Нашите second hand находки - тема 30

• 113 606
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
О,аз имам къде да ги дам,давам ги на детето на приятелка.Тя не ми отказва.

# 181
  • Sofia
Тези дни се разрових по шкафове и гардероби и откритите и забравени находки ме шокираха с количеството си Rolling Eyes Не всичко съм носила или скоро ще нося,но не ми се хвърлят,дават или продават...Отделих само няколко блузки и дънкова пола и ще ги оставя в Църквата до нас.

# 182
Благодаря, момичета! Ееее, sharpy, защо не ме подкрепи за дългата рокля Grinning

Аз като ги купувах тези туники си представях, че съм Кари Брадшоу Joy, обаче така като ги гледам на снимките ми се струва, че ще се опъвам с тях на някой шезлонг на плажа с коктейлче в ръка:)

Киса, готин топ за щерката.

# 183
  • о`майна лунна нощ е
С детските дрехи сякаш е по-лесно. Поне при мен с година/две/три надолу имаме момченца, на които отделям запазените. Обаче познатите момиченца под дребната са много по-малки и положението с нейния гардероб придобива плашеща картина. С моите решавам пробрема като пълня чувала, нося на село и свекърва ми ги раздава из познатите им там. Но - пак остават количества като за собствен магазин  ooooh!

# 184
Doli в коя църква носиш дрехите?Аз имам лош спомен от преди мн.години,в Св.Параскева ги приеха с досадно мърморене,че нямат място.Аз къде мразя да ходя по магазините за дрехи,къде все набързо купувам и после не ги нося,че нещо не ми харесва.Намерих забравени,забутани чисто нови вкъщи.Гардероба е пълен,а нямам какво да облека.Вчера ходих и в мол,и в една мания.Ако кажа,че съм разглеждала както си трябва,ще излъжа.Някои писаха,че е болест да купуваш,но и мойта не е лесна да не издържаш в магазин и да нямаш нищо новичко,независимо дали е ву.Носила съм дрехи в H&M за талончета за 15%отстъпка.Накрая и талончетата подарих.
Всеки ден посещавам темата да се нахъсвам. Simple SmileПонякога гледам и в новите придобивки,но тук е по-интересно.Да се облечеш готино за ''без пари'' е цяло изкуство.

# 185
  • София
Ей, банда, къде сте?
Аз бях приготвила едни детски дрехи да ги дам на майка ми да ги носи в църквата, ама хванах и ги дадох на едни роми. Въобще лятото, като почнат да обикалят повече, им давам на тях. Че ме мързи да правя някакви организации, изпращане и пр.

Днес бях в Манията на Мл.4 и уцелих жестока дънкова пола Ливайс за 1.50!
И едни златни сандали на ток за 10 лв.
И едни дънкови панталонки за малкия.
И тънки черни дънки за лятото.

Жестоки туники. Аз преди седмица-две си взех една подобна риза на рози.

А да - и най-после намерих черна дълга прозрачна пола. От един месец търся. Намерих даже две. Обаче ги пробвах, нещо не се харесах и ги оставих.

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 17:51 от L'Agent

# 186
Момичета, понеже по-горе прочетох, че имате ненужни дрехи ето тук има организация, която събира за младежите в неравностойно положение.Аз изпратих оня ден един 4 кг колет по пощата.Дано излезе линка:

https://timeheroes.org/bg/fsci/dari-drehi-tehnika-posuda - дрехи за младежи над 18 години, които са напуснали детските домове и живеят в специални жилища от семеен тип

https://timeheroes.org/bg/samaritans/podari-kostum - събират карнавални костюми за деца претърпели насилие

https://timeheroes.org/bg/kraimorie/podari-drehi-detsa - дрешки за деца

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 18:09 от pavlinaj

# 187
  • о`майна лунна нощ е
Много благодаря за линковете! Има ли откъде да се снабдя с адресите, без да се налага "да се включвам" в мисиите чрез сайта им? Не ми се правят регистрации, да се съгласявам с условия и т.н. Искам просто да изпратя нещата.

# 188
Много благодаря за линковете! Има ли откъде да се снабдя с адресите, без да се налага "да се включвам" в мисиите чрез сайта им? Не ми се правят регистрации, да се съгласявам с условия и т.н. Искам просто да изпратя нещата.

