Великобритания - тема 59 Лятно Морска

• 67 069
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Манчестър
Петна най-добре ми чисти течният препарат за петна от Лидл, който тук в нашите Лидл го няма Confused Ще си организирам внос.

Как изглежда? Какво имаш предвид ,че го няма тук? Има го в БГ и го няма в УК или обратното?

# 91
Петна най-добре ми чисти течният препарат за петна от Лидл, който тук в нашите Лидл го няма Confused Ще си организирам внос.
Как изглежда?
https://picasaweb.google.com/113712586659058256042/Additives#6136189695331652354

# 92
  • York
Аз съм много доволна като цяло от почистващите продукти на Lidl. На мен сега ми се пада малко далеч, но шоколадовия аромат във въздуха от фабриката на Нестле няма как да го пропусна. Целия район само на това мирише  Shocked

# 93
  • Манчестър
Как изглежда?
https://picasaweb.google.com/113712586659058256042/Additives#6136189695331652354

Снимката дава много препарати. кой е н Лидл .

# 94
  • До хладилника, който обичам
Води се pre-wash препарат за яки на ризи и подобни, спрей. Обичам спрейовете, не се налага да търкам и да го мисля. Тук в Лидл намирам само oxi варианта прах за добавяне в пералнята, но не и спрея. Наистина ефикасно ми вадеше петната.
Обичайно ползвам спрей и след това добавям допълнително окси препарат, според тежестта на петната. Тук извъртях всички спрейове, може и да ми се струва, но никой не е така ефикасен.

# 95
  • След завоя в дясно
Охi спрей взех от Poundland. Не  го  бях ползвала досега, една  приятелка го препоръча и останах доволна и цената е добра.

# 96
Може ли да ме "светнете" - с каква цел са отделните кранове за топла и студена вода в УК? Още повече в банята,където сутрин хората си мият зъбите и си правят тоалета?

# 97
Хахаххаха, на този въпрос отговор няма. Мани, ми и смесителят в кухнята ми е разделен.

# 98
За щастие в квартирата,която е наел мъжът ми ,само в банята са отделни крановете.Но пък да си мием зъбите със студена или с гореща вода  Rolling Eyes

# 99
Ами отделно са крановете, защото традиционно англичаните първо пълнят вода в мивката (от двата крана) и после я използват, за да се мият. Не ползват течащата вода. При къпане пак така. Не се изплакват след ваната, просто я пълнят, слагат пяна, киснат се там колкото се киснат и излизат с пяна и слагат халат. Не изглежда много хигиенично, ама традиции... Но пък за другояче свикнали като нас продават едни адаптори, които се прибавят към крановете и става реален смесител (поне за душ съм ползвала такъв адаптор, в аптеките се продава).

# 100
Мерси,тъкмо се чудех как ще го побългаряваме

# 101
Чиниите също си мият... Хм. Както е и къпането. Ние си мием зъбите със студена вода по принцип.

# 102
  • оттам, откъдето започва България
Аз също се изненадах като дойдох на гости в Англия. Слава Богу, децата бяха решили проблема в кухнята поне, че да може да се мият чиниите с топла, а не с гореща или студена вода. За сметка на това много неща ми харесаха, така че се преживява и поправя този недостатък /за нас/.

# 103
Да, това да е кусура.  Simple Smile А и можеш да го направиш така че да ти е удобно.

# 104
Следващия месец идват и статуите на Shaun the sheep от Лондон в родното си място, Бристол. Ще има мобилна апликация с карта, обикновено избират да ги сложат на ключови места за града. Така че се оглеждайте,Full list of all 70 Shaun the Sheep sites in Bristol.

Дано да ги видим тези овчици! Страхотни са!

Общи условия

Активация на акаунт