Нашата сватба през 2015 - тема 9

• 55 764
  • 779
  •   1
Отговори
# 150
Аз наистина се притеснявам като ми казва 12 часа да отида за прическата. Наистина имам 3 часа до вземането (което не е сигурно, че ще точно тогава де), но предпочитам да съм готова и да чакам, отколкото мен да ме чакат. Другият вариант е да й кажа, че ще ми е по-рано фотосесията и трябва да съм готова по-рано. Тя си прави планове 1 и 30 да съм готова, което не знам как ще стане.

seangelova, аз говорих с фризьорката и тя ми каза, че поема ангажимента да се свърже с гримьорката и да я запази за мен. До колкото разбрах преди да се направи прическата се прави гримът.

Зая, честито за халките, но и аз съм ги пропуснала.

Шоколадче, и ние искахме халките ни да са бяло и жълто злато, без камъчета. Толкова обикаляхме и  разглеждахме, но нищо не ни хареса. Накрая си имаме халки само от жълто злато, моята е с камъчета и много си ги харесваме. Абе, изобщо нищо общо с първоначалната ни идея. Вземете си това, което ви хареса. Нашите са еднакви, само че моята е с камъчета. Точно тези камъчета я правят по-различна и много красива.

Alady, наистина сте отметнали много важна задача. Браво на вас.

# 151
  • гр. София
Момичета, здравейте! Вчера ходихме с ММ до Асеновград за първа проба на прословутата ми рокля. Представях си я по един начин, а накрая станаха 3 модела, от който трябваше да избера. Избрах тази с многото дантела.Но 2 часа проба и чудене. Е, идеше ми сама да си тегля ножа. Никога не съм била толкова претенциозна и объркана най-вече  Sad Но, смятам този екшън да свърши, когато отида на втора проба и вече всичко е готово. ХА, дано да мирясам. Съвета , който ми дадоха за бельото е да си сложа телесен цвят.Роклята малко прозираше, но пък не бяха сложоли все още хастар. Ето първия вариант,който си представях
Скрит текст:
Втория
Скрит текст:
И накрая се спрях на третия
Скрит текст:
А ето я и отзад
Скрит текст:
Допълнително ще ми сложат силиконови презрамки за бюстието,щото бюст голям, но увиснал  Mr. Green
Попаднахме и на ателие златарско, в което като казахме каква ни е идеята за халките, ни предложиха да направят мостра за магазина, а ако я харесаме можем и да си поръчаме. Такова обслужване, наистина с отношение към клиента. Халките ни искаме да са с елементите на безкрайността(такъв е годежния ми пръстен) И ако може вътре да ни напишат нашия обет( заглавието на нашата песен - " While your lips are stil red!". Ако не стане , ще делим фразата на две.
Голям смях беше по пътя с ММ- вълнувахме се и обсъждахме първия ни танц. Искаме хем да е танц, хем да пресъзаддем нашата история- Първо започва Нашата песен, след това сякаш Дж се е объркал и пъска част от чалга, Алекс отива уж да се разправя с него и започва нежна музика. На дансинга ще има балони сърца с хелий- олицетворяващи търсенето на ЛЮБОВТА. Ще танцувам с всеки един и ще ги изпускам.С разбито сърце Sad След което на Офспринг влиза ММ  наперен и той тъсещ своята Принцеса.И тъй като сме се запознали в сайт за запознанства измислих след това все едно всеки щрака на таблет на фона на тази  песен" Седнало е Джоре дос, седна на лаптопа,ти лудо джоре дос ти си лудо джоре, Да си чати джоре дос да си чати джоре ти лудо джоре дос ти си лудо джоре'. След което уж сме на първа среща и започва музиката от Криминале.След което нещо малко съблазнително, но умерено. И хайдее аз съм с коремче. В очакване не бебчето ни.Започва някаква детска песен ММ търчи с памперс на главата ,а аз със биберон. Накрая, ако дъщеря ни се навие на щуротията ще дойде- вече пораснала и ще завършим с Нашата песен гушнати тримата. А на мултимедията ще пише Представя ме ви сем. Бунови>

Лелеее, цял  роман  Mr. Green

# 152
Момичета, опитах се да вляза да видя халките на ЗАЯ, но явно паролата е сменена. Thinking

# 153
Такааа, съжалявам, че всях смут с халките на Зая, просто толкова много ги харесах, че не се стърпях! Аз не съм ги виждала в албума, но не се усетих. Ако тя прецени, ще ги качи.

Марая, модела, на кайто си се спряла, най-много ми харесва и на мен. Изглеждаш чудесно с роклята!

# 154
А, паролата?

# 155
[color=magenta]Марая,имало е преживявания, но роклята е супер. Wink
Момичета,спешен въпрос-кажете какъв формат са ви таблата за гости,който ще има?Аз нямам представа от формати.
Примерно А 10, А 20 колко  е като големина newsm78
То е ясно,че трябва да е голямо,ама като не знам колко точно да ми го разпечатат.[/color]

# 156
Хахаххаа I ♥ ще ме умориш  Joy Качила съм халките да ги видите в албума ми и да мирясате  hahaha Дано ви харесат!

Марая, мисля, че си се спряла на най-хубавия вариант! Прекрасна си!

