Нашата сватба през 2015 - тема 9

• 56 132
  • 779
  •   1
Отговори
# 255
Алечка страхотна си, благодаря за съдействието   bouquet

# 256
  • гр. София
I, поканите ти са страхотни- толкова изчистени,класически и оригинални същевременно!
betyyyyy , направо късмет имаш, че преди сватбата се развиват така събитията. Сега можеш да смениш, после уви Не. ooooh!
Зайче
, понеже и аз си падам творческа личност, мислих чашите и шишето да ги правя с дантела или декупаж,но вчера попаднах на този модел чаши и адски много ми харесаха. Ако им сложа дантела, после мога ли да си ги държа без нея- нали пак са нашите чаши  newsm78 
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 09:15 от Марая

# 257
Лъки,хубави са ви халките,изчистени,крласика.Не се разбрахте за цвят ли?Гледам, че едната бяло,а другата жълто злато.Бети,наистина сменете ги докато е време.После да не съжаляваш,защото няма да има как.Силвушке,твоята ситуация още като я разказваше в началото ме втрещи-който не иска да кумува и не му се дават пари да не кумува.Парите не са най-важното,не е казано,че трябва да се се дават много пари щом кумуваш-подкрепата,взаимоотношенията са по-важни.Когато тях ги няма,за какво са ти такива хора?Щом си приел веднъж да станеш кум -какво мрънкаш за пари и че са ти се объркали плановете-толкова ли съм наивна и идеалистична не знам,но не мога да проумея как може да има такива хора.Та,както и да е.Накрая всичко ще се нареди   bouquet Hug

# 258
Добро утро Laughing

Марая, не се виждат чашите. Защо не ги сложиш в prikachi.com и да ги paste тук? Звучи добре като идея!

# 259
Здравейте момичета Simple Smile Аз се изгубих 2-3 седмици, но имах ужасно много работа и някак не останаха сили.
Още не съм изчела всичко и затова няма да се включа съвсем адекватно.

Първо, много! благодаря за прекрасните думи за роклята! Много по-уверена се почувствах след това. Simple Smile  Hug
Честито на всички булки! Ама сте прекрасни! Браво! Бъдете безкрайно щастливи и много, много любов и разбирателство да има в сърцата и домовете ви!

Ние имаме малък напредък, но остават ужасно много неща и само 1 месец до събитието... Като гледах как се притесняват булките и си мислех, че аз няма да съм така, но ето!  #Crazy
Както и да е Simple Smile Да отчета какво сме свършили Simple Smile
ММ има костюм, обувки и една риза. Нещо не мога да харесам вратовръзка и май ще сменяме ризата. За щастие той много я харесва и носи ризи, така че ще си я носи и пак, а може и да остане за резервна за по-късните забавления.
Шаферките си избраха рокли. Нямат НИЩО общо с темата на сватбата и нещо не измислям как да ги вържа Sad Ама не ме интересува. Няма да си развалям настроението за такива неща.
Поканите са готови. Изобщо не знам дали нещо в тази сватба ще бъде такова, каквото беше замислено, но пък е забавно постоянно да съм изненадана от резултата  Joy . Ще кача по-късно, за да видите какво се получава.

Момичета, предполагам сте на друга вълна, но не мога да си намеря обувки. Някой да е виждал хубави бели или сребристи сандали? Исках да съм с някакви в различен от белия цвят, но май не го виждам да седи добре с тази рокля.. мнения?

Хайде, отивам да чета Simple Smile

# 260
  • гр. София
Оправих линка, а ето и магазина. http://www.como.bg/serija-chashi-za-vino-shampansko-ili-sok-charme.html Мноого ми е далеч, аз съм в Люлин, а Комо в Младост.  ooooh! Обаче ми се сика да ги видя и на живо, да не са много тежки и тромави. Зая, харесват ли ти?

vanichkaa , къде изчезна, момиче ?Виждам че темата на сватбата ти е "Изненада" хихих важното е, че се забавляваш  Grinning

# 261
Марая, много са красиви. Чашите на Бохемия са кристални по принцип. Аз на твое място по самия балон не бих правила украса, но по столчето и по поставката може да се "облече" в дантела и мисля, че ще стои много елегантно Peace

# 262
Miss Bingley за цвета просто аз нося само бяло,а той само жълто и нямаше как. Аз така или иначе исках класическа, а молото си беше харесал една от горе на едни като вдлъбнати мотиви, но като я направиха не му беше изобщо удобна и се отказа от нея и ввзе класическа и той.
 Как го обясних само  Laughing

# 263
Здравейте Simple Smile

I ние с теб сме с еднакъв печат Simple Smile Много ми харесва с панделката! Аз си мислех да си купя коноп и да слагам ама добре, че не го направих - много пъти ми се налага да слагам печат буквално за две минути и ако трябваше да слагам и връв...
Lucky и аз чак сега ти разгледах снимките - много ми харесва червеното Simple Smile И халките за много хубави - няма шанс да излязат от мода Simple Smile
Марая на мен пък много ми харесват така както са без допълнителна украса Simple Smile
Бети и аз като другите момичета казвам да сменяш докато е време! Не си заслужава да си тровиш нервите, а това трябва да са хора, които да са до теб цял живот!

И последно само да кажа, че Vivre имат колекция "Сватба с Boho-Chic" и има определено интересни попадения!

# 264
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

И аз се поизгубих, но ви чета всеки ден по няколко пъти  Mr. Green

Лъки, и аз не можех да ти отварям албума до сега, но много ми харесват нещата, които си пуснала  Simple Smile Розичките и кутията за подаръци много ми харесват!

Бети, повтарям другите момичета, но - сменяй, докато е време. Няма по-хубаво от това да си в добри отношения с кумовете, да се разбирате и да сте си приятели цял живот.

Марая, роклята е страхотна и си стои прекрасно! И чашите много, ама много ми допадат! Както каза Зайчето, мисля, че дантела на столчето ще стои много елегантно.

Зайче, ти си страхотна, какви неща правиш само! Свалям ти шапка!

I ♥, поканата е много красива, елегантна, семпла и прекрасна!

Да дам и аз отчет  Mr. Green ММ вече има костюм, две ризи /ще купим още една, за всеки случай/, обувки, колан и папийонка - не вярвах, че ще се навие на папийонката, но господинът в магазина го облече от един път и просто всичко му заспа  Heart Eyes Много ми е хубав, не го бях виждала в такова амплоа до сега, обаче... мяу!

Моята рокля ще е готова със стесняването и скъсяването другия четвъртък и отивам да си я взема. Успях да сменя винените бутилки с такива за ракия, етикетите също дойдоха, с баба наляхме ракия /наборка ми е  Laughing / и остава само да напълним бутилките и да залепим етикетите. Кошничката за кумата пристигна днес /качвам снимка/, а онези за шаферките ги отписах така или иначе.

Все още раздаваме покани, но всички гости знаят още от февруари, а и им изпратих електронна покана, така че хартиените са само формалност /качвам снимки и на тях/. Имаме си и дърво за отпечатъци, стана страхотно  Heart Eyes Качвам снимка и на него, но без рамката.

Наехме и кола, която мнооого ми харесва  Heart Eyes Имаме медицински, само другата седмица ще ходим в общината да си попълним декларациите и да се уточним за изнесената церемония. Другата седмица трябва да направим и среща с DJ-я и видеооператора за финални уточнения.

Ииии... май сме готови  Grinning Кумата и шаферките готвят моминското, за което нямам почти никаква информация, чакам да ме изненадат Simple Smile А път кумът и един от най-добрите приятели на ММ спрягат тридневно ергенско на палатки в гората  Laughing

И така. Уж всичко е към приключване. Остава само утре да събера финалната бройка на гостите и да разпределим масите.

Малко остана Simple Smile

# 265
  • гр. София
Ехеее,радвам се че ви харесаха чашите.Вече съм в автобуса и отивам да ги взимам Само един бърз въпрос -за кумувете също трябва да купя чаши,нали?

# 266
Благодаря момичета,радвам се че ви харесват нещата. За поставката за халки какво мислите, добре ли е станала?
За кумовете какви чаши трябват,аз не съм предвиждала, и за къде са?

# 267
I ♥ страхотни са поканите ви.  Simple Smile

Лъки, честито за вашите халки и за кутията.  Simple Smile

Бети, действайте докато е време. Според мен не дължите никакво обяснение на тези хора и още по-малко след като дори не сте ги поканили официално.  Simple Smile

Марая, много хубави чаши.  Simple Smile

Ваничка, с теб бяхме на една и съща дата.  LaughingКато гледам колко много неща ни остават за правене ми става зле. И аз си нямам обувки. Нищо не мога да си харесам. Първо исках да са затворени, но май вече няма значение. Въпросът е да се намери нещо подходящо и удобно.
Вие още ли не сте раздали поканите?  newsm78

Бубулеса, браво на вас. Почти не остана време. Simple Smile

# 268
Момичета, сега се видях с нея, всичко се нареди както трябва, тя сама каза че няма да може, защото няма да може да го съчетае с работата  Laughing

# 269
Ами чудесно, тъкмо не е било необходимо да се оправдаваш излишно, след като знаеш, че ти си правата.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт