Нашите second hand находки - тема 30

• 113 607
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,
Това ми е любимата тема  Peace голяма част от дрехите на семейството ми са от магазини за втора употреба.И съм пристрастена към тези магазини  Crazy
Днешната ми пола е на lecoanet hemant paris знае ли някой какви са им цените на дрехите, всичко което намерих е че са висша мода  Mr. Green

# 361
Благодарности на Doli за отговора!  bouquet
Аз на свой ред да кажа,че на мястото на манията на бул.''Стамболийски'' ще отворят утре мъпет маг.
И пак въпрос,къде се намира ЗЗ в Люлин?

# 362
Аз през последната седмица не успях да стигна до нито един магазин ВУ, но мисля през следващите дни  да компенсирам загубара  Laughing

# 363
Здравейте, момичета! Знаете ли къде мога да намеря пазарски торбички от плат в София? И още един въпрос харесва ми магазина в Люлин до пощата на Мъпет Маг, има още един на метростанция Бели Дунав-някой знае ли къде се намира точно магазина в Надежда?( Не намерих информация в общата в началото на темата).  bowuu Лек ден на всички! Simple Smile

# 364
  • София
Преди имаше в Хит- Люлин.

# 365
Намерих, но само веднъж в Мъпет Маг Люлин и бяха доста хубави, интересува ме магазин втора употреба, където да мога да ги намеря  Simple Smile Казаха, че ги има и в Мъпет Маг Бели Дунав, но не знам точно къде е. Дано някой да се включи с инфо за магазина.

# 366
  • София
В Мъпет Маг в подлеза на ул. Фритьоф Нансен и Евлоги Георгиев има голям избор - по 50 стотинки е бройката.

# 367
  • София
Мъпет Мааг в Надежда е като слезнеш на метростанция Бели Дунав, трябва да тръгнеш по Ломско шосе надолу посока Надлез Надежда, от лявата страна е. На около 100-200 метра.

# 368
Узи и Дидка-бандитка, много много благодаря, момичета!  Hug  bouquet

# 369
Днес посетих новия магазин, който е на мястото на Фраш-а на Централна гара. Барнали са го като интериор (особено в сравнение с преди  Mr. Green ), но като цяло ми се видяха доста надути цените. Гледах дамските чанти - някакви раздърпани, обелени за по 10-12лв.

На втория етаж имаше много обувки на приемливи цени, сред които доста чисто нови. Взех си два чифта сандали, за 10 и 15лв, което принципно май не е малко за ВУ, но много ми харесаха, а и бяха нови, едните с етикетите.

А понеже за пръв път си купувам обувки, да питам - вие с какво ги почиствате? Видимо не са ползвани, но се чудя дали да ги минавам с антимикотичен спирт или нещо такова?  newsm78  Извинявам се, понеже съм убедена, че вече е обсъждано, но не можах да намеря постовете. Embarassed

# 370
  • Пловдив
Dorothea, на такива цени излизат и обувките в Мания. Аз лично ги почиствам със спирт, ако са платнянки/велур ги пускам в пералнята.

# 371
  • о`майна лунна нощ е
Във връзка с обувките - Фреята на Четвъртък пазара /Пловдив/ вече не предлага такива. Отделението за обувки е затворено.
При мен покупките са със средна успеваемост тези дни. Събота се завъртях през тракийската Мания и дребната се обзаведе с рокличка и къси панталони за по около 1,80 лв. всяко от тях, а на баткото взехме тениска с актуалните тази година черепи.
Тази сутрин минах през Пощата. Не можах да спя четири дена заради една мъжка блуза на Calvin Klain Jeans, която не купих миналия четвъртък. Прецених, че твърде много ще се опне по благоверния, а и излизаше  близо 9 лева тогава. Днес имах път натам и не издържах и я купих. Вече на по-приемливите малко над 5 лв. като цена. На снимките изглежда голяма, но всъщност не е. Размер - М /по-скоро/, а не XL, както пише на нея.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 12:12 от `ТуиГ

# 372
OХ, защо и кога са затворили Маниите в Русе?! Не можаха ли поне едната да оставят .. Какво ще има сега на тяхното място, пак ли ВУ? Такъв кеф ми беше като ходя в Русе да се ровя .. Вчера случайно влизам в сайта им и щях да падна като видях, че са затворили магазините  Confused

# 373
Elli9000, единствената разлика е че сега се казват Рефреш и вече не важата мания картите. Иначе магазините са си на същите места, персонала е един и същ, и вътре в подредбата няма никаква разлика, и цените май са същите каквито бяха в Маниите. Та не знам за какво беше всичко това, преименуването имам предвид newsm78

# 374
Едната Мания е по-стеснена. Но и сега не ме кефи да рова...нещо не ми харесва промяната. Добре,че са запазили персонала. харесвам ги

Общи условия

Активация на акаунт