# 157
Здравейте момичета Simple Smile

Шоколадче мен си цитирала с ровенето на милото Wink Нашите са съвсем леко различни - моята е крастосана на две места като плитка и оформя нещо като безкрайност, а неговата е просто две халки слепени. Иначе са еднакви цветове и мм-три. Аз знаеш, че искам хем да е супер изчистена хем да не е най-обикновената възможна. А милото иска изчистена. За това като видях моята в каталога веднага знаех, че е тях, а на милото му отне съвсем малко преди да намери и той своята. Simple Smile
Зая много ми харесват вашите халки!
Марая на мен пък втория вариант най ми хареса като че ли. Но е важно ти как се чувстваш най-добре. При всяко едно положение това е Твоята рокля! Стои ти превъзходно Simple Smile
Мис такова нещо като А20 не съществува, а А10 е пощеснка марка Wink Големите, които на теб биха ти свършили работа са А2 или А3 - зависи от таблото. Попитай и агентката колко й е голям статива и по това ще прецениш кой е твоя размер.
Аз защото имам 6 или 7 маси и ще ползвам А2, но самите листа с разпределението ще са малко по-големи, че да се виждат Simple Smile

На мен вчера ми пристигна последната шаферска рокля и съм много доволна. Момичетата ще дойдат в нас неделя да пробват, но съм сигурна, че всичко ще е наред.
Иначе снощи сънувах подписването... Това ми е за първи път. Сънувах, че закъсняваме и сме забравали всичко та трябваше да се връщам вкъщи да взимам чашите, документите и видители сващите... Не ми е лесно  Laughing Предполагам, че го сънувах това защото още нямам рокля за тогава и малко почвам да се притеснявам ама все ще намеря нещо за един месец Simple Smile

# 158
Мис ето линк с таблица на размери
Скрит текст:
прецени по това колко ти е голям статива.
Марая много хубава рокля си избрала стой ти много добре ! Много як сценарий сте измислили за танца , ние с мм както гледам май ще се клатушкаме като патенца Mr. Green ( не е от най танцувалните хаха ) , въпреки , че казва ще видиш какъв хубав танц ще направим хаха

# 159
Марая, поздравление за избора на рокля. Сценарият за първия танц също е много интересен.  Simple Smile

Зая, много хубави изчистени халки.

ММ си купи обувки. Остават му само риза, колан и бельо. А аз си нямам нищо!  Crossing Arms

# 160
Марая, прекрасна си  Heart Eyes

Ние на първия танц бяхме баш като патенца  Laughing ММ не е много танцувален, но въпреки това се получи добре.

Някой питаше за часове за гримове и прически. Аз бях в 9 на грим, в 10 на прическа. До 12 бях готова. Взеха ме в 4. Имах време да обядвам (мнооого важно, защото после няма да ви се яде) и да се облека спокойно. Нищо не ми мръдна до края на купона.

# 161
  • София
Брей,изненадвате ме,аз пък за 1 път чувам гримът да се прави преди прическата  newsm78

Марая вие сте пълни с оригинални идеи   bouquet
Как ми се иска веднъж и аз да съм поканена на някаква по-интересна сватба, която да е направена с толкова внимание,дори към най- дребните неща,по които май Зая е специалист.   bouquet Laughing И на Мис идеята със замъка е много хубава,дано успееш да я реализираш  Simple Smile Oпределено си личи и гостите разбират кога една сватба е направена с любов,желание и внимание  Heart Eyes

# 162
На мен фризьорката ми каза, че се прави лек грим преди прическата, за да мога да добия горе долу някаква представа как ще изглеждам. Определено ще говоря обаче с нея да ми измести часа по-рано, защото така няма да се чувствам спокойна. Веднъж вече на бала ми съм си патила от такива неща, не ми се иска да се повтаря.

# 163
Мария, наистина ако имаш възможност дай си време. По добре да си седиш у вас и да чакаш, отколкото да трепериш дали е успееш  Peace

# 164
Благодаря, момичета  bowuu 24 часа са минали едва, а вече ги чакам халките с нетърпение! Laughing

seangelova, тази сватба провокира някаква творческа страна в мен, която не знам къде се е крила толкова време  newsm78

Иначе след етикетите за алкохола, започвам да се замислям за разпределителното тало, което съм си набавила още преди 3 месеца:за основа (с карта на света и отбелязано мястото, с изписани на латиница нашите имена отдолу и датата на сватбата). Дори си взех малък статив от Джъмбо (на всичкото отгоре го и украсих  Joy ), който е за поставяне върху маса, но след като ресторанта разполага с голям такъв, който изглежда прекрасно- ще използваме него и ще творя за него украса на нов ред... Остава да измисля как по-интересно да направя и закрепя притурките с имената на гостите по маси  на прословутата тема "пътешествие" newsm78

За подготовката в сватбения ден при мен е така: 11:00-13-13:00 прическа в салона; настаняване в 14:00 в хотела, който е на 5мин; 14:30-15:30 грим, хапвам за 10 мин и се обличам за 10,  и в 16:00 чакаме кумът и младоженецът да дойдат да ни вземат с кумата и да се снимаме до 18:00; 18:15-18:30 сме при събралите се гости, 18:45-19:00 (баш по залез слънце, както сме написали на поканата) дръпвам министерския подпис и влизаме в ресторанта  Peace

Общи условия

Активация на акаунт