Нашите second hand находки - тема 30

• 113 606
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета! Бих искала и аз да се присъединя към вас, тъй като съм second hand маниак и редовно пазарувам оттам.
strept, идеята ти за блога е много добра, би ми било интересно да го следя!

# 541
  • Пловдив
L'Agent   и ризата и полата са страхотни. Много свежи, и мисля, че могат да се комбинират и по между си и с много други. Ризата я виждам с дънки и слено бомбе.                                     

# 542
L'Agent,  много ми харесаха нещата  ти Heart Eyes

# 543
  • София
Мерси, момичета.

Я ми кажете. Тази блогърка си продава някои неща, но според мен слага прекалено високи цени, особено на  по-масовите марки като Зара и НМ. В края на краищата това са носени дрехи, втора ръка.
http://frichiccloset.blogspot.com/

# 544
Рокля за 250лв втора ръка?  Shocked  ooooh!  Outta Joint  Tired Пък било то и "емблематична" за марката  Naughty

# 545
Мерси, момичета.

Я ми кажете. Тази блогърка си продава някои неща, но според мен слага прекалено високи цени, особено на  по-масовите марки като Зара и НМ. В края на краищата това са носени дрехи, втора ръка.
http://frichiccloset.blogspot.com/
Всичко и е прекалено скъпо за ВУ .  Shocked
Даже за нови някой са с прекалено висока цена. В Щатите в магазините на ZARA винаги има промоции и отстъпки,талони и т.н. Направо са и нереални цените. #Crazy

# 546
Сигурно, защото е популярна блогърка и нещата имат добавена стойност Simple Smile Вероятно ако много, много желаеш нещо конкретно, а то вече не е на пазара ...

# 547
  • Sofia
харесах само пръстена с лилавия камък Rolling Eyes

# 548
Твърде завишени са, ама твърде твърде.
Преди имаше една съфорумка и тя имаше блог, но в който споделяше сетове с дрехи ВУ. За съжаление май вече не пише, а не помня името на блога, ако изобщо и той е активен.

# 549
Aз лично наскоро си купих пола на Givenchy за 4 лв. и много сладка блузка на Burberry за 3лв. Да ме извинява,ама....

# 550
  • Карлово
Aз лично наскоро си купих пола на Givenchy за 4 лв. и много сладка блузка на Burberry за 3лв. Да ме извинява,ама....
А-а-а, без снимки не вярваме. Naughty

# 551
А-а-а, без снимки не вярваме. Naughty
Вечерта ще кача! Mr. Green

# 552
Отдавна не съм писала, ама хвърлям по едно око да не изоставам с находките ви - всички са чудесни  Hug Ще пиша в скрит текст, че не е съвсем по темата  Blush

I-во - strept ,
Скрит текст:
идеята ти е чудесна, аз съм повече "за" създаване на Pinterest профил, където да споделяш нещата си пак под формата на блог - под снимките дава възможност да се пише текст, или ако ще е блог, то нека пак има опция към снимките от блога да се споделят в Pinterest ... защото за мен, това е страхотна страница, в която линкове с изображения се споделят за секунди и се запазват много лесно.
Или дори Фейсбук страница ми се струва по-добре от блог, защото аз вярно, че не съм много запозната с блоговете, но за да следя такъв, май трябва и аз да имам блог, нали? ... което автоматично ме изключва от последователите ти ....
II-ро - тази блогърка, която си продава нещата ...
Скрит текст:
следях я много време във Фейсбук и ме кефи, че е българка, а наистина има интересен стил. Веднъж я гледах и при Гала, готина е, някак земна ми се стори.
Нейните дрехи не са точно ВУ, каквато ние пазаруваме - все пак дрехите са си нейни, купени от реалните магазини, марки и дизайнери и не са стояли натъпкани в контейнери и чували с други хиляди дрехи от различни хора. Дрехите й не са третирани с препарати за дезинфекция, най-вероятно ги е обличала по няколко пъти, нали е модна блогърка, някои неща сигурно са за 1-2 фръцкания и поредната публикация в блога й. Също така на всички неща цените са с включена доставка до БГ, което не знам тя къде е, но едва ли само доставката ще е по-малко от 10лв ... Така че за някои неща, според мен си заслужава.

# 553
  • София
Ето ризката с едни дънки, дето ги умувах. И целия албум е ВУ. Ще снимам и още.
http://dilianavk.snimka.bg/other/second-chance.841827.35904325.big

# 554
Цените са нереално високи. Зара и HM не са чак толкова маркови все пак, това си е конфекция. Тези дрехи като нови могат да се купят по-евтино или поне на тези цени. Тая явно се опитва да се прави на оная американка дето продава ВУ (забравих й името), ама нейните са истински маркови и уникати, не Зара и HM.

Общи условия

Активация на акаунт