Весела ще е лятната почивка, защото ще съм бременна щастливка!Teма 111

• 26 549
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, не мисля, че има негативизъм, има откровени коментари. Като се замислите от няколко дни недай си Боже някой да напише нещо, което не ви харесва и веднага е негативен и отношението е лошо, отдавна не е имало толкова тънкообидни, не искам да засегна никого, но е факт. Ето днес наистина най-подробно и учтиво обсъдихме тестването и точно свършихме и пак се отваря същата тема, защо само от едната страна да има разбиране, а от другата не? Смисълът на темата е да се подкрепяме и помагаме, не да дъвчем едно и също страници наред, ако сте забелязали много момичета тестват, но рядко има толкова обширни дискусии по темата. В крайна сметка това е форумна тема, не чат.  Peace

nucito - съжалявам! Странно, че така къс е този път, ама виж дали и следващият ще е така, може да е инцидентно. Следващия месец повече успех!  Hug

Merydjane - честито! На лентичката виждам 15-та седмица, тоест най-опасното сте го минали, от сега пожелавам лека и безпроблемна бременност!   bouquet

Skeeter -   Мерси и аз се надявам всичко да мине наред през цялата бременност Simple Smile

# 646
Просто искам да се извиня, ако съм обидила някой.  Не съм искала, сигурно ще ми идва, много станаха емоциите!
  Лека вечер, ще се опитам да не ви занимавам! И лични извинения на Уоли-  много си ми симпатична !

# 647
Ааа не съм съгласна, че аз съм започнала тази патардия! Имаше въпроси, отговорих, после излязох заядлива, а не съм влагала подобен смисъл в написаното.

Не бе, Йоли, не ти я започна, а теб те започнаха първа, ти падна първа жертва. Нищо ти няма на коментарите!  Hug

П.П. - за ГД, има диабет в семейството, но не е директно родител. Тук правят теста за ГД на всички и така се оказаха леко завишени резултатите ми. Ама може да е било моментно, та ще следим сега.

П.П.П. - розов прашец за поръчалите  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 648
Аз чакам за розов прашец...не че нещо може да се промени, ама да помечтая пък Grinning  хайде Овулиращите да бягат да се обичат!

# 649
Аз овулирам, ама имаме забрана за действия Cry само с качулка, а качулките свършиха и сега се надлъгваме кой да купи Laughing много сме забавни. Той твърди, че на мен ми трябвали, щото моята госпожица била болна, аз твърдя, че той си ги слага - значи той трябва да ги купи. Абе накрая на някой ще му се придейства повече и ще се огъне, въпрос на време е да видим кой Laughing

# 650
Хм, анадара, я кажи сега. На мен ми засякоха ентерококи. В урината. МБ на влагалищен секрет не е пускана този месец. Я кажи сега, да закачулвам ли оперението на моя паун или мога да си го ползвам и така. Идеи?

# 651
  • От Луната
Ааа не съм съгласна, че аз съм започнала тази патардия! Имаше въпроси, отговорих, после излязох заядлива, а не съм влагала подобен смисъл в написаното.

Не бе, Йоли, не ти я започна, а теб те започнаха първа, ти падна първа жертва. Нищо ти няма на коментарите!  Hug
Скитър, извинявай след като написах тирадата и пак прочетох поста ти вденах наистина!  Hug

Шик, не се сърдя, дано не ти дойде или ако дойде и решиш да мериш, започни от края на М, та да се види как е ФФ и дължината на ЛФ. Така ще знаеш и кога най-рано ще може да направиш тест. Успех!

Аз лично съм склонна да забравя последните страници и поне за край темата да е позитивна.

Edit: Отиде ми хубавото заглавие ... за скандслна тема! Да няма повече такива!

# 652
# 653
  • От Луната
Мери, честито и чак до финал смитам прашец, че склада е празен! Ако искаш остави дата в която си видяла двете черти да те добавим в успелите.

# 654
И аз всмукван и син, и розов, и още от двата прашеца! Това с качулките и ние сме го минавали-накрая си седим разгонени пред телевизора и гледаме сериал хах

# 655
Естлар, ентерококите не сигнализират ли по-скоро за инфекция на пикочните пътища или ?

# 656
Естлар, ентерококите нормално си се откриват в тялото на човека. Не знам дали да му слагаш наморник, ако неговия имунитет е нормален, не би трябвало да му представляват проблем. При теб може да са в урината, но не и във влагалището. Направете един секрет и ако трябва лекувайте. Явно ти е паднал имунитета.

# 657
След последните 10 страници,които прочетох,ако няма поне два положителни теста,па на!  Laughing  fingerscrossed
Мери,честито!Лека бременност до пухкав финал!
Нуци,съжалявам!Дано следващия месец е вашият!
 newsm79 newsm79 newsm79 Смуквам си прашец,ако е останал.Благодаря!
Днес на мен ми зацапа и се зарадвах,че М идва,ама нъцки...дано все пак скоро се появи.За пръв път да го чакам с такова нетърпение.
Успех на гонещите Ицата!

# 658
  • Стара Загора
Добро утро.
Няма да коментирам последните пет страници,то човек да ни ви изтърве.Пишете ли пишете.
ММ каза че корема може да ме боли от воденичките.И него го болял ниско долу.Каза надежда има още жена.
Лично аз предпочитам да не се навивам за Б,а за лелка.Така поне ако съм Б радоста ще е двойна и изненадваща със всичките симптоми за цикъл.
Тест няма да правя.
Ще си чакам чинно още 4 дена.Толкова остават до онази лошата лелка.
После пак ще ви наслушам,че много пишете.
Лек ден ви желая

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 07:40 от sunshine09

# 659
Момичета правих тест  shureChech - излезе  невалиден..... Сега си мисля да ходя да вземам...

Общи условия

Активация на акаунт