Мисия Дари дрехи, техника и посуда на младежи в нужда - дариш летни дрехи, обувки, посуда, техника, игри, аксесоари
Даренията можеш да занесеш или изпратиш до:

1. Офиса на "Фондация за социална промяна и включване"
гр. София 1000, ул. "Неофит Рилски" № 2, ет. 2, ап.6
За контакт: Биляна Младенова - 087 866 4851.

2. "Дом Възможност" - Габрово
с. Поповци 5345, община Габрово, ул. "Иван Вазов" № 22
За контакт: Румен Попов - 089 990 2835

3. "Дом Възможност" - Русе
гр. Русе 7016, ул. „Матей Попов“ № 6, бл. "Изгрев", вх. А
За контакт: Марияна Димитрова - 087 866 2672

4. "Дом Възможност" - Бургас
гр. Бургас 8001, жк „Братя Миладинови“, бл. 43, вх. А, ет. 5
За контакт: Жельо Желев - 087 825 5061

Нямам представа дали става без регистрация. Аз ще извадя каквито адреси ви трябват.Само кажете кои мисии ви интересуват.

# 189
  • Sofia
Doli в коя църква носиш дрехите?Аз имам лош спомен от преди мн.години,в Св.Параскева ги приеха с досадно мърморене,че нямат място.
Църквата е в кв.Лагера,на ул.Балканджи Йово.Оставят се под един навес,но оттам нататък накъде отиват не се знае...Веднъж видях част от детските дрехи/ново дънково яке и блузки/,които бях занесла, хвърлени в/у кофите за боклук Crossing Arms ,явно на тях не са се харесали и са ги изхвърлили,...но нали ги даваме за дарение в домове...хвана ме яд тогава и дълго време не носих.А давам само здрави дрехи, изпрани и сортирани според възрастта и сезона.

# 190
  • о`майна лунна нощ е
Ще си прегледам нещата и спрямо наличностите ще преценя къде биха били полезни.

# 191
От мен днес една риза, от Хумана за 1,50 и две от тениските от разпродажбата в Бултекс за по 20-30ст всяка. Влюбена съм в цвета на тази оранжевеещата, реалният цвят е една гама по-тъмен от на снимката и материята е една такава ... много си я харесвам, а е толкова простичка и втората тениска е спорната - ММ не я хареса, нито шевната й декорация, нито ръкавите ...   Tired

Снимките 3 в 1  Blush

# 192
strept туниките са много приятни може и с дънки и с панталонки.Пробвай виж как стои със всичко което се сетиш Simple Smile
Киса потника за детенце е супер чак и на мен ми се доноси един такъв Simple Smile
Moringa много ми харесаха и трите неща които показа.Ризата ми хареса най най .
gitadam малкия модел е голяма бонбонка Simple Smile  Heart Eyes

Напоследък само по ризи се заглеждам Simple Smile .
Аз нямам никакво време от работа.И не съм обикаляла затова няма какво да покажа  Laughing

# 193
Благодаря, момичета  Hug
Аз днес като обикалях, влезнах и в Мания-та ... обаче голяма гадост вътре, само на първия етаж бях за около 5-6 мин. и така миришеше на акита, харесах много едни обувки - сиви, леко заострени на токче, но 40-ти номер - някой ако носи такива големи да знае ... чисто нови бяха ... имаше и някакви сандали пак високи и голям номер ... даже май някой освободи напрежението, докато бях там ... ама може и така да ми се е сторило  Sick

# 194
  • Варна
Благодаря, момичета  Hug

На друг не бих казала, но ти си друга бира  Wink Третата блузка, лилавата, не знам защо си я купила.  Crazy С най-добри чувства, надявам се, че няма да се обидиш!  Hug

Днес почти пред затваряне на Бултекса (тези хора за летния сезон да вземат да си удължат работното време до 20 ч, че да сварваме на шопинг и през седмицата след работа  Sunglasses ) си купих една бяла тънка ризка като за сега, когато не е много горещо все още и се случват облачни дни.
На Манго е. http://prikachi.com/images/321/8194321h.jpg

Общи условия

Активация на акаунт