Нашата сватба през 2015 - тема 9

• 55 601
  • 779
  •   1
Отговори
# 645
Момичета вижте на какво попаднах:

Много ми харесва като идея ама не знам как да кажа на гостите си че искам да направят това вместо да ми носят цветя, които да умрат малко след това...

Вети, много е хубаво като идея, но предполагам, че няма да се приеме от всички. Аз чух подмятания, че сватбата не била дарителска кампания и т.н още преди да се заженим, когато за една сватба се опитах да лансирам идеята за детска книжка вместо цвете, която да се дари на деца в неравностойно положение. Уви, от хора се прави...трябва и желание...

# 646
Veti, аз написах на поканите си, че вместо цветя ще има кутия за дарения, които ще се предадат на някоя благотворителна кауза.. може да ти покажа как стана ако желаеш Simple Smile

# 647
Veti_iteV - и аз я бях чела тая статия и ми мина през ума въпреки че обужавам букетите  , но няма как да кажеш да не ти подаряват цветя

# 648
На хората, които съм раздала поканите си до момента идеята им се стори страхотна, в крайна сметка защо да се хвърлят някакви пари за цветя, които ще увяхнат след 2 дни.. А и кутията ще си стои на една маса, който иска, ще може да сложи парички и то колкото прецени, който не иска .. ако иска Simple Smile

# 649
Veti, аз написах на поканите си, че вместо цветя ще има кутия за дарения, които ще се предадат на някоя благотворителна кауза.. може да ти покажа как стана ако желаеш Simple Smile

Определено бих искала да видя как си го написала, а аз ще се опитвам да го вмъкна като ги прозвънявам за финално потвърждение.

# 650
Честит Рожден Ден Мария  newsm59 nbirthday newsm59

# 651
Здравейте момичета,

виждам последно за цветята става въпрос.. аз пък толкова обичам цветята, че мноого бих се радвала да ми красят дома макар и няколко дни след това.. Но идеята за благотворителност също е много добра... честно казано, ако можеше и дветеее...   bouquet  bouquet  bouquet

# 652
Здравейте момичета,

виждам последно за цветята става въпрос.. аз пък толкова обичам цветята, че мноого бих се радвала да ми красят дома макар и няколко дни след това.. Но идеята за благотворителност също е много добра... честно казано, ако можеше и дветеее...   bouquet  bouquet  bouquet
ами защо да не може и двете Simple Smile  всичко е възможно стига да има желание Simple Smile

# 653
Лелеее, два дни не съм се вясвала тук, че бях на семинар и сте изписали пет страници  Crazy
Само да кажа - имаме вече записан час и за гражданското. В крайна сметка решихме да си остане Красно село - ремонт, не ремонт, няма да се снимаме от вън и така.
А сега се връщам да ви чета, че му изгубих края  Laughing

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 16:51 от rumy.rci

# 654
Здравейте момичета,

ами защо да не може и двете Simple Smile  всичко е възможно стига да има желание Simple Smile

Разбира се, Tsvetyyy, напълно съм съгласна.. Simple Smile  Peace Peace

# 655
Добре дошли на новите булки.
По отношение на дарението :
Моята колежка ми разправя, че ходила на сватба, където младоженците били казали на гостите да не им носят цветя, а по една плюшена играчка.Някои от гостите се съобразили с това тяхно искане.След тържеството двойката дарила събраните играчка на дом за деца лишени от родителска грижа.

# 656
Момичета, изчетох ви  Party
Честито на скорошните булки! Дълъг и щастлив семеен живот!
Честит Рожден Ден, Мария! Много здраве, щастие и незабравим празничен ден пожелавам!  bouquet
Елина, на мен много ми харесва втората  прическа. Аз съм за по-естествените прически. Някак си колкото по-естествена е жената, толкова по-красива ми изглежда Peace Аз все още не съм решила каква прическа искам. Косата ми е тъничка и по принцип няма обем. А и не е и много дълга. Но пък не искам кок. Та ще видя в крайна сметка какво ще измъдрувам  Thinking

# 657
Докато изчаквам да ми приключи работното време се порових малко из нета... не знам дали някой е пускал този линк, но на мен ми допадна, има доста идеи, може някой да си хареса нещо....

https://perfectevent.bg/svatbena-dekoracia.php

Надявам се да съм полезна... Simple Smile Simple Smile  Peace Peace Peace

# 658
Мария, честит рожден ден! newsm59 Пожелавам ти една вълшебна година, пълна с радости и успехи!
Аз в крайна сметка хем се ядосвам, че направих ръчните си покани вече като хората, хем се радвам че макар в последния момент днес декораторката ми успяла да си намери материалите и почнала работа. Та нейните ще са. Моите ще пазя, ако потрябват резервни бройки Laughing   това означава петък ще сме в плд да даваме покани, събота ако имаме късмет ще изберем и халки Crazy

# 659
  • София
Шоколадче,а вашата сватба къде ще е  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт