Нашата сватба през 2015 - тема 9

• 55 759
  • 779
  •   1
Отговори
# 135
Днес си запазих час за прическа и грим. Нямам точна идея каква ще е прическата, но това ще го уточним на пробната, която ще трябва да избера кога да я направя. Мисля си да я съчетая с някой повод- рождения ми ден или предсватбената фотосесия.
Вие в колко часа ще отидете за прическата? На мен ми каза 12 часа, но ми се струва късно. Мисля си, че вземането ще е към 3 часа  и не знам дали не е късно да отида чак в 12.  newsm78

Честито на всички момичета за обувките.  Simple Smile
Като гледам повечето май сте със сандали. Само аз ли ще съм със затворени обувки?  newsm78
Обикалям за кой ли път магазините и няма нищо подходящо.  ooooh!

Зая, чудесна изненада си направила на мъжа си.  Simple Smile

Alady, много хубаво парти си имала.

Патенце, много сте хубави. И украсата ви също. Когато имаш време ще те очакваме за по-подробен разказ.  Simple Smile

Алечка, честито и на вас. Много хубави снимки. Роклята ти е много красива.  Hug

# 136
  • София
mariq91 Трябва да говориш с гримьорката си колко време ще и трябва на нея,за да те гримира, аз бях на прическа от 9.30,12 грим,14 ни беше фотосесията ( нашата беше преди сватбата),а гражданският брак в 16. Въпреки че бях толкова рано - косата ми не мръдна цял ден/вечер -много съм доволна  Peace

Много сте хубави всички  Hug

# 137
Mariq91 за моята сватба прическата ми беше от 9.30 часа до 11.30 часа.После отидох на грим от 11.45 часа до 12.45 часа.
За прическата си отдели горе-долу два - два часа и половина.Казвам го от собствен опит.Времето за направата на сватбената ми прическа беше близо 2 часа.А прическата ми за сватбата на Алечка ми отне два часа и половина.
Гримът е около час.
Прецени си добре времето за да ти е спокойно, а не да бързаш и да се притесняваш дали ще успееш.
Честито на новите булки.
Сватбата на Алечка беше много красива.Всичко беше перфектно.И аз да се похваля станах й шаферка заедно с ММ и с една нейна приятелка, понеже тримата бяхме облечени в цвят от една гама  Mr. Green, нищо че бяхме в цвят различен от сватбения  Mr. Green

# 138

Решихме да маскираме една моя приятелка на булка. Сложихме я на един стол, забулена с було и заобиколена от момичетата. Аз се скрих на терасата.
Хахахаха супер идея със сигурност ще я взаимствам. Simple Smile

# 139
И аз не съм на ти с фотошопа. Не искам кой знае какво. Само картички с номерата на масите. Не ми се дават 30-40лв. за това.

# 140
Алечка, Патенце, прекрасни сте! Много ви се радвам и ви пожелавам винаги да бъдете толкова щастливи, както в сватбените си дни!  bouquet

Alady,страхотно парти са ти спретнали: прекрасна идея! Laughing

Да се похваля: поръчахме си днес халките! Много съм щастлива! Бях ви казвала за тези, в които и двамата се влюбихме! Разбира се върнахме се днес точно за тях- други не искахме да мерим и двамата! Ще са по-скъпи от предвиденото, но смятаме, че си заслужава за нещо, което ще се носи всеки ден. Качеството на работата в ателието също ми направи впечатление, както и отзиви от познати. Най-интересното е, че искахме днес по обяд да ги поръчаме, уж да няма много хора....какво се оказа....вътре беше пълно, а отпред чакаха още две двойки за халки...разходихме се и отидохме когато няма никой. Около месец ще ги правят, но не бързаме така или иначе. Laughing

# 141

Да се похваля: поръчахме си днес халките! Много съм щастлива! Бях ви казвала за тези, в които и двамата се влюбихме! Разбира се върнахме се днес точно за тях- други не искахме да мерим и двамата!

И как ще искате да мерите други? Тези са просто феноменални-класически, изчистени и в същото време не прости! И аз съм влюбена в тях  Heart Eyes

# 142
Зайче, изтървала съм как изглеждат халките ви. Честито за единодушния избор!
Моля ви дайте съвет пък на нас за халките, решихме да са бяло и жълто злато и да няма камъчета. Но аз искам да са гравирани с орнаменти, а мъжа си я иска проста бе проста без 1 чертичка! Казва тези, които харесвам били хубави, ама за жена. Е аз пък няма да тръгна с типичната обикновена халка.  Четох някои пишете "избрах си халка, след малко ровене и мъжа". Това значи ли, че са ви различни или трябва да са си копия винаги?

# 143
  • София
Зайче, изтървала съм как изглеждат халките ви. Честито за единодушния избор!
Моля ви дайте съвет пък на нас за халките, решихме да са бяло и жълто злато и да няма камъчета. Но аз искам да са гравирани с орнаменти, а мъжа си я иска проста бе проста без 1 чертичка! Казва тези, които харесвам били хубави, ама за жена. Е аз пък няма да тръгна с типичната обикновена халка.  Четох някои пишете "избрах си халка, след малко ровене и мъжа". Това значи ли, че са ви различни или трябва да са си копия винаги?

Нашите халки са различни. След дълго обикаляне и търсене в крайна сметка решихме, че вкусовете ни се разминават и затова всеки си избра модел, който на него му харесва. Гледахме само да са сходни визуално. И така ги поръчахме - различни модели, но си приличат и не си личи, че са различни  Peace

# 144
Момичета да ви се похваля , преди малко свършихме страшно трудната задача с разпределението на гостите по масите . Доста беше сложно , но се справихме  newsm44. Е ,  100 % ще има някой недоволен , ама какво да се прави , няма как , мисля че намерихме оптимално добро разположение за всички .

# 145
  • София
Момичета да ви се похваля , преди малко свършихме страшно трудната задача с разпределението на гостите по масите . Доста беше сложно , но се справихме  newsm44. Е ,  100 % ще има някой недоволен , ама какво да се прави , няма как , мисля че намерихме оптимално добро разположение за всички .

Това наистина си е една от най-трудните задачи  Peace

Ние пък живот и здраве неделя трябва да си вземем видеото,нямам търпение вече  Laughing

# 146
ооо ако имаш сватбено клипче  , ще се радвам да го споделиш с нас  Wink

# 147
лЕЙДИ, това наистина си е една от трудните задачи  Simple Smile браво на вас
Мария 91 мен ще ме взмемат около 2 часа,3 е подписването,моята прическа е от 1о и 30 и после грим на едно и също място. Simple Smile И аз много се чудех дали пък няма да отида рано,но други часове нямат,а и момичетата ме увериха,че нищо няма да ми мръдне.Грима едвам го уредих,много хвалена тази,много нещо.Ще я видим.

# 148
Честито на всички нови госпожи, пожелавам ви дълъг семеен живот изпълнен с много щастие и незабравими емоции.
При мен няма нищо ново, но ви чета редовно Simple Smile

DreamComeTrue ние сме с изнесен ритуал. Ако искаш пиши ми на лично и ще ти дам координати на нашата водеща. Нашата сватба още не е минала,  дж-ят ни препоръча 2 водещи и вече от личната среща с момичето много ни допадна и се спряхме на нея.

# 149
Момичета,разгледах снимките-много сте красиви  Hug
Сега да се похваля,днес със свекито отиваме да пробвам рокли Simple Smile Не вярвах,че толкова много ще се вълнувам,но коремчето ми е на топка Grinning Grinning Grinning Ние малко бяхме спрели с организацията,но сега продължаваме напред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт