Нашата сватба през 2015 - тема 9

• 55 748
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
Това са наши шаржове, един приятел които прави анимация ни ги нарисува, бяха 3 модела, всички свързани със случки от живота ни. Бяха мн забавни и почти всички ( 40 бр. ) бяха "откраднати " от гостите ни които също много ги харесаха Simple Smile Добре , че си запазих по една от вид за спомен Simple Smile

# 121
Добро утро момичета, благодаря ви за предложените варианти ще разгледам и ще видим какво ще измисля... ЗАЯ права си , избрал си ме е такава и всеки знае за  разликата ни, но мен ми се иска поне на фотосесията и снимките от изнесения ритуал да съм малко по-височка, иначе и нашата разлика е в см и килограми е 36 Wink
А що се отнася до обувките, задължително трябва да са с платформа отпред, иначе както казвате най-много час и трябва да ги събуя..... ще имам и резервни за след това, ако ми стане неудобно и немога да издържам с тях...

# 122
Момичета, добро утро, да ви попитам някой ще прави ли изнесен ритуал в София и може ли да препоръча водещ? Нервивам се, че не мога да си намеря...благодаря  Hug

# 123
Добро утро, момичета!
Патенце, всичко е много красиво!

И аз качих няколко снимки в албума!

# 124
Здравейте! Някой знае ли дали този сайт са коректни, добре ли са ушити роклите, колко струва доставката и всички тези подробности, които са важни при online пазаруването?
http://www.dylanqueen.co.uk/wedding-dresses/?ref=googleads&g … RXGjpoaAv7o8P8HAQ

# 125
Алечка, Кисче и Патенце Честити сватби! Да сте много щастливи, да се обичате и подкрепяте винаги!
Патенце снимките, които си качила са много хубави! Изглеждате страхотно, а и жълтото стои много по-добре от колкото си го представях Simple Smile И аз се загледах в бутилката - супер е направена!
Алечка сиаеш! Simple Smile

Марая честити обувки - много са хубави и изглеждат удобни Simple Smile
I love много ми харесва тортата - така наречените съблечени торти Wink Много са яки! На мен ми е далеч от темата иначе и аз ги гледам много Simple Smile  Обувките също са ти много хубави!
Бети много са сладки обувките макар и много далеч от мен Simple Smile
Лейди много сладко са го замислили твоите момичета! И тортата е един път Wink
Джия аз си правя моите неща на Photoshop. Не знам обаче ти доколко познаваш програмата - аз лично това което правя не е никак сложно, но аз си работя на Фотошоп постоянно...

Аз пък не съм съгласна за това, че задължително трябва да пробвате точно халките които поръчвате. Казвам го от личен опит и като съм се доверила на точно определен магазин. Знаехме какво искаме и двамата, разгледахме каталога и аз почти веднага намерих моята. След още малко търсене намерихме и неговата. Станаха за 3 седмици и са идеални! Не съжалявам и за секунда нито пък той Simple Smile
За обувките също ще се изкажа с малко непопулярно мнение - моите са 13 см., супер са ми удобни и нямам резервни. Сигурно някъде в ресторанта през ноща ще ги зарежа и ще продължа боса, но чак пък още в църквата... Но това супер много зависи как сте свикнали! Аз съм постоянно на ток и не ми пречи. Миналата година изкарах две сватби на по 15см (милото нямаше как да дойде с мен и нямах ограничение във височината Wink ). Само на втората защото беше градинско парти след церемонията смених токчетата с платформи, но пак същата височина. За това супер много зависи как сте свикнали Simple Smile

# 126
Алечка,чного си хубава.Роклята ти е прекрасна!и С тази лилавата панделка на талията така я отваря,толкова готино стои.И прическата ти с тези малките бели нещица е супер и грима.Товая кумата ти ли е с лилавата рокля?
Патенце и вие сте много хубави.Чудесна снимка!Тази крепост сега ми е позната,ама не се сещам къде е? newsm78 чакаме включване и от кисчето

# 127
Мис Б.  Благодаря! Кумата я нямам на снимка още. Това е моя приятелка.

# 128
Алечка, Патенце, много сте красиви! Усмихнати и щастливи изглеждате. Разкажете малко за самия ден, на мен ми е интересно да чета за сватби   Mr. Green

Вети, благодаря ти! Само се притеснявам дали тортата няма да е суха, понеже никога не съм опитвала такава гола торта  Laughing, но моя приятел каза, че ако е, ще я полеем с вода и захар. Никой нямало да разбере.
За обувките-да, много е важно кой с какво е свикнал. Аз ще се пробвам, а като не стане, ще ги хвърля по някое време и продължавам боса.

# 129
Алечка , Патенце  много сте красиви , и аз чакам разкази за сватбите Simple Smile

# 130
Момичета къде могат да ми направят таблото-замък?В някое рекламно студио,фотостудио ли?
Статив агентката има.Трябва само да ми го разпечатат в голям формат.Но не знам как да стане.Дали да избера някой хубав замък,цветна фотография или черно бял-нарисуван още се чудя.Братовчедка ми каза, че можел да се отцевети и на фотошоп.Къде да попитам да ми го направят?Дайте идеи.

# 131
Мис знам, че Офис 1 разпечатват на доста големи формати. Там обаче не мисля, че ще седнат да ти го оформят. Принципно с подобни неща се занимават рекламните агенции, но не знам дали някой ще те приеме за едно единствено нещо, а и мисля че ще излезе твръде скъпо. Нямаш ли някой който може просто да ти го оцвети или да го оформи както искаш? Пронципно за печат се ползват векторни програми, но за това и фотошоп ще ти свърши работа.
Някой познат или ти самата да го оформиш и просто да го занесеш някъде да го принтират. Това е моя съвет Simple Smile

# 132
Имам малко време, та да разкажа!

Всичко в деня ми беше много спокойно. Пийнах си кафе и отидох по гримове и прически. Направиха ме супер. После отидох в мама. Дойдоха моите момичета и ми помогнаха да се облека. Снимахме се и си пийвахме, докато чакахме да дойдат да ме вземат. Решихме да маскираме една моя приятелка на булка. Сложихме я на един стол, забулена с було и заобиколена от момичетата. Аз се скрих на терасата. Дадохме и и един чук Grinning Физиономията на ММ беше безценна. После аз се показах и ми търсиха обувката. Тропнахме едно хоро пред блока и заминахме за ресторанта. Церемонията беше в градината. Татко ме заведе до олтара. Много беше красиво и разчувстващо. Едвам се сдържах да не се разплача.
Посрещнаха ни в ресторанта и ни захраниха. Ритах менче и ми се паднаха близнаци  Joy Разчупихме питката на две абсолютно равни парчета, ама ние сме си и в семейството равни и на една вълна. После започна партито. Беше много весело, имахме специална изненада от парти агенцията = танцова формация. Много бяха готини и раздвижиха гостите. През цялата вечер беше супер забавно, много танци и усмивки. Всички гости ни поздравиха за веселата сватба. Стояхме до 2 часа в ресторанта.

Стана много дълго, така че ако някой има въпроси за нещо конкретно да пита Simple Smile

# 133
Алечка ,патенце нямате идея как ме разчувствате като гледам снимките ви . Щастлив и дълъг семеен живот ви желая !

# 134
[color=magenta]Вети, да наистина не си заслужава да се занимавам с рекламните агенции.Аз много искам сама да си го направя, но н Фотошоп ме няма,избщо не знам как.Може би просто да си харесам някаква снимка от интеренет на замък и да я занеса да ми я разпечатат голям хормат в някое фото. newsm78
[/color]

Общи условия

Активация на акаунт