Нашите second hand находки - тема 30

• 112 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • София
В нашата Мания /Мл.4/ тази седмица са тотални боклуци. Някои неща са ги качили от зала 1 в зала 2.
Само чаршафи имаше хубави, но малки за мен.

В Нещото обаче си намирам доста хубави неща. Дънкова ризка без ръкави - ще снимам.

# 587
Тениските с мечока на ски и онази с Мини и Мики много ги харесах  Heart Eyes Хубави находки като цяло.
Аз вчера си взех една ефирна блузка с къс ръкав (Lindex)  и един еластичен потник, с повечко дължина (H&M) - някое миньонче може и като минижуп да го носи  Crazy - общо 2 лв  Laughing

# 588
  • bad@ss
Мноого хубави дрешки на последните страници!  Heart Eyes

Аз си бях наложила ембарго заради предстоящото пазаруване за учениците, но не се удържах  Blush Blush и похарчих 75 лв. за:

Ламба MASKROS - 35 лв.
Скрит текст:

Фритюрник Аляска - 25 лв.
Скрит текст:

Кафеварка на принципа на кубинките - 15 лв.
Скрит текст:

И от трите имах нужда  Sunglasses

# 589
Искам лампатаааааааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В процес на издирване на лампа съм и аз. Засега харесах една с дантела в Продавалника, но ми се иска нещо като твоята. Голяма сфера с нещо си  Joy Страшно обяснение  Blush

# 590
  • София
Ние преди около две седмици похарчихме 80-90 лв в Икеа, взехме две лампи и други джунджурии.

# 591
Привет, дами. Може би да ме насочите къде в София има магазини втора употреба за електроуреди, мебели и домашни аксесоари.

# 592
  • София
Привет, дами. Може би да ме насочите къде в София има магазини втора употреба за електроуреди, мебели и домашни аксесоари.

Май почти няма. Има отделна тема за големи уреди ВУ и магазини за тях, но пък при тях неудобното е, че трябва да се даде цялата сума. А и от тях по-готините магазини са в провинцията.

# 593
Ясно, благодаря ти!  Simple Smile

# 594
  • bad@ss
Ние преди около две седмици похарчихме 80-90 лв в Икеа, взехме две лампи и други джунджурии.
Е, ако цените на сайта и в магазина съвпадат, нямам как - големият Маскрос е към 150 лв  Tired
Обаче пък мога да им похваля щорите от 6 лева парчето. Много хубави  Mr. Green

Искам лампатаааааааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Отдавна ми беше мечта  Blush
Мъчила се бях да правя едно diy, ама то жална работа, та го изхвърлих.

# 595
  • София
Днес влязох в едно квартално магазинче, не ВУ, едно най-обикновено памучно долнище размер 92 - 17лв.  #Crazy Аз за яслата трябва да взема поне 5-6. Май ще обикалям повече по нашите магазини, но пусто не мога да намеря.

# 596
http://prikachi.com/images/24/8320024M.jpg

Много хубави находки,ето последните за моя милост,детските не съм ги снимала.Много ми харесаха уредите на Сонатката.

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 14:16 от gitadam

# 597
  • bad@ss
Много е сладка тази с якичката  Heart Eyes

Моята кафеварка се оказа чайеварка  Laughing
От мерак си сварих мурсалски чай и ся пия една гола вода. Кафето го прави по-хубаво  Joy

Ако нечие детенце се кефи на варени яйчица за закуска, в "ХОБИ" има ужасно сладка яйцеварка - жълта кокошчица  Heart Eyes Беше за 4 или 5 яйца и около 10 +- 2 лв  Peace

# 598
Някои търговци на ВУ не могат да разберат, че дрехите някога са били маркови, сега са просто дрехи втора употреба. Днес в едно квартално магазинче отпрали цени от 29 лв/ кг. тегли една жена някакъв анцуг- 17 лв, при което цената й се вижда мн висока и го оставя. Собственичката, като започна да обяснява, че в магазините струвал 250 лв и какво чудо на чудесата бил...едва си замълчах. Отмъкнах една риза- туника, тип милитъри в бежов цвят, ама и на мен мн ми се видяха много 9 лв, че и коланчето й го нямаше, добре че скоро не съм си купувала нищо от тези "корекоми", че се прежалих  Mr. Green Поне колани имам да я комбинирам. Утре може да я снимам. Харесах си и две чанти, ами цените им идваха над 35 лв- да ме прощават  Naughty едната беше с развален цип....

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 21:39 от Анонимен

# 599
  • Mediterraneo
Същото е и като с блогърката- незавсимо колко й е струвала роклята и колко емблематична е, тя вече е втора употреба. Нищо, че не е седяла по денковете и не се е премятала из кошовете, не е минавала дезинфекция и т.н. А ако разчитам на моден блогър да ми гради стил, въх! Т.е. тя самата може да има стил, но той си е неин, не мой, та да плащам 250 лв за рокля ВУ. С все доставката  Tired Всички имаме дрехи, купувани директно от магазините, особено пък за масови марки като H&M и Zarа  Crazy (онзи ден напълних една торба с изумителни неща по едно евро в Ейч ем, дали да не ви ги пусна по десетина  newsm78 ).

Общи условия

Активация на акаунт