Нашата сватба през 2015 - тема 9

• 55 765
  • 779
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Зая,а вашата тема като е пътешествие,ще има ли някакво пътешествие  след сватбата ( може да си казвала вече,но не помня  LaughingFlutter

# 166

Голям смях беше по пътя с ММ- вълнувахме се и обсъждахме първия ни танц. Искаме хем да е танц, хем да пресъзаддем нашата история- Първо започва Нашата песен, след това сякаш Дж се е объркал и пъска част от чалга, Алекс отива уж да се разправя с него и започва нежна музика. На дансинга ще има балони сърца с хелий- олицетворяващи търсенето на ЛЮБОВТА. Ще танцувам с всеки един и ще ги изпускам.С разбито сърце Sad След което на Офспринг влиза ММ  наперен и той тъсещ своята Принцеса.И тъй като сме се запознали в сайт за запознанства измислих след това все едно всеки щрака на таблет на фона на тази  песен" Седнало е Джоре дос, седна на лаптопа,ти лудо джоре дос ти си лудо джоре, Да си чати джоре дос да си чати джоре ти лудо джоре дос ти си лудо джоре'. След което уж сме на първа среща и започва музиката от Криминале.След което нещо малко съблазнително, но умерено. И хайдее аз съм с коремче. В очакване не бебчето ни.Започва някаква детска песен ММ търчи с памперс на главата ,а аз със биберон. Накрая, ако дъщеря ни се навие на щуротията ще дойде- вече пораснала и ще завършим с Нашата песен гушнати тримата. А на мултимедията ще пише Представя ме ви сем. Бунови>

Лелеее, цял  роман  Mr. Green

Цялата настръхнах много добре сте го измислили и се радвам за разбирането и желанието на мъжа ти да направите такова шоу Simple Smile
Ние най-вероятно както споменаха Алечка и другите момичета ще си се клатим като патенца  Laughing

Поздравления и за роклята и на мен този вариант най-много ми допада Wink

# 167
Зая,а вашата тема като е пътешествие,ще има ли някакво пътешествие  след сватбата ( може да си казвала вече,но не помня  LaughingFlutter

Ще има, но е подарък от кумовете и нямам идея къде и за колко време. Казали сме им само от кога до кога сме свободни  Laughing Така или иначе обичам изненадите!

От своя страна ние вече сме им избрали спа-бягство за два дни след сватбата ни (понеже ще има кой да им гледа дечицата), all inclusive и ползване на всички спа възможности и минерална вода.

# 168
  • София
Марая, много е хубава роклята
Мис, според мен таблото трябва да е А1. Да ти обясня как да си го представиш: един лист хартия от тези за принтерите е А4 това сигурно го знаеш  Crazy, А3 е два листа А4 един до друг, А2 е 4xA4, A1 e 8xA4. Та според мен просто си подреди листа А4 на масата вкъщи до формата който ти трябва и ще добиеш представа  Peace
Направих етикета за бутилките  newsm44 и даже ми харесва  Joy, цветовете на снимката са по-светли, от експорта излизат гадно:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 16:38 от pepi_mdi

# 169
  • София

Ще има, но е подарък от кумовете и нямам идея къде и за колко време. Казали сме им само от кога до кога сме свободни  Laughing Така или иначе обичам изненадите!

От своя страна ние вече сме им избрали спа-бягство за два дни след сватбата ни (понеже ще има кой да им гледа дечицата), all inclusive и ползване на всички спа възможности и минерална вода.

Eха,много готино Laughing А бе то и аз обичам,ама отвътре щеше доста да си ме гложди къде ще е  Crazy Laughing

# 170
pepi_mdi,благодаря ти много,по-ясно обяснение от това здраве му кажи  Hug
за около 100 човека А1 ще е добре,ако не 4ХА4, то всичко зависи от това колко точно голямо ще искаме да е.
ЗАЯ много добре те разбирам и при мен е така-около сватбата много ентусиазъм ми дойде, а аз никога не съм била сръчна,не съм се занимавала с подобни неща,с две леви ръце си мислех, че съм,а не се оказа съвсем така ThinkingТова се дължи и до голяма степен на свекървата,че прихванах от нея. Laughing
и то не само за моята,че и за сватбите на приятелки правя разни нещица,не знам,някак ми е кеф като знам,че съм го направила ръчно за другите  Simple Smile
Замъка-табло ще ми го прави братовчедката на Photoshop-тя е художничка,после ще го изпринтим  Simple Smile

# 171
  • гр. София
Момичета, благодаря ви за подкрепата за роклята   bouquet Днес си купих и обици, много съм доволна, защото точно такива исках- големи,с камъчета и перли
Скрит текст:
Зая, халките са много хубави !

# 172
Марая ще ти открадна обиците! WinkНевероятни са!И аз искам такива, но още се чудя дали да са толкова големи или по-малки.Откъде ги взе?

# 173
  • гр. София
Оо, радвам се ,че ти харесаха Miss_Bingley  Grinning В подлеза на метростанция Сердика,има малък магазин в който човек може да се побърка от избор. Само да уточня, че си е чисто тенеке за 16 лв.  Mr. Green Но, за един ден си е муцка  Laughing

# 174
  • София
Момичета, имам въпрос за моминското парти, че с ММ спорим по въпроса. Тъй като кумата ми не може да ми организира моминско парти реших сама да го направя. Обадих се на няколко момичета и им казах, че мисля да си направя моминско парти, а ММ смята, че щом аз го организирам трябва да платя сметката. Аз си мисля, че всеки си плаща - просто се събираме. Била съм само веднъж НА такова парти организирано от кумата и ни събраха по 20 лв, а после всеки си плати каквото е пил.
Как беше на вашите партита?

# 175
Марая е ако знаех точно днес минах оттам. Grinning Хич не ме вълнува,че е тенекийка,важното е да ми харесват.Само дето малко ми се зачервява ухото,но при мен това е дори от сребро,само от злато не ми става така.А злато така или иначе няма да сложа.
Вяря А-понеже сега организирам, а и миналата година също бях сред главните организатори всичи разходи събираме и делим на броя на момичетата.
Редно е партито да се организира и плати от приятелките,булката е гост-но разбира се написани правила няма-както решите,така го правите.
Ние тази година например купихме торта,подаръци,изненади,сладкиши ще правя и тези неща ги поемама с момичетата,а булката ни събира у тях и каза,че ще си подготви кетъринг и украса. Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 17:55 от Miss_Bingley

# 176
Марая,на мен третият вариант,който си избрала най ми харесва Simple Smile обеците също са страхотни Simple Smile
Да се похваля и аз-вече имам рокля,направо не мога да повярвам колко бързо я избрах,това беше първата рокля,която пробвах Grinning Grinning Grinning Бях със свекито и от неудобство,че съм пробвала само една-решихме да пробвам още няколко.Е,не ме грабнаха другите две,които пробвах.Жената от магазина ми изкара още няколко,но като не ми харесаха,изобщо не ги пробвах Simple SmileПредложиха да ми да взема направо мострата,но ние решихме да ушият същата.Само малко трябва да ми я скъсят Simple Smile От вълнение забравихме да се снимаме Grinning Поръчахме и чанта,купихме и обувки,на обувките ще кача снимки Simple Smile много са удобни.
Купихме и подарък за кумовете Simple Smile
Днес ми е едно такова сватбено  Hug

# 177
  • гр. София
Sallywf , страхотна работа сте отметнали днес! Simple Smile

# 178
  • София
Moмичетата бяха уредили изненади и ми бяха купили подаръци,аз си бях решила,че аз ще платя и така и направих.Не ми се щеше да ги натоварвам допълнително финансово  Simple Smile

# 179
За моето моминско не съм плащала нищо.Организацията беше от кумата ми и една приятелка.След много уговорки ми позволиха поне в дискотеката да платя сметката (ако трябва да съм честна беше ми неудобно всичко да е за тяхна сметка)  Embarassed
Аз до колкото знам по-голямата част от разходите се поема от кумата или всичко се разпределя по равно между момичета, а булката е гост  Mr. Green
Марая и на мен третия вариант на роклята ти ми харесва най-много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт