пералнята.
Скоро Скъпия си беше омазал панталона с масло докато оправял таксито. Изчисти се за 2 изпирания по горния начин.

Тук Вениш е по-различен от този, който е по българските търговски вериги. И аз не бях доволна от него преди да дойда тук и бях доста скептична към него, когато реших да го изпробвам отново тук, но видях завиден резултат. Доволна съм.!Не мога да твърдя, че той е най-доброто средство за такива почиствания, защото има още какво да се пробва, но твърдя, че определено има разлика между този, който се предлага в БГ и този, който се предлага тук Wink

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 01:35 от dmm

# 87
Merry, благодаря!   bouquet
Дребното е почти на 2г. Планираме след 2 седмици да дойдем.

# 88
  • Bristol
Merry, благодаря!   bouquet
Дребното е почти на 2г. Планираме след 2 седмици да дойдем.
Няма защо Simple Smile Аз малко като рекламен агент на Бристол съм  Laughing С две годишно ще ви е трудно да разгледате града и усетите атмосферата, но дано имате късмет с времето. Следващия месец идват и статуите на Shaun the sheep от Лондон в родното си място, Бристол. Ще има мобилна апликация с карта, обикновено избират да ги сложат на ключови места за града. Така че се оглеждайте,Full list of all 70 Shaun the Sheep sites in Bristol.

# 89
  • До хладилника, който обичам
Петна най-добре ми чисти течният препарат за петна от Лидл, който тук в нашите Лидл го няма Confused Ще си организирам внос.

Общи условия

Активация на акаунт